Mark sana pastırma örneğiyle açıklayayım.Bunları saf et gibi düşün.Ne kadar ezmeye çalışırsan çalış, sadece esner, kalıcı bir hasar vermek için çok uğraşırsın.Ama kemiklerde öyle değil, kemiği de kesmesi zordur.Fakat biraz çabuk ezilir.AHA SANA BİLİM
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Sevgili oyuncular oyunu ilerlettiğimden beri bir hafta geçti. Illyra siteye girmiyor herhalde müsait değil bu aralar. İki gün daha bekleyip oyunu devam ettireceğim.
Önemli değil mutlaka ufak tefek aksamalar olacaktır.
Bundan sonrası için; verilecek hayati bir karar olmadığı sürece oyunu bir hafta içinde ilerletmeyi düşünüyorum. Hepiniz için uygun olur mu?
Bence iyi olur. Hepimiz hem fikir olduğumuza göre; vampire saldırmakta...
Saldırılarımızı direk senin yönetmen, önemli bir sorun çıkmadıkça, oyunun hızlanmasını sağlar, şu anlık.
Yanlış anlatmadım umarım. Bir hafta boyunca yazan kişi olmazsa oyunu ilerletirim demek istedim. Savaş esnasında da farklı ve savaşın gidişatını değiştirecek kararlar alınabilir.
Ayrıca vampir nereden çıktı?
Sevgili oyuncular,
Illyra bu aralar yoğun herhalde, oyunu tekrar ilerlettim.
Bu arada hepiniz birer seviye yükseldiniz. Karakterlerinizin seviyelerini yükseltin sonrasında oyuna devam.