"TARZI VE REPLIKLERIYLE EN SEVDIGINIZ KARAKTER?"
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Strahd von Zarovich. Gerek pratik zekası, gerek büyü gücü, gerek savaşçılık yetenekleri ve gerekse entrikacı kişiliği sayesinde tadına doyamadığım bir adam. Tatyana'ya olan iflah olmaz bağlılığı olmayıp kendisini Barovia'nın siyasetine tam anlamıyla adapte etse komşu ülkelerde yer yerinden oynar.
Onu sevdiğini söyleyen kimseyi duymadım, ama ben Strahd kadar severim Mina'yı. O amber gözlerinin hastasıyım. Her şeyiyle Takhisis'e tam olarak yakıştırdığım bir karakter.
Ayrıca Lord Xar... Halkı için çok şeyi feda etmeye hazır olan, idealist bir adam. İlk kitaplarda görüldüğü gibi kötü niyetli birisi olmaması da cabası.
Samah'ı da unutmamak lazım. Dünyanın iyiliği için dünyanın kendisini parçaladı. Yaptıkları hatalıydı, ama kötü bir niyetle yapmadı bunları.
Alfred...O kadar gizemli ki kendisi bile doğruları bilmiyor
Haplo'nun muazzam sadakati de az bulunur cinsten. Yine de vicdanı da en az sadakati kadar büyüktü ki onu aştı.
Usta Hugh'yu suikastçilerin kralı olarak gösteriyorum. Üstüne tanımam.
Köpek...
Bildiğimiz köpek işte. Bana kalırsa Ölüm Kapısı Günlükleri'nin esas oğlanıdır kendisi.
Cyric, tapınılası tanrı. Eğer kaotik bir kişiliğim olsaydı üzerine tanımazdım.
Pharaun Mizzrym'in espiritüel anlayışını da çok seviyorum. Zeki, zorlanmadan çıkışı buluyor ve zorlansa bile espirileri ile üstünü örterek bunu asla belli etmiyor.
Saruman'ı eskiden sevmezdim, ama filminde Christopher Lee bana Saruman'ı sevdirdi. Sayesinde Orta Dünya'dan da beğendiğim bir karakterim oldu.
Onu sevdiğini söyleyen kimseyi duymadım, ama ben Strahd kadar severim Mina'yı. O amber gözlerinin hastasıyım. Her şeyiyle Takhisis'e tam olarak yakıştırdığım bir karakter.
Ayrıca Lord Xar... Halkı için çok şeyi feda etmeye hazır olan, idealist bir adam. İlk kitaplarda görüldüğü gibi kötü niyetli birisi olmaması da cabası.
Samah'ı da unutmamak lazım. Dünyanın iyiliği için dünyanın kendisini parçaladı. Yaptıkları hatalıydı, ama kötü bir niyetle yapmadı bunları.
Alfred...O kadar gizemli ki kendisi bile doğruları bilmiyor
Haplo'nun muazzam sadakati de az bulunur cinsten. Yine de vicdanı da en az sadakati kadar büyüktü ki onu aştı.
Usta Hugh'yu suikastçilerin kralı olarak gösteriyorum. Üstüne tanımam.
Köpek...
Cyric, tapınılası tanrı. Eğer kaotik bir kişiliğim olsaydı üzerine tanımazdım.
Pharaun Mizzrym'in espiritüel anlayışını da çok seviyorum. Zeki, zorlanmadan çıkışı buluyor ve zorlansa bile espirileri ile üstünü örterek bunu asla belli etmiyor.
Saruman'ı eskiden sevmezdim, ama filminde Christopher Lee bana Saruman'ı sevdirdi. Sayesinde Orta Dünya'dan da beğendiğim bir karakterim oldu.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Evet Lord Soth u bende severim ozellikle su sozleriyle ne kadar bilge oldugunu kanıtlamıstır.
"tek bir sozumle oldurebilirim. Dokunusuyla insanları olduren bir grup iskelet askere komuta ediiyorum... Ama bir ustanın onunde egilmesini de bilirim" der ve Raistlinin onunde reverans yapar.
Buradan da belli ettigim uzere en sevdigim ve beni en cok heyecanlandıran karakter Raistlin Majere.
Ozellikle son uclemede tanrıların meclisine cıkıpta ben dunya yı buldum dedi ya orada kalbim durdu desem yalan soylemis olmam
"tek bir sozumle oldurebilirim. Dokunusuyla insanları olduren bir grup iskelet askere komuta ediiyorum... Ama bir ustanın onunde egilmesini de bilirim" der ve Raistlinin onunde reverans yapar.
Buradan da belli ettigim uzere en sevdigim ve beni en cok heyecanlandıran karakter Raistlin Majere.
Ozellikle son uclemede tanrıların meclisine cıkıpta ben dunya yı buldum dedi ya orada kalbim durdu desem yalan soylemis olmam
Derfel: "Siz saraydayken meleklerin kanat boyunu ölçmüyor muydunuz?"
Merlin: "Sapıklaşma Derfel, herkes bir meleğin kanat ölçüsünün meleğin boyuna ve kilosuna bağlı olduğunu bilir."
Özellikle Merlin'in şu repliği beni benden almış ve hem bir Lady olarak Merlin'den nefret etmeme neden olmuş hem de bilgeliğine saygı duyup onu çok sevmeme yol açmıştır :ayyyy!: :
"Tanrılar çoğalalım diye çocuk yapma işini bu kadar zevkli kılmıştır Derfel. Elbette bu iş kadınlar için o kadar da keyif verici değil, ama birilerinin acı çekmesi gerekli değil mi? Neyseki bu bizler değiliz. :schemes: "
Merlin: "Sapıklaşma Derfel, herkes bir meleğin kanat ölçüsünün meleğin boyuna ve kilosuna bağlı olduğunu bilir."
Özellikle Merlin'in şu repliği beni benden almış ve hem bir Lady olarak Merlin'den nefret etmeme neden olmuş hem de bilgeliğine saygı duyup onu çok sevmeme yol açmıştır :ayyyy!: :
"Tanrılar çoğalalım diye çocuk yapma işini bu kadar zevkli kılmıştır Derfel. Elbette bu iş kadınlar için o kadar da keyif verici değil, ama birilerinin acı çekmesi gerekli değil mi? Neyseki bu bizler değiliz. :schemes: "
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
-
Dreamscape
- Kullanıcı

ha ayrıca Raistlin ustanın Takhisis'e attığı kapak da tüylerimi diken diken etmişti:
-"Kraliçem..."
-"Hala dizlerinin üstünde değil misin sen?!"
-"Kraliçem...Hamle sırası sizin..."
bir de Rounce ismindeki lağım cücesinin muhteşem ölü taklidini de unutamıyorum tabii
Tasslehoff: "Kalksana!"
Rounce: "Sen git...Ben ölü..."
Tas: "Saçmalama daha ölmedin!"
Rounce şaşkın bir şekilde gözlerini açar ve karşısında elinde bıçak olan Tas'ı görür. Hemen uyanır.
Rounce: "Sen iyi et beni. Ben ölümden dön. Sen ne ulu, ne yüce rahip!"
(İkizlerin Sınavı)
-"Kraliçem..."
-"Hala dizlerinin üstünde değil misin sen?!"
-"Kraliçem...Hamle sırası sizin..."
bir de Rounce ismindeki lağım cücesinin muhteşem ölü taklidini de unutamıyorum tabii
Tasslehoff: "Kalksana!"
Rounce: "Sen git...Ben ölü..."
Tas: "Saçmalama daha ölmedin!"
Rounce şaşkın bir şekilde gözlerini açar ve karşısında elinde bıçak olan Tas'ı görür. Hemen uyanır.
Rounce: "Sen iyi et beni. Ben ölümden dön. Sen ne ulu, ne yüce rahip!"
(İkizlerin Sınavı)
et verba, et arma vulnerant...
-
Sir Alexis
- Kullanıcı