dnd player aranıyor...

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

rol yapamamak değil sevgili kardeşim, hepsinin nelerle bağlantılı olduğunu yazmışım oraya ve vukuatın gelişmesiyle rollerin oturduğunu da söylemişim ilerleyen vakitlerde. bir dahaki oyun daha sağlam olacaktır karakterler hazır sonuçta. öperim gözlerinden.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Caharsheet' ler zaten hiç hazırlanmamıştı ve 6 kişiydik bu yüzden biraz uzun sürdü hazırlanması ve eve geldiğimde pek çoğunda eksikler ve yanlışlıklar gördüm :D (benim hazırladıklarım hariç :p :D ) bu yanlışları düzelttim, neyseki skilllerde herhangi bir sorun yoktu, zaten oyunda hiç combat ta yaşanmadığından (biçok oyunum da olduğu gibi :D ) skillerin dışında bir şey kullanılmamıştı. Valla herkes bu kadar hırs yaptı, söz verdi daha iyi olucam diye ben şimdiden hazırlıklara başliyim :D
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

uLtior wrote:Fatih(Ranger): Biraz tutuk başladı gibi geldi ama...

Fatih(Wizard): ...Wizard oynama ısrarı ve heyecanı dolayısıyla istediklerini pek gerçekleştiremiyor...

Engin(Paladin):...Önemli RP leri oyunun biraz geyik evrelerine geldiğinden kendisini sanırım tam adapte edemedi kısım kısım...

Burak(Rouge): Oyundan erken ayrıldığı için pek birşey yazamıyorum ama...

Debers/dfunk(dwarf Fighter): ...bir dahaki oyunda daha fazla rol yapmasını umuyorum...
...
...
Rol yapamadı derken bunu kastettim, yanlış anlaşılmışsa affola..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sevgili arkadaşlar bu hafta pazar günü oyunumuz olacak, buluşma yeri Bakırköy meydan, buluşma saati 12 : 00, oyun yeri Holy Simitçi :D

altı kişilik oyuncu kadromuz oldukça ideal dir. oyuncu kadarosunda olan arkadaşları mutlaka bekliyorum, izlemeye gelmek isteyen arkadaşlarda buyursunlar, oyunumuz izleyicilere açıktır...
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

yenercim bak degerini bil:) sirket gezisi var pazar gunu herkes gidiyo. ben dedim abi gelemem oyunum var bırakamam altipatlarim vardedim:) gercektende kendi oyun grubumuz diye demiyorum guzel ve ideal bir oyun grubu. bide engin uçaklardan bahsetmese... :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Çok saol Tuğrul bende size layik olmaya çalışıp süprizlerle dolu heyecan verici bir oyun hazırlamaya çalıştım :| :D

Umarım size verilen Quest' te başarılı olursunuz :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

umarım güzel oyun olur :)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Emin olun arkadaşlar güzel olacak :ayyyy!:
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

İyi olacak tabii nasıl olması ki? High End Teknoloji ile fazlaca haşır neşir olan karizmatik Paladin/Cleric 'iniz var sizin : :-P şaka bir yana geçen haftaki oyunda gerçekten önemli yerlerdeki rp'lerim geyikler yüzünden aksadı :( Yoksa o kadar kötü olurmuydu? Bu arada itirazlarımda haksız olduğumu kabul etmek durumundayım biraz fevri davranmışım o Shuriken davasında Dm ve Oyuncu arkadaşlarımdan özür diliyorum bir dahaki sefere muhtemelen tekrar etmez :wink: Hepinizle tekrardan buluşmak umuduyla saygı sevgi ve şükranlarım sizinle arkadaşlar 8)
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

başlığa bakıyorum... Tekrar bakıyorum...
Neyse daha bakmayacam...

İyi oyunlar size :)
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Arkadaşlar oyun bu hafta iptal, iki arkadaşın işi çıktı haftaya devam etmeye çalışıcaz :(
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben de artık teknik resimlerimi çizerim. Bu arada haftaya da ben yokum. Bursa'ya gidip kardeşimi 23 Nisan'da izleyeceğim.

Squancım üzme sen de kendini. Oyun grubun var orda ona şükret.

Herkes kendine iyi baksın arkadaşlar.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

30 nisanda da ben yokum bu ay yatarrr
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

oyun yalan oldu iyimi:D teeey teeey yeneeeer
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Son yaptığım dm liğin kısa sürmesi üzücü oldu artık oyun açtığıma dayir bir mesaj görmeyeceksiniz...

Artık FRP den elimi ayağımı çekiyorum, elimdeki dnd ve diyer sistemlerle ilgili olan role bookları isteyen arkadaşlar alabilir çünkü ben onları yok etmeyi düşünüyorum...

Bu başlığın bir işlevi kalmadı bir oyun yok artık ortada, başlığın kilitlenmesini rica ediyorum...

SAYGILAR...
Locked