Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Darkgnome wrote:O mendil önemli değil aslında. Mendilin içindeki önemli olan. Orada bir karışıklık oldu bu yüzden uzadı işte. Ama sanırım şimdi olaylar başlıyor. Bakalım neler olacak. Ben daha olaya giremedim olay çıkarttım gerçi dolaylı yoldan ama... :D

Eldarin! Pardon abi! :D
Mendilin içinde mukus var canım, (kibar olsun diye mukus yazdım :D )
Kardeşim size ne benim mendilimden :D . Verdim işte zor günlrde ihtiyacı olur, nezle felan olursa iş görsün diye :lol: ...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

WereWolf wrote:Bu grubun buluşması iyice çocuğunu göremeyen anne ile çocuğunun buluşması yarışmasına döndü 8O .Bi şehre gelmeniz amma sürdü ha biri dio gidelim biri yok olmaz.Arada geçmişleri karıştı adamların felan.Sonunda vardılar allahtan :lol:

Dostum orada olması gereken birşeydi adamların kelimesi yerine adımı da kullanabilirdin. Hafızasını geri alamamış paranoyak bir drow kendini sorgulayan bir büyücüden ne beklerdin ki? Ne kadar gerekli olduğunu zaten anlayan ve izleyenler anlayacaklardır zaten. Neyse en azından dm'liğe soyunmadım :P
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Ehuhe :lol: bu güzeldi...
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Arkadaşlar, bir fikir sunacağım:
Fhaerz' de Cinayet Rp'sinde birkaç bölüm düzenlenmiş olan Journay olayını sunan karagnom arkadaşımızın başlattığı uygulamayı burada da başlatalım diyorum. Tek başıma yapamam herhalde ama :) .

Katılım bekliyorum...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bazıları zaten yazmışlar ilk başından itibaren. Bence biraz daha bekleyelim ona göre yazsın herkes. En azından herkes bir araya gelmeye daha çok yaklaştığında.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Abi yanlız daha ordaki konuşmalar 6 sayfa sürdü quest bitene kadar nolur bilinmez:D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Elderin ya benim sana yaptığım rp yi atlamışsın...
Dışlanıyormuyum ne :P

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... c&start=60
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Bu arada süper logan kuş seni de çok sevdi :lol: Dark Gnome süpersin abi bu kuş harika çıktı iimi :lol: euheuh Logan bi tane de kendine çıkar abi peçeteden mümkünse sümüksüz olsun :lol: :lol:
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Vallahi kuş mübarek uğur getirmiyor :D Hırsız kuş hırsız :D Bu kuşta gnome ile birlikte dolandırıcı esnaf kategorisine giriyor :D Hem kirletti milletin üstünü başını hemde bişiler satçak millete :D Bak sen. Ne satıcak merak ettim açıkçası :D Camsil filan satta şövalyenin zırhı parlasın :P

Bu arada kuşun ismi de kendisi gibi çok süper ;) Herhalde oyunda ki en ilginç karakter şu Schön :P
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Görünmez olan üçlü keşke birbirinden ayrılmasaydı...

Yine de bunu yaparken ne düşündünüz bilemiyorum. Umarım benim aklıma gelmeye başka doğru bir hareket yapmışınızdır...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

YA elderin onların 3 de görünmez.dini onların...

Neyse..

Bide şu kuşa sayip cıkın yoksa akşam yemeğim olacak...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Nie öle diyosun be logan ne güzel işte iyi şanstan sana da bi damlacık bıraktı :lol:
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Tur ne zaman dönecek yaw???
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Tur dönmüştür. Cervantes kasabaya varana kadar yazmayacağım. 2-3 tur alır bu. Sonra Cervantes'i de alacağım. Dalgınlıkla karakterini atladığım birisi varsa bana hatırlatsın mutlaka.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Elderin ben bide dark ı atlaın ama.. heralde bir free oalrak takılıyoz....
Locked