İçini Dök Ey Diyar Gezgini !!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Bir grup gerizekalının koyduğu sistemlerle insanların değerlendirilmesinden ve bu insanlarında buna ayak uydurmasından nefret ediyorum.

Ve biz insanların bu şekilde çaresiz kalmasından fazlaca NEFRET ediyorum.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aransayes wrote:
insanların(özellikle ailemin) bana karsı tutumlarının derslerede aldığım notlarla olan ilişkisinden nefret ediyorum...
İşte bende bundan nefret ediyorum. Eğer üniversiteyi kazanamasam olacakları düşünemiyorum bile.
kazanmaklada bitmiyo kardeş. şimdi ben 1dersten kalsam olacakları bi düsün.. :cry:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
jacklien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jacklien »

simdi neylerden nefret ettigimi yazmaaya kalksam solebi dusunup, ciddiyim forum dolar olay cikar, o yuzden kisa ve oz derdimi anlatmaya calisicam, genelde nefret ettigim herseyden nefret ediyorum, ornek vermek gerekirse, surekli herseyden sikayet eden insanlardan, sahor olup ortaliga kusan insanlardan(bide arkadas evinde fln sa hic cekilmiolar) sonacima, trafik isiklarinda colugu cocugu sirtinda arabanin camina yapisip` allah rizasi icin abi` dien tiplerden, otobus beklerken yada dolmus, durduk yere olay cikaran tiplerden,(hani su hic durmadan soylenen)sinemada onume koca kafali bi insanin oturmasindan, ve ne buyuk tesadufse kafami sola egip izledimmi ayni sekilde onunda kafasini sola yada ben ne yapiosam aynisini yapmasindan, gecenin bi vakti sigaramin bitmesinden, ve marketin o saatte kapali olmasindan,,,,,, daha bi suru varrrrrr buna benzer ornek...
weeaffffffffffffff, :mad:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Haftasonları okul tatil ve ben bundan nefret ediyorum çünkü sevdiğim kızı sadece okulda görebiliyorum.Neden bilmem sanki hafta içi haftasonundan daha çabuk geçiyor ve ben bundanda nefret ediyorum.Ben hafta sonumun bana zehir olmasından nefret ediyorum.Ben perşembe olmayan günlerden Cuma gününden nefret ediyorum.Ã?ünkü sadece Perşembe günlerinde sevdiğimle beraberi ve ben Cuma günleri sevdiğimden ayrılıyorum.Ben ayrılıktan nefret ediyorum.Ben sevdiğimin başkasını sevmesinden nefret ediyorum.BEN SEVMEKTEN NEFRET EDİYORUM. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
jacklien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jacklien »

Edmond kardesim walla senin su uzulmen icimi acitti ciddiyim ya amma icini dokmussn. uzulme sen ya senin uzulmenden nefret ediyorum ben simdi bide, artik
bi insan bu kadarmi iclenir yaw :| weaff admond weaff ne cileli adamsin bea ask zor is hocam kimse asik olmasn walla ben ondan da nefret ediyim en iyisi , :evil:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

24 yaşına geldim ve hala ödev yapıyorum şaka gibi...Ã?dev yapmaktan fenalık geldi...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Sabah erken kalkmaktan nefret ederim. Özellikle okul için...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Kendi kendime "Bunu yapacağım" dediğim bir işi yapamamak çok can sıkıcı bir iş. Böyle durumlarda deliriyorum. Özellikle basket oynarken başıma geliyor.
Been there. Seen that. Got the scars.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Okula sırf onu görmek için gidiyorum.Fakat o okula gelmiyor.Ben bundan nefret ediyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Hala ne küçük ne de büyük dağlar yaratamadım, bari bikaç tepe yaratabilseydim :|
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ağlamak istiyorum ya!Bir günde 2 aşı birden olduk teknoloji çok gelişti diyorlar aşı eskiden yoktu diyorlar.Ne biçim teknoloji bu yaaa ben acısız kurtulmak istiyorum.Bunların yaptıkları ölmemek için ölmeye benziyor.Önemli olan bir daha hiç ölmemek değil.Tamam anlıyorum öldükten sonra bir daha ölmeyiz fakat öldükten sonra neye yarassın ki.Önemli olan ölmeden ölmemeye kavuşmak

-Freddie Mercury
arwenx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arwenx »

ben senin halini bayağı vasat gördüm edmond kardeş :(

bende yanlız olmaktan nefret ediyom
<div>ben böyleyimm....</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Edmond hep böyle ya. Birgünde güzel haberlerle gel Edmond. :D Ama bunlarla büyüyoruz ne de olsa.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
arwenx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arwenx »

eet ben en son 4 sene önce aşı olmuştum mesela :w00t:
arwenx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arwenx »

aransayes demiş ki:
Alıntı:

insanların(özellikle ailemin) bana karsı tutumlarının derslerede aldığım notlarla olan ilişkisinden nefret ediyorum...

İşte bende bundan nefret ediyorum. Eğer üniversiteyi kazanamasam olacakları düşünemiyorum bile.

kazanmaklada bitmiyo kardeş. şimdi ben 1dersten kalsam olacakları bi düsün..

ben mat1 den kalıyom zaten şimdi benimkiler ne dicek :cry: :mad: :cry:
Post Reply