Ya vallahi ben de söz ettiğin bölümdeyim fakat bazen öyle bir yere geliyor ki sanki fenciler konuşma özürlüsü.Yok kardeşim öyle birşey.Genelde hep fenciler olarak bu damgayı yiyoruz hayır bir konuşma yapıyorum, herkes "aa" oluyor.Halbuki bende insanım normal bir olgu bu.Ama kanıtlamak zor herhaldelightflarer wrote:valla usta bi ara biz "fen öğrencisiyiz en iyi biziz" bi laf geçmiş ama şunu diyeyim bende fen bölümünde okuyorum açıkçası (hani kendini beğenmişlik değil) kusurlarımız olsada toplulukta her zaman önemsenen kişileriz ve dikkat et.
Okulunuzda durmunuz ve yeni gençlerin durumu
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
lightflarer
- Kullanıcı

tabii insandan insana değişir onları da hesaba katmak lazımDarktimes wrote:Ya vallahi ben de söz ettiğin bölümdeyim fakat bazen öyle bir yere geliyor ki sanki fenciler konuşma özürlüsü.Yok kardeşim öyle birşey.Genelde hep fenciler olarak bu damgayı yiyoruz hayır bir konuşma yapıyorum, herkes "aa" oluyor.Halbuki bende insanım normal bir olgu bu.Ama kanıtlamak zor herhaldelightflarer wrote:valla usta bi ara biz "fen öğrencisiyiz en iyi biziz" bi laf geçmiş ama şunu diyeyim bende fen bölümünde okuyorum açıkçası (hani kendini beğenmişlik değil) kusurlarımız olsada toplulukta her zaman önemsenen kişileriz ve dikkat et.