nası yani neyi anlamadın?Niye zeki olmasın ki?Kılıç kullanan aptal diye bi şey yok.Ben seni anlamadım...VanwaElen wrote:ne yani şimdi kılıç kalkan kulanan bir savaşçı zeki değilmi demek istiyorsunuz ben pejk anlamadım
Savaşçının tercihi (Bütün fighterlara sesle
-
Nadraskhal
- Kullanıcı

-
Nadraskhal
- Kullanıcı

bence bu savaşçının ırkına bağlı eğer bir yarıorc savaşçı yaptıysak ona bir kılıç yakışmaz(bence) ona şöle okkalı bir balta yakışır.
ama insan bir savaşçı hele ki bir elf savaşçı kılıçtan başka bir alet kullanmamalı.elflere ayrıca rapierde yakışıyor
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Fazla silah taşımak pek bir marifet değildir ki. Öle herşye karşı ayrı silah taşınmaz.Sonuçta ağırşeylerdir kendileri.Savaşçı heraçıdan en iyi olduğu silahı seçer.Gürzüde alıyım şurda lazım olur belki die düşünmez.Yoksa öle düşünürse çok işi vardır.Turkleader wrote:Kılıç taşıyanlar aptal değildir... Gürz taşıyanlar daha zekidir...Birden fazla silah taşıyıp her duruma hazırlıklı olan ise daha da zekidir
;)
Saygılarımla...
o da dogru tabii hem bu kadar esyayi nereye sigdirirsin hemde agirligi var ne kadar kural kitabindaki agirlik sinirinin altinda bile olsa...
ama en azindan ana silahin kilic ise bir adet ufak mace ile bi iki dagger bulundurmak lazim.... hele hele acaip güzel bir dm fantazim var söyle bicak almadan sadece mace ile gezenlerden birisini once cabucak yuksek lvl yapip sonrada solucanimsi birseye yutturacam bakalim nasil cikicak
saka bir yana mantiken bakarsaniz bicak en azindan et kesmede, bitki koparmada vs... yani yemek konusunda lazim
ama en azindan ana silahin kilic ise bir adet ufak mace ile bi iki dagger bulundurmak lazim.... hele hele acaip güzel bir dm fantazim var söyle bicak almadan sadece mace ile gezenlerden birisini once cabucak yuksek lvl yapip sonrada solucanimsi birseye yutturacam bakalim nasil cikicak
saka bir yana mantiken bakarsaniz bicak en azindan et kesmede, bitki koparmada vs... yani yemek konusunda lazim
bir adamın tercihli silahı ne olursa olsun yanında ufak bir iki silah taşıması lazım.biliyorsunuz ki silahları düşürme gibi olaylar var bu nedenleki paçamızda belimizde veyahut donuzmuzda
ulaşabileceğimz bir kesici alet olmalı. çakı bile olsa
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com