Arkadaşlar acil bir işim çıktığı için Ankara'ya gitmek zorundayım. Haftasonuna yetişebilir miyim bilmiyorum. Buluşmayı bir hafta sonraya aktarmamız mümkün mü ? Ya da siz buluşun, ben bir sonraki buluşmada sizlerle karşılaşırım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Bowling'i falan sallayın.
Bilardo turnuvası yapılsın.
Herkes 5 milyon koysun turnuvayı kazanan balyayı toplasın.
Kadıköy Royal'de olsun.
şahane aktivite hadi yapalım hemen.
3 top,amerikan ne olsa oynarım valla.Bu haftasonu kimlere uyuyor.
Eğer yapılacaksa kesinlikle gelirim.
Bilardo bende oynayamam ama kafanıza gelecek olan toplara razı iseniz farketmez derim ama bende bowlingde ısrar ediyorum. Nede olsa top yuvarlamak daha kolay ve az zararlı bir aktivite olur
heuhe bende gelirsem bowlingi tercih ederim oynamayalı uzun zaman olmustu.+ cok kişiyle cok zevkli olur bilardo nun o kadar zevk alıcagını sanmıorum bilmiorumki zaten .
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
beyler ve bayanlar gelemiyorum bunu üzülerek sölemek istiyorum hafta sonu işim cıktı....
kendinize iyi bakın...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF