GLADYATÖR ARENASI (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Ivor kadının kendisine olan ilgisini görünce konuşmayı sürdürmeye karar verdi.
"Ah Sidall,size Sidall diyebilirim umarım. şu akılsızların dalaşmalarının üstüne burada karşılaşmayı bile düşünemeyeceğim sizin kadar güzel bir bayanı görünce anlayamadım sanırım."
Pişkin gülümsemesini suratına yerleştirdi.
"Ve haklısınız bu adamların ilerlemeye hiç niyeti yok gibi."
Kemerine doğru uzanan Ivor yanyana duran iki küçük mataradan siyah deri kaplı olanına uzandı.Tam ağzına götürmeyi düşünüyordu ki kadına baktı;

"Bir kaç yudum almazmıydınız bayan;bu sıcakta soğukluğunu muhafaza eden altın likörü gibisi yoktur."

Altın likörü Ivor un yağmaları sırasında bir kervandan ele geçirdiği bir içkiydi.Bu içki sadece soylu ve zenginlerin sahip olabileceği,özel dans geceleri ve kutlamalarda içilen değerli bir içkiydi.Bir kaç yudumu alkole alışık olmayan bir bünyeyi kısa zamanda sarhoş edebilirdi ve tadı o kadar güzeldi ki içmeyi bırakmak gerçekten zor oluyordu.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Beyaz cüppesi pislikten grilesmis, ince sakalli, yagli saçli cipciliz bi adam kosturarak askerlerin arasindan geçti. Degnekler üzerinde gidiyor gibi koşuyordu adam. Sonunda mıhlanmış celladın yanına ulaşmayı başardı ve elini adamın boynuna götürdü.

"Yaşıyor ama ölüme çok yakın..." dedi çatallı sesiyle çavuşa...

Ã?avuş adama tiksintiyle baktı ve dudaklarını büzdü:
"Yazık demek hayatta... Hayatta kalmasını sağla ama uzun süre uyanamadığından emin ol... Bu yakınlarda yine kafamı bozarsa kellesini mızrağa saplayıp Arena'nın kapısına süs olarak astıracağım..."

Seyrek sakallı adam burnunu çekerken kolundaki gömlekle burnunu iyice sildikten sonra bir dua okudu ve ellerinden çıkan adeta adamın tam tersini anımsatan beyaz ışık Cellat'ın yaralarındaki kanamayı durdurmuştu. Fakat adamın hayatı hala tehlikedeydi. İki uzun mızrağın arasına gerilmiş bir çadır bezinden ibaret olan bir sedye ile adamı 2 asker zar zor kaldırdı ve uflayıp küfrederek diğer askerlerle beraber uzaklaştılar.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Ivor'un uzattığı şişeyi kabul etti ve şişeyi dudaklarına götürerek bir kaç yudum aldı,daha önce hiç bu kadar leziz bir şey içmediğine kanaat getirmişti "Vay canına ağzının tadını gerçekten biliyorsun" Dudaklarını yalayarak şişeyi tekrar Ivor'a uzattı,adamın karnını dirseğiyle dostça dürttü "Galiba senle iyi anlaşıcaz" güneşten hafif esmerleşmiş yüzüne şakayla karışık bir gülümseme yerleşmişti.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Raxas da göürüldükten sonra masalarının başına yeniden askerler bu kez suratlarında daha sinirli bir ifadeyle sırayla gelenlerin kayıtlarını aldılar. Ã?fkeli sözler yükseliordu arada başvuranlar kabul edilmediğinde. Kayıt alan adamların yanında bir bölük asker yeni bir kavga çıkmaması için bekliyordu. Adamlar soğuk rüzgarın üstlerindeki zırhı buz gibi yapmasından şikayet ediyorlardı.

Kısa bir süre sonra sıra Sidall'a gelmişti. Kadının yaklaşmasıyla askerlerin suratında pis bir gülümseme oluştu.
"Dövüş deneyimin nedir ve neden gladyatör olmak istiyorsun... Neden seni... *adam kadını yeniden baştan aşağı inceledi yüzündeki pis sırıtışla* bir kadını alalım diğerlerinin yerine..."
black272
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by black272 »

can sıkıntısını adamla kadının konuşmalarına kulakmisafiri olarak gidermeye karar vermişti.Konuşmalardan adamın adının Ivor, kadınınkininde Siddal olduğunu öğrenmişti.
Adamın kemerinden matarasını çıkarttığında, kendisininde susadığının farkına vardı.Mataranın tıpasını açtığında burnuna gelen koku o'na pek tanıdıktı.Zafer gecelerinde lordunun mehşur kutlamarındaki en gözde içkilerden biriydi, sahip olması oldukça zor .En azından bu tip savaşçı kılıklı insanların parasıyla bile satın alamayacağı, standart hanlarda bulunmayacak cinsten bir içkiydi.
Adi bir hırsız ola bileceğini düşündü Ivor'un, kılıcını çalmak için kullanan, aşşağılık bir hırsız, o'nun gibi nice hırsız baltasının altında boynunu kendisine teslim etmişti.Lordu 'nun öğretilerinden en önemlisiydi çocukluğundan beride bununla büyümüştü: öl, ama çalma. "çalmak bizleri halkın gözünde küçük düşürür, otoritemizi sarsar.En kötüsü ise o'nlarda bizden çalarlar ve buna karşı konulamaz."
Ne yazık Lordundan ayrılalı az bir zaman olmuştu ve halen kendini boşlukta hissediyordu. Sanki yürümeyi, konuşmayı yeni öğrenen bir bebek gibiydi.Ama başarmalıydı, buna hazırlıklıydı, o ve o'nun gibi lorduna hizmet etmiş nice asker gibi.Yaşam nehrinin içinde kayığını ustalıkla götürmeliydi, lordunun felsefesini çocuk yada genç tüm savaşçı adaylarına anlatmalıydı.Çok zeki değildi, ama o'na yol göstericek lordunun kitabı vardı.....
Birden kafasındaki bu düşünceleri temizleyerek içinde bulunduğu ortama geri döndü, lordundan ayrıldığından beri sıksık derin düşüncelere dalıyordu.
"Evet kesinlikle bir hırsız" diye düşündü kendi kendine ve kılıcıyla birlikte arasıra kendini de satan bi kadın.En azından işine yarayacaklara.......
şaşıran Antimodes şaka yapıp yapmadığını anlamak için çocuğa baktı
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Sira yeniden ilerlemeye baslamisti. Kargasa askerlerin zincirli adami götürmesi ve tartaklanan koca adamin igreti bir sedyeyle tasinmasiyla son ermisti. Remy ilerleyen siraya bir göz atti, bu kadar beklemeye elbette niyeti yoktu. Gözüne, etrafa emirler yagdiran asker takildi; digerlerinden daha rütbeli olmasina ragmen görünen o ki çok da üst kademe bir asker degildi. Güzel diye düsündü Remy, yüzünde samimi bir gülümseyisle, ruhban demeye bin sahit isteyen o kirli adamla konusmasini bitirmis olan askere yanasti. 'Tebrik ederim yüzbasim, duruma kesin ve net bir sekilde hakim olusunuz beni etkiledi... Thorgoriath Garnizonu sizin gibi nitelikli askerlere sahip olmakla ne kadar övünse azdir!'
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

" Kazanmak için elinden ne geliyorsa onu yap!!"

Dalgın bir şekilde Arena kapısının olduğu yere doğru gidiyordu... Biraz önce okuduğu nottaki yazılar biraz kafasını karıştırmış olmasına rağmen, yapması gereken bazı işler olduğunu hatırlamıştı ve yürümeye devam etmişti. şimdi arena önünde uzanan sıranın en arkasındaydı. Sıranın sonunda olması biraz can sıkıcı bir durumdu, gerçi beklemekten nefret ederdi ama yapacak başka bir şey yoktu. şimdi sıranın önlerine doğru bakıyordu, ileride kayıt alan adamların yanında bir bölük asker oluşu biraz sinirini bozmuş olsada bunu öyle pek fazla umursamadı...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Kayıt yapan adamların bakışlarından ve sırıtışlarından hiç hoşlanmamıştı ama pek fazla sinirini belli eden biri değildi belli etsede çok nadiren olurdu . kayıtdefterini tutan adama doğru eğilip yakasından tutup kendine doğru çekti "Dövüş deneyimimi sende göstermemi istermisin yakışıklı"sesinde tehdit yada kızgınlık yoktu sadece alay ediyordu,sıktığı yakayı bıraktı sanki hiçbirşey olmamış gibi konuşmasına devam etti "İsmim sidall areneya tabiki para ve şöhret için geldim eh gelicekteki hayranlarımı bekletmemeliyim değilmi?" diyerek adama göz kırptı.
değil de insandan ise..
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Kadının ikram ettiği içkiyi içmesi Ivor a cesaret vermişti.Artık kadınla yakınlaşacağını düşünmeye başlamıştı ama hiç bir kadın kendisine kazanılmış biri gibi davranılmasını istemezdi.Ivor bunu çok iyi biliyordu.Neyse ki şu iğrenç sıra artık kendilerine gelmişti.Kadın kayıt yaptırıyordu,askerlerin sataşmalarına büyük bir ustalıkla yanıt veren Sidall masaya doğru eğildiğinde Ivorun gözleri kadının biçimli ve yuvarlak hatlı kalçalarına kaymıştı."Gerçekten çok iyi" diye düşündü.Etrafına kısa bir bakış atan Ivor önündeki güzel manzaranın keyfini çıkarmaya devam etti.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Asker kadının onu yakasından tutup kendine çekmesi üzerine bekçilerin gerginlikle silahlarını hazır etmelerini eliyle yaptığı dur hareketiyle engelledi. Adamın sıradan suratı iyice gerilmişti fakat kadının sözleri üzerine gülümsemesi geri geldi:
"Deneyimin nedir, nerelerde savaştın? Nerede eğitim aldın? Hikayeni anlat da bu hareketlerinle para, şöhret ve hayran kaznabilecek misin biz de öğrenelim... Bu sıraya gelen herkesi arenaya almıyoruz farketmişsindir..."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

fingolfin wrote:'Tebrik ederim yüzbasim, duruma kesin ve net bir sekilde hakim olusunuz beni etkiledi... Thorgoriath Garnizonu sizin gibi nitelikli askerlere sahip olmakla ne kadar övünse azdir!'
Orta yaşlarındaki çavuş yanına gelen maceracı tipli adamı şüpheyle süzdü. "Evet evet, nasıl yardım edebilirim bayım?"
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Kadın anlıyorum der gibi kafasını salladı birden yüz hatları hiç olmadığı kadar ciddileşmişti ses tonu içinde aynısı geçerliydi "Benim babam denizciydi gemisiyle askerlere mızrak silah gibi mallar satardı ve tabi yanında bende olurdum çoğu zaman gemileri yağmalayan korsanlarla savaştım,yeteneğimi karadada devam ettirdim buna benzer arenalara çok katıldım sırtıma astığım kılıçda girdiğim bir arenadan kazanmıştım" bir an duraksadı yüzündeki ciddilik kaybolu vermişti "ah ama bu girdiğim bütün arenalardan daha büyük tabi " kayıtçının karşısında dimdik bir şekilde durmaya başladı en azından vücudundaki şekillenmiş kolları ve bacakları söylediğini doğrular gibiydi.
değil de insandan ise..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adam düşünür gibi gözüküyordu. Yanındaki asker ona bakarken sanki gözü biraz parlamış gibiydi. "Hmmm. Bu bana pek yeterli gelmedi David, ya sana?"

"Bence de çok iyi değil, basit bir denizci ve çekici bir kadın da değil baksana. En azından bu kıyafetleriyle... "

İlk konuşan asker devam etti. Sanki bu konuşma çalışılmış gibiydi:
"Seyirci bir erkeği daha çok tercih eder heralde bu kalın kollu fakat yenilmeye mahkum kadına oranla... Ya da etmez mi? Karnını ve bacaklarını aç savaşçı... Merak etme bu standart prosedürdür. Bazen kararsız kalınca daha fazla *inceleme* yapmamız gerekebiliyor kişi hakkında."
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Raistlin wrote:"Evet evet, nasıl yardım edebilirim bayım?"
Remy hafif ve içten bir bas selamiyla kendini tanitti; 'Bendeniz Remy Mancuso. Bir maceraciyim diyebilirim, tabi bu sizde kötü bir izlenim birakmasin. Gerçi tecrübeli gözler, insanlar hakkinda az çok bir fikir sahibi olur onlari ilk defa görüyor olsalar da. Tahmin edebileceginiz gibi arena'ya kayit olmaya geldim. Fakat uzun ve yorucu bir yolculuk sonunda bu sira açikçasi biraz moralimi bozdu, az önceki kargasaya bakilirsa yogun geçen bir gün konusunda hissetiklerimi siz de paylasiyorsunuz... Diyecegim su ki, kayit isleminde bana yardimci olsaniz; daha sonra da bu yorucu günü birer içkiyle rahatlatiriz?'
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Hmm akıllı bir adama benziyorsun maceracı... Bu sıra gerçekten de uzun ve senin de sıranın sonunda kalıp arenaya alınamama ihtimalin bile var...
Elbette sana sıranın önüne gitmek için bir şeyler ayarlayabiliriz.."
*Adamın gözü "çapkınca" Remy'nin para kesesine gitti ister istemez*
Locked