ASTRAL SEYAHAT
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Okudum, anladım. Ama hâlâ cevaplanmamış bir sorum var: Bu çakralar neyime yarayacak? Yani astral seyahat dışında belli birinin yoğunlukta mı olması lazım? Ya da o sırada kuvvetli olan auraya göre bir şey mi değişiyor? Yani işlevi nedir?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Başlarda şöle bi göz gezdirdim. Arada güzel sıkanlar olmuş onları tebrik ederim
Evet bende böyle bir deneyim yaşadım. Hepsi de istem dışıydı. Hepsinde de korkup bedenime geri döndüm
Uzak doğunun milad öncesi inancını bırakında özünüze yönelin bence. İslâm'da arayıp aramadığınızdan çok ama çok daha fazlası var. Dine sonradan girenlere İslâm demiyorsanız tabi...
Kolay gelsin...
Evet bende böyle bir deneyim yaşadım. Hepsi de istem dışıydı. Hepsinde de korkup bedenime geri döndüm
Uzak doğunun milad öncesi inancını bırakında özünüze yönelin bence. İslâm'da arayıp aramadığınızdan çok ama çok daha fazlası var. Dine sonradan girenlere İslâm demiyorsanız tabi...
Kolay gelsin...
www.medyumca.com
Astral seyahat ve daha pek çoğunu buradan bulabilirsiniz.
Ancak bu site başka sitelerdeki yazıları düzgünce derlemekten fazlasını yapmıyor, yani eski okuyuculara pek de yeni birşey sunmuyor.
Astral seyahat ve daha pek çoğunu buradan bulabilirsiniz.
Ancak bu site başka sitelerdeki yazıları düzgünce derlemekten fazlasını yapmıyor, yani eski okuyuculara pek de yeni birşey sunmuyor.
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

bu olayı ben de duydum gerçekten çok ilginç bi olay,birkaç defa denememe karşın başarılı olamadım sanırım konstarsyonun daha üst düzeyde olması gerekiyor zihnin tamamen bu olguya odaklanması yada entegrasyon içinde olması gerekliymiş,gerçekten böyle bi deneyim yaşamak isterim denemelere devam edeceğim hatta canlı örnekler var ki aramızda bunlarla daha uzun uzun konuştum bunun gerçekliğine kesinlikle inanıyorum
Arkadaşlar uğraşırsanız yaparsınız ama bu iş çok ciddidir.öyle hadi dedin mi olmaz hem ayrıca yapsanız n'olacak ki?boyunuz mu uzayacak?hadi çıktınız geri dönmek o kadar kolay değil.geri dönemezseniz olacakları yazmaya başlıyorum;tıbben yaşarsınız ancak hiçbirşey yapamazsınız(bitkisel hayattan daha kötüsü),astral varlıklar tarafından etkilenebilirsiniz(bugün sevdiğiniz şeyden nefret edebilir tamamen dengesiz biri olup çıkarsınız) ve en kötüsü geri dönmeyi başaramayıp kendi egonuz uğrunda can verirsiniz.
Değer mi?bir kerecik düşünün egonuz uğruna sebepsiz yere ölmeye değer mi?
Lütfen yazımı dikkate alın ve kendinize dikkat edin.Egonuzu minimize edin.
Değer mi?bir kerecik düşünün egonuz uğruna sebepsiz yere ölmeye değer mi?
Lütfen yazımı dikkate alın ve kendinize dikkat edin.Egonuzu minimize edin.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Simdi merak ettim. Gerci onlar yazali uzun zaman oldu ama tehlikesi cok az diyen arkadaslar vardi. Onlarin da Murdoc in bahsettigi tehlikeler hakkindaki fikrini merak ettim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Benim anladigim kadariyla biz kordonun gerildigini falan dusunmuyoruzz. Sadece yukseldigimizi dusunuyoruz ve ruhumuz yükseliyor. Sanirim bu sekildeydi. Sonra ruhumuzun bir mekana gittigini hayal ederek ya da birinin yanina hakkaten de gidiyor. Gerci ben birinci derecede gormeden ciddi bir suphe duyuyorum. Garip ve kanitlari hala cok belirsiz bir yontem gibi geliyor.
HARBE GİDEN
bunun gerçekliğine kesinlikle kuşku duymuyorum. bende bir kaç kez dennedim ama konsantrasyon budist rahiplerin yada hint fakirlerinin ki gibi yüksek seviyeye ulaşmadı bende. bu sabepten başarısız oldum ama benimle aynı anda deneyip başarıya ulaştığını söyleyen bir arkadaşım vare. tabii sık yalan söyleyen biri olduğundan söylediklerine inanmadım 
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
- Argos_Brontes
- Kullanıcı

şimdi bende bir aralar astral seyahata merak sarmıştım. Ve başarılıydım da tek eksikliğim %100 lük kendime güvenimdi... Son anda vaz geçiyordum. Ama bir süre sonra bu alışkanlık oldu. İstem dışı olarak hergece astral seyahat moduna geçiyordum. Ama burada çooook önemli bir nokta var. Kendinizi iyi bilmelisiniz. Eğer astral seyahat yaparken kokrkarsanız, işiniz çok zor.
Ben ruhumu bedenimden çıkarmadan son aşamasında, kalp atış seslerimi duyuyorum. Eğer heycanlanırsam kalp atış seslerim artmaya başlıyor ve o an işleri yokuşa sürüyorsunuz. İstemeseniz bile bir anda tüm bedeniniz geçici felç oluyor...
Kendinize çok iyi telkinde bulunmalısınız. Sürekli bedeninizi rahatlatmaya bakın ve bunun korkunç birşey olmadığını hatırlatın. Düşüncelerinizi boşaltmalısınız. Zihniniz sadece bu konuya yönelmeli. Aklınıza kötü şeyler getirmemelisiniz.
Ben ruhumu bedenimden çıkarmadan son aşamasında, kalp atış seslerimi duyuyorum. Eğer heycanlanırsam kalp atış seslerim artmaya başlıyor ve o an işleri yokuşa sürüyorsunuz. İstemeseniz bile bir anda tüm bedeniniz geçici felç oluyor...
Kendinize çok iyi telkinde bulunmalısınız. Sürekli bedeninizi rahatlatmaya bakın ve bunun korkunç birşey olmadığını hatırlatın. Düşüncelerinizi boşaltmalısınız. Zihniniz sadece bu konuya yönelmeli. Aklınıza kötü şeyler getirmemelisiniz.
ya ben böyle bi süre uğraştım da tek olan kalp atışlarım baya hızlanıyo çok hafif birşeyler hissediyorum ama o kadar ötesi yok...doğru yolda mıyım
çalışmayla daha geliştirebilir miyim?olmicak gibiyse uğraşmıyım boşuna 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Firble bundan herkesin haberi olmayabilir, bunun nedeni de kitapların bu olayı "toz pembe" olarak göstermesidir. İnsanları korkutmamak (ve tabiki satışlarını düşürmemek için) bunları bilseler bile (ki bildiklerinden eminim) yazmamaları.Simdi merak ettim. Gerci onlar yazali uzun zaman oldu ama tehlikesi cok az diyen arkadaslar vardi. Onlarin da Murdoc in bahsettigi tehlikeler hakkindaki fikrini merak ettim.
Firble tamamen haklı.bir de benim merak ettiğim diyelim yatakta yatıyoruz ve yükselmeye çalışıyoruz...o kordonun gerildiğini nasıl anlayabiliriz tahmini?
Bunun için şöyle bir öneride bulunabilirim; sana gerçekten ilk çıkışında göreceğin (daha öncesinde bilmediğin) bir şeye bakmaya çalış. Ã?rn: rastgele bir yere mesela masanın üstüne bir kalem koy (bunu görmeyeceğin bir şekilde yap) ve onu görüpte kalktıktan sonra tamamen uyandığında onun gerçekten orda olup olmadığına bak.Gerci ben birinci derecede gormeden ciddi bir suphe duyuyorum. Garip ve kanitlari hala cok belirsiz bir yontem gibi geliyor.
Biraz klasik olacak ama çalışırsan başaramayacağın şey yoktur.Tabi bunlar ağır Tanrısal şeylerdir (yanlış anlaşılmasın bu sözler farklı yorumlanıp benim "yobaz" olduğum sonucuna varılabilir). Ve Tanrı eğer size zara geleceğini bilirse buna bir şekilde engel olur.Bu bir anda çalan korna sesi de olabilir içinizde ortaya çıkan "korku"da olabilir.çalışmayla daha geliştirebilir miyim?olmicak gibiyse uğraşmıyım boşuna
Sevgi ve saygılarımı iletmeden, önceki mesajıma tekrar bakın, bakmaya üşenenler için;
eğer bu sorunun cevabını "Evet" olarak veriyorsanız artık yapabileceğim tek birşey var, Tanrı'nın sizi korumasına inanmak.Ama cevabınız "Hayır" ise o zaman adam akıllı araştırın, kitapları okuyun ve Tanrı'ya olan inancınızı kaybetmeyin.Kitap konusunda yardıma ihtiyacınız olursa pm atın veya msn den bana ulaşın.Değer mi?bir kerecik düşünün egonuz uğruna sebepsiz yere ölmeye değer mi?
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!