fmc wrote:çok eğlenceli oldu bu ya. ben kendini lich sana zavallı bi iskeletim. öyle deli cesareti olan bişey. o resimdede kendimi öyle görüyorum. umarım devamı akar gider. hayırlısı bakalım
Fikir güzel hakkatten de. O zaman sana aksesuar olarak ne veriyoruz?
Silah olarak bir tırpan herhalde? (7 tık, hasar:+7)
Bir de ince deri zırh verelim cüppenin altında. (Dayanım:+1)
Özelliklerinin hepsi iskelet özelliği olacak ama sana Lich olma yolunda tek bir Lich büyüsü veriyoruz: ---Negatif Enerji: (10 tık) (uzaktan ışın ya da dokunarak) (Saldırı veya Nişancılık) => Defan"sa, Canlı varlıklara 2d6+7 hasar veren bu büyü, namevt dostlara uygulandığında aynı miktarda canını iyileştirici etki yapar.
**(Normalde bu büyü 8 tık harcanarak yapılabiliyor ama sen çakma Lich olduğundan anca 10 tık ile yapabiliyorsun.
Dwaxer benim zombi insan parçalarından kesip birleştirerek oluşturulmuş olsun Frenkenstein canavarı gibi. D&D'de bunun karşılığı hikayesel benzerlik tespit edilerek doğru bir biçimde Flesh Golem'e bağlanmış bildiğiniz gibi.
-1 zekamın hızla gelişmesini buna bağlayabiliriz hikayesel olarak.
devrimk wrote:Dwaxer benim zombi insan parçalarından kesip birleştirerek oluşturulmuş olsun Frenkenstein canavarı gibi. D&D'de bunun karşılığı hikayesel benzerlik tespit edilerek doğru bir biçimde Flesh Golem'e bağlanmış bildiğiniz gibi.
-1 zekamın hızla gelişmesini buna bağlayabiliriz hikayesel olarak.
devrimk wrote:Dwaxer ben abartılı tiyatro yeteneğimle ikna zarı atacağım herkes saldırdı diye hareketimi değiştirmek istemiyorum.
Hatta belki ölü taklidi yaparım, burdan sağ çıkmaz bu parti.
Evet, şimdi bu gibi durumlarda aksiyon yapmamayı seçmiş arkadaşlar "eğer isterlerse" aksiyonlarını değiştirebilirler. Ã?ünkü örneğin senin Zack çok tatlı bir plan kurdu; millet birbirine girsin diye ama diğer bazı elemanlar iskelet tipleriyle dışarı fırlayınca pek bir kıymeti kalmıyor değil mi. Ã?rneğin Mark da arabadan çıkabilir isterse.
Tabii herkes istediği gibi oynar; iyi kötü diye bir şey sözkonusu değil; ama zaten ölüsünüz diye tekrar ölmeyeceksiniz zannetmeyin, sizi canlı tutan büyü bozulmuş oluyor ve çürük ceset parçası olarak kalırsınız ortada. Gerçi yeni gelenler öyle hemen sizi anlayamaz, duruma göre gerçi ancak o grlrnler ranger +4 filan dikkat'leri var. Gece çöktüğü için farkedilmeniz -2 daha zor ama bakacağız.
Yani bu grup burdan sağ çıkabilir "sanıyorum" ama Zack'in taktiği daha güzeldi bence. Edmond'un gizlenmesi de iyiydi ama Fmc'nin ve Aegron'un pervasızca ortama dalmaları riskli oldu. Hatırlarsanız Haydut Reisi, "meşaleleri yakın, bunları yakalım!" demişti. Siper alın oklar alevli olabilir! şaka şaka, alevli ok yok bunlarda.
Dwaxer, benim hayaletime avatar resmi bulabilir misin? Ben aradım, nafile yere.
Arabadan istersen çıkarım. Fakat ne yapmamı istersiniz. Ölü olmadığmızı söylediği için arkadaşım, bende bekledim içeride. Ama herkes saldırıya geçti. Plan bozuldu. Yine de, ben zaten saldırı yapamıyorum. Bu durumda dışarı çıkıp ne yapayım ki?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark wrote:Dwaxer, benim hayaletime avatar resmi bulabilir misin? Ben aradım, nafile yere.
Arabadan istersen çıkarım. Fakat ne yapmamı istersiniz. Ölü olmadığmızı söylediği için arkadaşım, bende bekledim içeride. Ama herkes saldırıya geçti. Plan bozuldu. Yine de, ben zaten saldırı yapamıyorum. Bu durumda dışarı çıkıp ne yapayım ki?
Resim ayarlarım ben. Edmond sana da o örnek resmi koyayım mı; yakışıklı hortlak resmini?
Mark önemli olan senin istediğin. Ben sadece size, eğer çok aktif bir şey yapmamışsanız değişen duruma ayak uydurabilme hakkınız olduğunu hatırlatmak istedim. 1 turda 1 mesaj gibi bir zorunluluk yok; bir öykü gibi yazabilirsiniz rahatlıkla. Ã?rneğin, "dışarı fırlayan arkadaşlarını görünce dayanamayı o da çıktı!" gibilerinden filan. Ama ben öyle yap demiyorum zaten.
Ayrıca Mark
Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş; "Hayalet" saldırı yapamaz diye bir şey yok; hem de çok iyi saldırı yapıyor ama fiziksel hasarı 2d6-5, bunun yanında her başarılı saldırıda (atak::2d6+1) hedefinin özelliklerini düşürme şansı var.
Bir sebepten ötürü öte tarafa geçememiş, ölmüş birinin arızalı ruhudur. Yarı saydam bir görüntüye sahiptir. Uçabilir, duvarlardan geçebilir. Açlık hissetmez. Hayalet ancak büyü, ateş ve demir silahlardan hasar alabilir. Fakat isabet alsa bile yine de %50 ihtimalle hasar almama şansı vardır.
Katı cisimlere etkide bulunamaz ama canlıların ruhuna dokunabilir. Saldırıları zırh indiriminden etkilenmez. Birine başarılı saldırı yaptığında ona verdiği zarara ek olarak, düşmanın Güç, Dayanım, Ã?eviklik, Zeka, İrade ve Karizma özelliklerinden biri %50 olasılıkla -1 kalıcı ceza alır.
---Telekinezi: (10 tık, 1 saatte 1 defa) ruhsal enerjisini maddesel boyuta konsatre etmeye çalışarak bir Güç testi yapar; ve katı maddeleri etkilemeye çalışır. Formül: Güç testi sıfır ya da ekside kalırsa başarısız olmuştur; artı değerli sonucun karesi alınarak hayaletin etkileyebileceği (itip çekebileceği, vs anlık bir etki!) ağırlık, kg cinsinden bulunmuş olur. Eğer testin sonucunda hesaplanan ağırlık limitinin yarısı kadar ağırlıkta bir eşya oynatılmak isteniyorsa, hayalet bu eşyayı havada taşıyabilir, ancak taşıdığı her tur canından -1 puan azalır.
Kemiketor wrote:...Dağa doğrusu koşamadı topallıyarak ve ayağını sürüyerek ilerlemeye çalıştı.
"Nedir bu çektiğimiz yahu! şu ingiliz zombi yönetmenler gelse de biz de koşmaya başlasak!"
Devrimk yine EB'leri kapıyorsun; İngiliz yönetmenler ha! şu 28 gün, vs filmlerindeki 100 metre koşucu zombilerden mi olucan sen de?
Kemiketor wrote:...Dağa doğrusu koşamadı topallıyarak ve ayağını sürüyerek ilerlemeye çalıştı.
"Nedir bu çektiğimiz yahu! şu ingiliz zombi yönetmenler gelse de biz de koşmaya başlasak!"
:D :D Devrimk yine EB'leri kapıyorsun; İngiliz yönetmenler ha! şu 28 gün, vs filmlerindeki 100 metre koşucu zombilerden mi olucan sen de? :-P
Zombi filmleriyle ilgilenenler için seyrettiğim en iyi zombi filmlerinden biri. 2004 yılı Dawn of the Dead aynı isimli 1978 Romero filminden uyarlama. Meraklılarına tavsiye ederim.