LOTR
Filmdeki arwen meselesini aklımdan geçirdikçe midem bulanıyor.sırf güzel bir kadın filmde boy göstersin diye kitabın orijinalliği paramparça edilmiş.anlayacağınız erkeklerin erkekliği kullanılmış.
filme pek te yüzüklerin efendisi demek gelmiyo içimden açıkcası.ama ben kendimi senaryo değişikliklerini yoksayarak tatmin ediyorum.üzücü bence filmi bu hale getiren yapımcıların para hırsı.Arwen olmasaydı filmde ne olurdu?kitabı okuyan topluluk haricinde pek fazla kişi gitmezdi filme.Ama zaten bu dünyada herşey para değil mi?adamlar geniş bir izleyici kitlesine erişebilmek için arweni kullanıyorlar bence.ve tabii aragorn veya legolasın yakışıklılığı da bir çok genç kızı filme çeken etkenler.Bunlar sanırım sinema stratejileri.dedim ya herşey para için.
filme pek te yüzüklerin efendisi demek gelmiyo içimden açıkcası.ama ben kendimi senaryo değişikliklerini yoksayarak tatmin ediyorum.üzücü bence filmi bu hale getiren yapımcıların para hırsı.Arwen olmasaydı filmde ne olurdu?kitabı okuyan topluluk haricinde pek fazla kişi gitmezdi filme.Ama zaten bu dünyada herşey para değil mi?adamlar geniş bir izleyici kitlesine erişebilmek için arweni kullanıyorlar bence.ve tabii aragorn veya legolasın yakışıklılığı da bir çok genç kızı filme çeken etkenler.Bunlar sanırım sinema stratejileri.dedim ya herşey para için.
Bence film zaten LOTR değil başka güzel bir film diye izliyorum ben o filmi. O çağların havasını veren atmosferini yaşatan herhangi bir film Aragorn ya da Gimli olmasa da bana aynı tadı verirdi eğer bu kadar başarılı yapımlar olsalardı.
Yani kitabı kafanızdan atın arkadaşlar, bu film o kitabın filmi değil çünkü. İsim benzerliği yalnızca
Evet her şey para için, Holywood'un popcorn'luk film kültürü anlayışı...
(bkz. Terminatör 3)
Yani kitabı kafanızdan atın arkadaşlar, bu film o kitabın filmi değil çünkü. İsim benzerliği yalnızca
Evet her şey para için, Holywood'un popcorn'luk film kültürü anlayışı...
(bkz. Terminatör 3)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Yaa niye hobbitleri ayrı ayrı yazmadınız gerçi ben gollum dail hepsini çook seviyorum.. Ama içlerinden en fazla Samwise Gamgee ve Peregrin Took öne çıkıyo benim için. İkisi de olgunlukla neşeliliği birleştiriyolar.. 8tüm herşeye rağmen en sonunda bile o yaşam felsefelerini kaybetmiyolar. Bence bu taktir edilmesi gereken bir şey.. gibi sankii.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Peregrin Tooku ben de cok severim!!!
ve gercekten belirttigin gibi Firble o felsefeyi kaybetmemeleri harika bir sey.
ozellikle Gandalf'in fool Took demesine bayiliyorum. yani sirf o cumle yuzunden sevebilirim pippini
ve gercekten belirttigin gibi Firble o felsefeyi kaybetmemeleri harika bir sey.
ozellikle Gandalf'in fool Took demesine bayiliyorum. yani sirf o cumle yuzunden sevebilirim pippini
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Re: LOTR
BEnce karizması asaletinden kaynaklanıyordu.. boru diil adam kral yaaaKiNg_Of_DaMnEd wrote:lotr da aragorn taraftarlarına bir cevap vermek lazım aragorn nası en karizmatik olur ?????
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

ya abi legolasın ustune varmı o saclar yeter
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Legolas ı tek geçerim o saç o kaş o göz nerede görülmüş hangi elf okadar yakşaklı olabilirki hemde kaykayı ilk o icad etti daha karizmasımı var hem mucit hem ranger Aragorn Nazgul falan hikaye onun yanında 
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Arkadaşlar Tolkien'e saygı duymasına rağmen LOTR'dan gerçekten hiç haz etmeyen bir tek ben değilimdir herhalde değil mi?
Tamam güzel , ilk falan ama artık fazla klasikleşmiş hatta klişeleşmiş bir hikayeyi anlatıyor.
Saygım ise Tolkien'in daha bütün bu klişeleşme zamanından önce çıkıp da böyle bir akım yaratmaya cesaret edebilmesine....
Tamam güzel , ilk falan ama artık fazla klasikleşmiş hatta klişeleşmiş bir hikayeyi anlatıyor.
Saygım ise Tolkien'in daha bütün bu klişeleşme zamanından önce çıkıp da böyle bir akım yaratmaya cesaret edebilmesine....
Gott weiss ich will kein Engel sein
Rammstein
Rammstein