LOTR

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Filmdeki arwen meselesini aklımdan geçirdikçe midem bulanıyor.sırf güzel bir kadın filmde boy göstersin diye kitabın orijinalliği paramparça edilmiş.anlayacağınız erkeklerin erkekliği kullanılmış.

filme pek te yüzüklerin efendisi demek gelmiyo içimden açıkcası.ama ben kendimi senaryo değişikliklerini yoksayarak tatmin ediyorum.üzücü bence filmi bu hale getiren yapımcıların para hırsı.Arwen olmasaydı filmde ne olurdu?kitabı okuyan topluluk haricinde pek fazla kişi gitmezdi filme.Ama zaten bu dünyada herşey para değil mi?adamlar geniş bir izleyici kitlesine erişebilmek için arweni kullanıyorlar bence.ve tabii aragorn veya legolasın yakışıklılığı da bir çok genç kızı filme çeken etkenler.Bunlar sanırım sinema stratejileri.dedim ya herşey para için.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bence film zaten LOTR değil başka güzel bir film diye izliyorum ben o filmi. O çağların havasını veren atmosferini yaşatan herhangi bir film Aragorn ya da Gimli olmasa da bana aynı tadı verirdi eğer bu kadar başarılı yapımlar olsalardı.

Yani kitabı kafanızdan atın arkadaşlar, bu film o kitabın filmi değil çünkü. İsim benzerliği yalnızca :)

Evet her şey para için, Holywood'un popcorn'luk film kültürü anlayışı...
(bkz. Terminatör 3)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

katılıyorum arkadaşlar size. ilk filmde o kesintileden sonra sizinle aynı fikri edinmiştim. hoş bir fantezi filmi ama lord of the rings değil.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

katılıyorum aslında yıllardır çevremdeki herkese bunu diyorum :!:
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaa niye hobbitleri ayrı ayrı yazmadınız gerçi ben gollum dail hepsini çook seviyorum.. Ama içlerinden en fazla Samwise Gamgee ve Peregrin Took öne çıkıyo benim için. İkisi de olgunlukla neşeliliği birleştiriyolar.. 8tüm herşeye rağmen en sonunda bile o yaşam felsefelerini kaybetmiyolar. Bence bu taktir edilmesi gereken bir şey.. gibi sankii.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

Peregrin Tooku ben de cok severim!!!
ve gercekten belirttigin gibi Firble o felsefeyi kaybetmemeleri harika bir sey.

ozellikle Gandalf'in fool Took demesine bayiliyorum. yani sirf o cumle yuzunden sevebilirim pippini
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Legolas öyle bi karizma ki ok atışı yeter dediğin gibi.Bide koca fülün üstündeki herkesi bide fülü kesince hortumdan kayışı ve gimliye bakışı yok mu!

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: LOTR

Post by feryat »

KiNg_Of_DaMnEd wrote:lotr da aragorn taraftarlarına bir cevap vermek lazım aragorn nası en karizmatik olur ?????
BEnce karizması asaletinden kaynaklanıyordu.. boru diil adam kral yaaa
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ya abi legolasın ustune varmı o saclar yeter
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

eowyni unutmamak lazım adını yanlış yazmadım dimi?

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Legolas ı tek geçerim o saç o kaş o göz nerede görülmüş hangi elf okadar yakşaklı olabilirki hemde kaykayı ilk o icad etti daha karizmasımı var hem mucit hem ranger Aragorn Nazgul falan hikaye onun yanında :lol:
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ben diğer dedim çünkü filmde olmasada en çok Tom Bombadili severim adamın dünya umrunda diil abi takılıyo keyfine göre
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

benim oyum da gandalf a gitti.ne olursa olsun hep en iyisi oydu bence.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Gandalf en iyisidir benim için.....
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Arkadaşlar Tolkien'e saygı duymasına rağmen LOTR'dan gerçekten hiç haz etmeyen bir tek ben değilimdir herhalde değil mi?
Tamam güzel , ilk falan ama artık fazla klasikleşmiş hatta klişeleşmiş bir hikayeyi anlatıyor.
Saygım ise Tolkien'in daha bütün bu klişeleşme zamanından önce çıkıp da böyle bir akım yaratmaya cesaret edebilmesine....
Gott weiss ich will kein Engel sein
Rammstein
Post Reply