site içi savaş

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Aslinda Yuce sovalye Demran
Malicrothu ve Luciferi ii tanio olman gerekir die dusunuorum
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Hava artık iyicene kararmıştır... İblisle işi biten Demran şehrin kapılarına doğru yönelirken kılıcını tutmayı bırakmış bu nedenle etrafa yayılan kutsal huzur veren ışık kaybolmuştur... Demran bu huzura alıştığı için etrafın gereğinden fazla huzursuz olduğunu düşünmüştür, sonra savaş nedeniyle insanların zor durumda olduğu için ve güçlü iblisten yayılan bazı kötülüklerden bunu hissettiğini fark etmiştir... Biraz daha yürüdükten sonra durur kendi kendine : Lanet der. Aman tanrım bu huzursuzluk değil nasılda kendimi kandırdım aptallık bu etrafta lanet var, ölülerin laneti hemde çok güçlü bir lanet. Umarım Tharivol gelmeye çalışmaz buraya, lanetleri sever ve böyle bir güç onu buraya getirmeye yetecektir. O gücü tanımak ve yok etmek istiyecektir ama bu şehri yok eder bu savaş yakında ki şehirleri yok eder... Bunu engellemeliyim... Demran Kılıcını tutar kaldırır: HEİRONEUS BANA GÖÖ VER (*Bağırır*) ve kılıcı yere sokar etrafa çok parlak bir ışık yayılır doğrudan bakanlar geçici olarak körleşir... Ortama tekrar baktıklarında şovalye orda yoktur... Ama yerde bir parşomen vardır üzerinde Demran Silverblade mührü vardır....
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Malhavoc_Hellbringer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Malhavoc_Hellbringer »

Malhavoc şovalyenin beklendik kibirini sessizce izledi..Tharivol da kimin nesi heh... Sonra şovalyeden çıkan ışıktan dolayı gözleri kamaşır ve iri pençesini gözlerini kapıyacak şekilde havaya kaldırır...daha sonra ışık güçsüzleşir ve kaybolur..Demranın eskiden durduğu yerde bir parşomen durmaktadır, üzerindeki mühür dikkatini çeker parşomene doğru ilerler ve tepesinde dikilmeye başlar... Başına gelebilecek herangi bir olaydan ötürü parşomeni eline almaz...
Eğer bir anda gözleriniz karardıktan sonra büyük bir acı ve kavrulma hissi ile gözlerinizi iblislerin yaşayanlara işkence yaptığı, çaresiz haykırışların şarkı oluşturduğu, cayır cayır yanan bir
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Demran site kapılarına varmıştır. Yaptığı şey onu izlenme hissinden kurtarmıştır... Parşomenin üzerinde şöyle yazmaktadır:
Bu parşomen düşmanlarının sırtını kollamaktan kendi sırtını kollamayan bir kötülüğe... Bu yazıyı senden korktuğum için değil Tharivol denen drow'un gelmesinden rahatsız olduğum için yazıyorum... Tharivol kim diceksin yakında tanışırsın senin gibi bir lanete ve büyü gücüne sahip olan biriyle tanışmak isticektir... Ve tabi yoketmek, umarım onunla karşılaştığında buralardan çok uzaklarda olursunuz. Savaşınız büyük bir alanı yerle bir edecektir. Sana tavsiyeme gelince o günün gelmemesini um... Ölülerin gücünü kontrol eden kişiye!!!
Demran Silverblade
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

DeMRaN wrote:Demran site kapılarına varmıştır.
düzeltme site kapıları demişim ya :D pardon arkadaşlar walla utandım kendimden şehir kapıları olcaktı sanırım :D
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Duellonun öncesindeki akşam rahip yeorda karargaha doğru yürümektedir.. Kapıdaki görevli ona selam verir rahip de ona karşılık verir ve içeri girer hükümlü son hazırlıklarını yapmaktadır rahip diz çöker ve lordum bu dövüş adil değil... Onurunuzun sizin için önemini biliyorum ama kasabayı düşünün... Size ihtiyacımız var en azından dövüşün adaleti için bizim orada olmamıza izin verin corax kendi rahiplerini getireceğini söylemişti der... Öevredeki komutanlar şaşırmıştır ilk defa bir mielliki rahibini böyle görmektedirler.... Yeorda ise ümitle mağrur savaşçının vereceği cevabı beklemektedir...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

The_KiRaTh wrote:Ey diyarların insanları!

Beni duyun, savaşa ben de katılıorum,
Ben Alazaghar "The Ancient" Necromancer,
Beni duy barbar!
Senin karşındayım, ki eğer benimle savaşmaya cüret edersen,
Vücudun benim ödülüm olacak!
Ama şayet tanrıların senin arkanda olduğunu kanıtlayabilirsen bana,
O zaman senin yanında olurum,
Ve ancak o zaman yok edici gücümü zevkli tarafından görebilirsin!

Eğer benim müttefikliğimi istiorsan, bana Kadari dilinde seslen!
Eğer benim tanrılarım yanındaysa, sana bu dili bahşediceklerdir...
Ben ki kadim necromancer krallarının torunu yalnız bu dilde cevap veririm sana...

Öbür türlü, sen ve ordun gerçek güce şahit olacaksınız, ama bu sizin için hiç hoş bir deneyim olmıyacak... -Buna emin olabilirsiniz...
Kudretli ölüm büyücüsü Alazaghar,
Ben Kord'un seçilmişi ve yeni çağın aydınlamış son komutanı... Ben tüm insanların kardeşi Tanrıları gördüm ve onların bilgeliğine şahit oldum...

Ardaria the Farseer şahidimdirki Tanrılar bana insanlığı ve dünyayı kurtaracak olan yolu gösterdi. Bu yol müthiş acılar çekmemize yol açacak olsa da ben insanlığın son umudu olacak bu savaşı yapmaktan asla korkmuyorum.

Bu dünya üzerinde Tanrıların kendisinden başka hiç bir güç beni ve Tanrıların ordusunu korkutamaz ve yıldıramaz! Bizler dinlerimiz uğrunda gerekirse ölmek Tanrıların adaletini ve düzenini dünyaya taşımak için var olduk. Eğer sen de yalnızca ve yalnızca Tanrılara hizmet etmek için her şeyini riske atacak cesarete, güce ve sadakate sahipsen Tanrıların ordusuna katılabilirsin. Ama sana yalnızca adalet ve Tanrıların düzenini öneriyorum daha fazlasını değil...

Hele kişisel güç bulma çabaların ya da bencil amaçların uğruna bu savaşa katılmayı düşünüyorsan senin Tanrılara hizmet edecek bu iman kalkanın bu haçlı ordusunun bu cihat neferinin adını ne koyarsan koy içinde işin yok. Eğer gerçekten yalnızca imansız ve kafirlere yıkım getirmek istiyorsun ve tüm ordumun söz verdiği gibi masumlara zarar vermeyeceğine, yağma yapmayacağına ve silahını atıp teslim olanları öldürmeyeceğine hangi tanrıya ya da düzene sadıksan onun üzerine yemin et ki Tanrıların kutsaması seni de huzura ve doğru düzene kavuştursun...

Aydınlanmış Komutan Din Savaşçısı Barbar Corax Tigerheart
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Strider wrote:Merhaba ben strider sizlerden uzak kaldığım bir ayda maceraperestlik içgüdülerimi
engelleyemedim ve düstüm yollara...Görüslere saygılı bir savascı olarak cıktıgım yolda
günün birinde bir grup Takhisis sovalyesinin bir aileye saldırdıgını gördüm ve şok oldum
insanları kurtarmak ve aslında görüşlerin dışına çıkmayı engellemeye yönelik şovalyelerle
kavgaya tutuştum.
Neyazıkki aile darmadağın olmuş,görüş bozulmuştu...O anda o adamları öldüreceğime
dair yemin ettim ve saldırdım...En sonunda yorgun ve esir düştüm.En azdan dürüst
savaştılar..Beni öldürmediler çünkü onlardanda 5 kişiyi dağılan ailenin peşine yolladım...
Aralarında beni altkomutan diye bi adama götüreceklerinden bahsediyorlardı..
Alt kumandanın huzuruna çıktım,hapse atıldım ve sonra beni çalıştırmaya başladılar..
Hareketlerim yeteneğim ve sağlam vücudum beni onların bir piyadesi olma şerefine
yükseltti..Ne oldu nası olduysa altkumandanın gözüne bir yıl içersinde girmeyi başardım...
Sonra altkumandan bi karanlık kraliçeden bahsetti onun adına alacağımız zaferlerden,
hazinelerden ve güçten!! :!: Altkumandanla Görüşün kurallarlarıyla beraber kılıcımın
adaletiyle zaferden zafere koştuk daha sonra çanlar çalmaya başladı...Büyük savaş
geliyodu...Altkumandan bana sahip olup olabileceğim herşeyin bu zaferle geleceğini
söyledi...
Ve işte burdayım Ulu Kumandan Corax Tigerheart Kılıcım,şerefim(dolayısıyla yaşamım)
önce kraliçemin sonra sizindir. _Kara zırhlı sovalye kılıcını Corax Tigerheartın ayaklarının
dibine bırakır ve yemin eder_
Strider Karanlık Kraliçe tüm korkunçluğu ve muhteşemliği ile rüyalarımda insanlığa umut getirecek doğru yolu bana bahşeden tanrılardan biriydi. Yeminini kabule diyorum ve Tanrına olan bu sadakatinin ve cesaretinin seni bu dünyada ve öbür dünyada ölümsüzlüğe ulaştıracağından şüphem yok. Cesaretin ve imanın diğer insanlara örnek olur umarım. Tanrıların ordusuna hoşgeldin kutlu aydınlanmış şovalye!

Ben Kord'un(Tempus) seçilmişi Corax Tigerheart. Tüm insanlar kardeşimdir...

Tüm kafirler titreyin...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

yeorda wrote:Duellonun öncesindeki akşam rahip yeorda karargaha doğru yürümektedir.. Kapıdaki görevli ona selam verir rahip de ona karşılık verir ve içeri girer hükümlü son hazırlıklarını yapmaktadır rahip diz çöker ve lordum bu dövüş adil değil... Onurunuzun sizin için önemini biliyorum ama kasabayı düşünün... Size ihtiyacımız var en azından dövüşün adaleti için bizim orada olmamıza izin verin corax kendi rahiplerini getireceğini söylemişti der... Öevredeki komutanlar şaşırmıştır ilk defa bir mielliki rahibini böyle görmektedirler.... Yeorda ise ümitle mağrur savaşçının vereceği cevabı beklemektedir...
Hayır ben tamamen yalnız olacağımı söylemiştim. Onurum ve hayatım üzerine de söz verdim. şimdiye kadar verdiğim tüm sözlerimi tuttum Raini, Norticus şahitlerimdir... Ama eğer şovalyeniz bana güvenemiyorsa yanında özel bodyguardlarıyla gelebilir, ben Tanrıdan başka kimseden korkmam... Ama gelenler onurlu bir düelloya karışacak olurlarsa işte o zaman tüm insanlık Tanrılar'ın gazabından korksunlar...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

DeMRaN wrote:Konuşmalar ve tartışmaların olduğu sırada kapı açılır içeri zırhından gelen ışıkla parıldatan bir insan girer... Odaya şöyle bir göz attıktan sonra ,dev cüsseli birinin üzerinde odaklanır gözleri. Kılıcını çıkarır ve dev kılıcı yere sokar oda bu darbeyle titrer, herkes şaşırmıştır... Bu insanın zırhının üzerinde Heironeus'un işareti vardır... Odada fısıldaşmalar olur herkes Heironeus'unda savaşa katılıcaını sezmiştir... Kalın ve düzgün bir sesle söz verdiğim gibi kardeşim geldim savaşta sırt sırta dövüşücez, üzgünüm geciktim Tanrımla bir buluşma yapmam gerekiordu, bu savaş hakkında ve oda senin tarafında ve tabiki Kord'un tarafında savaşta bizi onurlandırıcak. Düşmanlarımız hakkın gücüyle karşımızda eğilecekler bu savaşta. Söz verdiğim gibi dostum, söz verdiğim gibi kardeşim... Eğer bir terslik olursa kanın kanımla birleşti, ruhlarımızda bir. Kimse biz birlikte dövüşürken bizi durduramıcak bunu onlarada göstericez....
Kan kardeşim... Din Kardeşim... Tanrılar gerçekten bizimleler çünkü senin gibi aydınlık biri bizim tarafımızda savaşıyor.

Birlikteyken Tanrılar dışında hiç bir şeyden korkmamıza gerek yok çünkü engellemeye çalıştığımız kıyamete mahkum olacak bu insanların ruhlarını kurtarmak için yapcağımız savaş ve kuracağımız Tanrısal düzene karşı gelmeye cüret edecek kadar kafir ya da aydinliktan gozleri kör olmuş insanlarla savaşma gücü ve cesareti bize bahşedildi.

İnsanlari sömüren krallarin, iğrenç diktatörlerin, kafir lichlerin, ya da imansız atheist druidlerin düzenimize karşı gelmesi de zaten bekleyebileceğimiz ihanetlerdi fakat karşımızdaki clericlerin karşımıza dikilmesi beni cidden üzüyor. Yine de aydınlıkla körleşenler Tanrılara ihanet ettiklerinin bile farkında olmayan clericlerin kılıcımızda can verdiğinde en azından cehennemde yanmayacakları umudunu taşıyorum içimde.

Dünyaya Tanrılar'ın düzenini ve adaletini getirmek ve "Son"u engellemek için benimle olun kardeşlerim. Ben Corax Tigerheart. Tüm insanlik kardeşimdir...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

duellonun yaklastığını haber alan Soth gecenin karanlığında bu kanlı karşılaşmayı görebileciği bir yer seçer ,evlerin arasında kendine...ve sakince bu gereksiz atışmanın getireceği kanlı vahşetin kokusunu almaya çalışır rüzgarın sokağa yavaşca serpilmesiyle...
Image
War yaa..şu zırhımı çalanı bi bulayım...
Gitti ulenn karizmaa..
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Out of Game: Soth Düelloya dışardan kimse karışmasın diye düellonun ne zaman ve nerde yapılıcağı kimseye söylenmiyor hatta Corax'ın kan kardeşi olarak ben bile bilmiyorum bunu, sen nasıl biliosun merak ettim açıkçası???
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Gerçektende clericlerin tanrılar için dövüştüğümüzü bile bile bize karşı olmaları beni çok üzüyor. Ama aralarında olayın farkında olmayanlar yanlış yönlendirilenler var. Daha öncede dediğim gibi onlara teker teker anlatmam gerekse bile bunu yapacağım ne olup bittiğini öğrenmeden kendi tanrılarına karşı savaşıp ölmeleri ve ruhlarının ebedi huzursuzluk içinde kaybolmasını önlemek için elimden geleni yapacağım. Ulaklarımı dört bir yana tanrılarına karşı savaşmamaları için rahipleri uyarması için gönderiyorum hatta bizzat ben kendim çıkıcam yola onları uyarmak için... Umarım geç değildir. Her ne kadar karanlık olsalarda Mask rahiplerine bile gideceğim her nekadar onlara karşı inancım için savaş versemde şimdi olay çok farklı onlarında en azından inancı var ve bunu onlarda anlıcaklardır eminim.
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Bu duelloya daha önce corax a söylediğim gibi ne benim nede hizmetkarlarım tarafından karışılmıyacaktır...bu dha önce benim coraxla yaptığım bir anlaşmadır......duellonun yyerini öğrenilmesi sorusuna gelince bunu bulmak benim için pek o kadarda zor olmadı derman...benim asıl işim bu duello bitiminde hükümlüyle olucak...Bu savaş ne beni nede karanlık kraliçeyi ilgilendir...duleloo sonunda sizinle beraber kan dökücek olmamında tek sebebi Hükümlüdür...ve buda beni bu duelloyla yakından ilgilendiren bir sebeptir.....
Image
War yaa..şu zırhımı çalanı bi bulayım...
Gitti ulenn karizmaa..
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Seninle aynı tarafta bulunmaktan orularımın ordularınla birlikte dövüşmesinden her ne kadar aşırı derecede huzursuz ve mutsuz olsamda verdiğim bir yeminim var Corax'a karşı... Ordum seninkinden hiç hoşlanmıcaktır bil ama bunu savaş alanında göstermicek kadar iyi eğitildiler... Ayrıca benim adım Demran bundan sonra doğru sölemeni umarım. Ama şunu bil yalan sölüyorsan karşında beni bulucaksın burda dediklerini Coraxla bizzat görüşüceğim!!! Ama sana karşı saygım var en azından bir tanrıya inanıyorsun ve onun için nerdeyse herşeyi yaparsın diye düşünüyorum öyle değilmi? Soylu şovalye sorusunu sorduktan sonra cevabını beklemeden ayağa kalkar ve arkasını dönüp Savaş atına biner ve yola koyulur.
Post Reply