frpworld halısaha turnuvası v2.0
ben de alıyorum satış kokularını... ama kalan sağlar bizimdir arkadaşlar...
.. sturm gelemeyeceğini bildirdi... venom gelemiyomuş.. ömer askere gitti... majenta gelemeyeceğim dedi... ondan sonra pompon kızlar esen ve zeren de sözlerinden caydı... bayağı bir eksiğimiz oldu başta da tahmin ettiğim gibi.... şu an mevcut kadro :
*scythe
*yeminer
*yılmax
*quel-shin
*artex
*theodorus
aksarayda bir halısaha mevcut bizim böylesi bir kadromuz için küçük bir saha.... ben şimdi gidip konuşuyorum büyük ihtimalle orada olacak maç...
saat 3 de başlarıs...theodorus da gelebilir rahatça böylece:)..
aksaray nerdedir derseniz...
kadıköyden gelmek isteyenler eminönünden inip oradan metroyla aksaray durağında inebilirler... veya aksaraydan geçen herhangi bir otobüse binip oruçgazi okulunda sonraki durakta inebilirler... taksimden gelecekler tek vasıtayla rahatça ulaşabilirler ve eğer bakırköy tarafından gelecekler varsa da metronun son durağı olan aksarayda inebilirler... bu şekilde -bir şekilde- aksaraya ulaştıktan sonra 05377285021 nolu telefonu arayıp scythe ve yeminerin kendilerini almalarını bekleyebilirler...
herhalde açık olmayan birşey kalmadı..
*scythe
*yeminer
*yılmax
*quel-shin
*artex
*theodorus
aksarayda bir halısaha mevcut bizim böylesi bir kadromuz için küçük bir saha.... ben şimdi gidip konuşuyorum büyük ihtimalle orada olacak maç...
saat 3 de başlarıs...theodorus da gelebilir rahatça böylece:)..
aksaray nerdedir derseniz...
kadıköyden gelmek isteyenler eminönünden inip oradan metroyla aksaray durağında inebilirler... veya aksaraydan geçen herhangi bir otobüse binip oruçgazi okulunda sonraki durakta inebilirler... taksimden gelecekler tek vasıtayla rahatça ulaşabilirler ve eğer bakırköy tarafından gelecekler varsa da metronun son durağı olan aksarayda inebilirler... bu şekilde -bir şekilde- aksaraya ulaştıktan sonra 05377285021 nolu telefonu arayıp scythe ve yeminerin kendilerini almalarını bekleyebilirler...
herhalde açık olmayan birşey kalmadı..
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
aslında altı kişiyle maç olurdu küçük bir sahada ama o altı kişiden bile emin olamadığım için galiba iptal oldu yarınki maç arkadaşlar... bundan sonraki haftalardan bir tanesine ertelenir belki.. bu hafta maç yok... içimizde patladı yani 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
abi bence herkesin tel.ini alalım yani bu sart.cunku bi mesaj yazılıo geliorum die (yanlıs anlamayın arkadaslar) sonra satıslar baslıo(bende az satmadım
) . yani hiç yoktansa gunu gunune konusma sansı olur. bile abi kesin tarih ve saat yazalım kesin gelicekler ama kesin olsun
yazsın sonrada yapalım macı
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.