Boşver kanki millet anlamaz içmekten falan, ah ulan Metucon be 30 ar 40 ar shotlar havada uçuşmuştu ne güzeldi be kardeşim, keşke gene buluşsakta Tekilalar nehir, Jackler ırmak olsa.SacoKhan wrote:Aa içmek gibisi var mı yapmayın lütfen, kabul etmiyorum hiçbir argümanı
Piyasanın en iyi votkası?

-------------------------------------------------------------
UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Benim alkollü içkilerle aram pek iyi değildir. Arada bir sadece kırmızı şarap içerim. Ondan da iki-üç kadeh içince sarhoş olmaya başlıyorum.
Hayatımda sadece bir kez birkaç kadeh votka içtim ama sonrasını bana anlattıklarında bir daha asla dedim.
Hayatımda sadece bir kez birkaç kadeh votka içtim ama sonrasını bana anlattıklarında bir daha asla dedim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Ao
- Kullanıcı

''Only vodka from russia is genuine russian vodka'' diyip markamı ekliyim
RUSKIY STANDART ama birde fiyatına göre düşünürsek STOLICHNAYA
RUSKIY STANDART ama birde fiyatına göre düşünürsek STOLICHNAYA
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Hertürlü içki soframda yerini bulabilir. Daha sonra midemde tabi.
İçip eğlenmek güzeldir ama sonra sapıtmamak lazım. Lakin sizinde işkembe çorbanıza acı biber boca edilebilir. Aman dikkat edince su diye sirkeyi dikmeyin kafaya canım bi arkadaşım gibi.. nicki bende saklı 
what does not kill you.. wish you make it had.
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı