Panın Flüdü- Muhabbet
Offf bir şeyler yazdım ama senin Rp'de çok uzundu.uzunlaştıkça karmaşıklaşıyor yavv.Zor yazdım cevap 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
şöyle şimdi oyunun arka planı belli. Arka planda belli değişiklikler de yapabilirim gerekirse. Ama bu değişiklikler belli bir boyutu aşarsa o zaman kurduğum arka plan tamamen parçalanıp yok olur. Hem öykünün arkaplanı hem de benim oyunumda geçen Anadolu için geçerli.
Olayın nasıl gerçekleştiği ile ilgili pek çok kaynak var eğer oyun söz konusu yarışmadan mesela elli yıl sonra geçseydi o zaman asıl olayın nasıl gerçekleştiği belirsiz kalabilirdi ama olayın gerçekleştiği zamanlarda geçen bir oyunda sanırım kaynaklardan birini ya da farklı kaynakların karışmı sonucunda varsayılan bir şeyi gerçek saymak gerekiyor.
Sonuçta Firblenin Anadolusunda da Apollonu haklı bulan bir çok insan var. Ama özellikle olaya bizzat şahit olanlar yarışmanın ne şekilde olduğundan haberdarlar. Yalnız tabii Pan a verilen cezayı bilmiyorlar bilseler bile pek bir şey değişmez.
Aslında ben kafamda senin nasıl bir amaçla gruba destek verebileceğin konusunda da bir fikir vardı. Ama tabii senin kendi amacını belirlemen en doğrusu olur sanırım. Sonuçta oyundaki tek öge Pan değil. Ya da grup oyunun son anı dışında Apollona karşı pek bir şey yapmıyor. Belli noktalarda Apollonu kötüleyebilirler tabii. Onunla da Solaron başa çıkabilir sanırım di mi?
Sanırım asıl sorun bir şekilde Solaron un gruba dahil olabilmesi. Geçici bir uzlaşma gerekiyor. Bakalım Solaron önerdiğim uzlaşmayı kabul edecek mi?
Olayın nasıl gerçekleştiği ile ilgili pek çok kaynak var eğer oyun söz konusu yarışmadan mesela elli yıl sonra geçseydi o zaman asıl olayın nasıl gerçekleştiği belirsiz kalabilirdi ama olayın gerçekleştiği zamanlarda geçen bir oyunda sanırım kaynaklardan birini ya da farklı kaynakların karışmı sonucunda varsayılan bir şeyi gerçek saymak gerekiyor.
Sonuçta Firblenin Anadolusunda da Apollonu haklı bulan bir çok insan var. Ama özellikle olaya bizzat şahit olanlar yarışmanın ne şekilde olduğundan haberdarlar. Yalnız tabii Pan a verilen cezayı bilmiyorlar bilseler bile pek bir şey değişmez.
Aslında ben kafamda senin nasıl bir amaçla gruba destek verebileceğin konusunda da bir fikir vardı. Ama tabii senin kendi amacını belirlemen en doğrusu olur sanırım. Sonuçta oyundaki tek öge Pan değil. Ya da grup oyunun son anı dışında Apollona karşı pek bir şey yapmıyor. Belli noktalarda Apollonu kötüleyebilirler tabii. Onunla da Solaron başa çıkabilir sanırım di mi?
Sanırım asıl sorun bir şekilde Solaron un gruba dahil olabilmesi. Geçici bir uzlaşma gerekiyor. Bakalım Solaron önerdiğim uzlaşmayı kabul edecek mi?
Last edited by Firble on Thu Dec 28, 2006 6:16 am, edited 1 time in total.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aslında bir amaç önerisi de yaptım kendince ama bakalım. : ) Oyunu bir parça fazla hızlandırmış da olabilirim. Ama bu noktada sanırım gerekiyordu.
Rpler fazla uzunsa kısaltayım kardeş... Ama sonuçta ne bileyim mekanları ayrıntılı tanıtmak sizin RPleri daha iyi atmanızı sağlayabilir gibi geliyor.
Ama oyunun hızı hakkında görüşünüzü bildirin. Çok mu hızlı çok mu yavaş.... Aslında iki haftadan kısa zamanda muazzam bir ilerleme kaydettik gibi. Yine de fikrinizi yazın. Yavaş derseniz benim rp yazarak daha da hızlandırmam zor ama belki bi şeyler düşünürüm. Yok hızlı diyorsanız biraz yavaşlatayım. RPleri atma bakımından olmasa da en azından geçişleri daha yavaşlatabilirim.
Rpler fazla uzunsa kısaltayım kardeş... Ama sonuçta ne bileyim mekanları ayrıntılı tanıtmak sizin RPleri daha iyi atmanızı sağlayabilir gibi geliyor.
Ama oyunun hızı hakkında görüşünüzü bildirin. Çok mu hızlı çok mu yavaş.... Aslında iki haftadan kısa zamanda muazzam bir ilerleme kaydettik gibi. Yine de fikrinizi yazın. Yavaş derseniz benim rp yazarak daha da hızlandırmam zor ama belki bi şeyler düşünürüm. Yok hızlı diyorsanız biraz yavaşlatayım. RPleri atma bakımından olmasa da en azından geçişleri daha yavaşlatabilirim.
HARBE GİDEN
öncelikle yazıları kısaltmak çok yanlış olur. ne kadar detay o kadar eğlence... özet anlatımlarla geçiştirilmiş hikayeler bana hiçbir zaman keyif vermez. o yüzden şimdiki halinden çok memnunum ben şahsen.
hız konusuna gelince, hızlı gittiğini düşünmüyorum. hatta biraz
yavaş gidiyor bile diyebilirim ama bu senden kaynaklanmıyor firble
oyuncuları biraz dürtüklemek lazım galiba :p yani sonuçta oyuncular ne kadar girişimci olursa oyun o kadar açılır.
oyun çok genişledi, konu çok dağıldı diye bir sıkıntımız da olmamalı bence. ne kadar genişlerse o kadar iyi olur diye düşünüyorum. sonuçta rol yapma oyununda da bir dünya var ve bu dünyada olaylar her yöne gidebilir ve sonsuz biçimde dallanabilir. bu oyuncuları kötü etkileyen bişey olamaz bence.
hız konusuna gelince, hızlı gittiğini düşünmüyorum. hatta biraz
yavaş gidiyor bile diyebilirim ama bu senden kaynaklanmıyor firble
oyun çok genişledi, konu çok dağıldı diye bir sıkıntımız da olmamalı bence. ne kadar genişlerse o kadar iyi olur diye düşünüyorum. sonuçta rol yapma oyununda da bir dünya var ve bu dünyada olaylar her yöne gidebilir ve sonsuz biçimde dallanabilir. bu oyuncuları kötü etkileyen bişey olamaz bence.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Yo yo yo, ben onu kastetmedim, ayrıca şu anda ben hızlı gittiğimizi düşünüyorum.(Bence) en iyi hız(!) 2 günde bir tam Rp yapmak ama tamı tamına rp yamak gerekli.yani bir kişi yazıyor ona göre Rp devam ediyor ki bu olay daha önc başımıza geldi kafa karıştırır.Novel'in yanlış yöne gittiği ana sen cevap yazınca benim kafam karıştı mesela!Vakit meselesine gelince tahminen herkese uyması gereken süre 2-3 günde bir.Günde bir ya da haftada bir de olmaz
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Aslında şu anda Eflanın cevabını bekliyor gibiyim. Bakalım yarın sabaha kadar bekleyip olmazsa onu uyumuş sayarım. Bu gece yarın İstanbula gittiğim için hazırlanıyorum. O nedenden de ötürü yazamayacağım. İstanbulda da biraz aksayabilir. Malum önümüz bayram şehirdışına da çıkmamız muhtemel. Ama elimden geldiğince RPleri yazacağım.
Bir de sanırım direk bunu açıklamasa Kutsemeni de oyundan çıkarmak gerekecek. En azından bir süre onun karakterini istirahate alıyorum. Olur da dönmeyi düşünürse karakterini tekrar alabilir.
Bir de sanırım direk bunu açıklamasa Kutsemeni de oyundan çıkarmak gerekecek. En azından bir süre onun karakterini istirahate alıyorum. Olur da dönmeyi düşünürse karakterini tekrar alabilir.
HARBE GİDEN
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Sanırım bu cumadan başlayarak gelecek hafta cuma gününe kadar bayram ile yılbaşından kaynaklanan bir yavaşlama dönemi olacak. Ama elbette oyun oynayanlarla devam edecek. Ancak kritik bir döneme de girdiğimizi düşünerek asıl ilerleme RPlerini iki günde bir atam. Ancak elbette ki karakterler Rplere birbirleri ile de iletişimi sürdürerek devam edebilirler. : )
İsteyen herkesin zaten en boş dönemlerde bile RP yapma fırsatına sahip olacak.
İsteyen herkesin zaten en boş dönemlerde bile RP yapma fırsatına sahip olacak.
HARBE GİDEN
Hadi bakalım arkadaşlar Umarım bayramda da RP durmaz. Ben her zamanki gibi bir kişi de olsa devam edeceğim. Ama olayların akışı konusunda acele etmeyeceğim. Sanırım biraz daha grup olarak amaçlarımızı sindirmemiz doğru olacak. Bu arada umarım Novel sıkılmaz... : ) Umarım Panla ilgili planı anlamışsınızdır. Karışık olmadı di mi?
HARBE GİDEN
Yo yo yo, gerçekten çok güzel gidiyor.Ben anladım bayağı(en azından ilkine göre)
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Planı anladım ama bu bir hayalin peşinden gitmek gibi geliyor, çok fazla olasılık var. Bunun olması lazım şunun olması lazım onun içinde bu gerçekleşirse ve buna sahip olursak bunu yapabilme olasılığımızın doğabileceği gibi bi gerçek olabilir ortada =))))) gibi bir durum. Ama Pana yapılan saygısızdan dolayı böyle bir tablo çizilmesi gayet doğal. Yinede Batının tüm bu olanlar içindeki yeri ne olacak bende merak ediyorum doğrusu.
Been there. Seen that. Got the scars.
Aslında hem basit hem de zor bir plan... Asıl zorluğu da basitliği... Ã?nünüze çıkabilecek onca engel planda göze çarpmıyor. Elbette koca bir soru da yanıtını bekliyor. Olimpos a nasıl çıkacaksınız? Bunu kimse sormadı ama bu gerçekten epey ciddi bir soru...
Elbette Herimes de birçok şeyi bilmiyor. Aslında o bir bakıma bir çılgın... Duygularının da etkisi ile çok zor bir amacın peşinden koşan bir adam. Yapılması çok zor. Ama büyük şeylerin yapılması ne zaman kolay oldu ki?
Batı ya gelince... Batının tam olarak neden burada olduğunu ben de bilmiyorum belki kendince bir amacı vardır. Ya da amacı kendisi bulmayı tercih eder. Eğer isterse ben de ona yardım etmeye çalışırım. Ama nihai olarak kararı verecek olan Batı olacak ben değil.
Sonuçta başlangıçta görülmese de bu oldukça uzun bir yolculuk ve bazen amaçlar ve varılacak yer başlangıçta düşünülenden çok daha farklı olabilir.
Elbette Herimes de birçok şeyi bilmiyor. Aslında o bir bakıma bir çılgın... Duygularının da etkisi ile çok zor bir amacın peşinden koşan bir adam. Yapılması çok zor. Ama büyük şeylerin yapılması ne zaman kolay oldu ki?
Batı ya gelince... Batının tam olarak neden burada olduğunu ben de bilmiyorum belki kendince bir amacı vardır. Ya da amacı kendisi bulmayı tercih eder. Eğer isterse ben de ona yardım etmeye çalışırım. Ama nihai olarak kararı verecek olan Batı olacak ben değil.
Sonuçta başlangıçta görülmese de bu oldukça uzun bir yolculuk ve bazen amaçlar ve varılacak yer başlangıçta düşünülenden çok daha farklı olabilir.
HARBE GİDEN
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı