Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Sen tuttur "Mağaralara gideceğim." diye, sonra da bunu ufak ayrıntı olarak adlandır. Olacak şey mi? :D
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Dimi...:)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

yauv bari bu sonuncu şiirini bizi birazda iyiliyecek bir şey yazda en azından yuhlanma oranı biraz azalsın :D:D:D Bi de tabiki ölme :D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Barra ile ilgili şiirde Horcel i kullanabilirim... Vladlek senin ismini duymadım sanırım o nedenle biraz da şanslısız. Bu arada uyuma fırsatı bulurlarsa karakterlerinizi ozan akademisine beklerim.. Diğer da ek sınıf olarak da olsa ozanlık yapanlar artsın değil mi?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Fikrin güzel de ben V'ladhek e düşünürmüyüm bilmiyorum valla :D:D Aslında bunun için Horcoel olabilir bak :P
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

RPlerinizi okudum ve beğendim. Afferim size. :p Daha sonra bir daha gelip tefiş edeceğim hepinizi. (Her türk asker doğar!)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bizim onkasaba muharebesi noolcak onu da merak ediyorum. Slyvos ve Logan... Katılımınızı bekliyorum. Her ne kadar sizin karakterlerinizle henüz tanışmamış olsak da...

Mağralarda noolcak bakalım.. Sağ birileri var mı? Ama iyice saklananları öldürmemiş olmaları olası bence eğer orada saklanacak yer varsa.. Arkada onlara ulaşmak için saldıran bir birlik varken işlerini olabildiğince çabuk bitirmiş olmaları en derin oyuklara kadar insanları aramamış olmaları bana daha mantıklı geliyor.

O nedenle açıkçası ümitliyim biraz. Eğer fark edilimezsek mantıklı olan oraya gidip orada savaş bitene kadar beklemek gibi görünüyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Ya olabilir ama orda masum insan hariç seni öldürcek manyaklarda olabilir..şimdi bizi iyiliyecek bişi yazda mağralara girince vahşet büyük olacağı için ozanın aklından geçenleri duymak istemiyorum :D bu kadar insanın ölmesine sebep oldunuz vs. :D o yüzden sen ilk önce iyiliyecek bir şeyler uyduru ver :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Mağradaki vahşetin ne olabileceğini Peter de tahmin eder muhtemelen... Oradaki vahşeti yazmasının tam da Barra nın istediği şey olduğunu biliyor. Aslında biraz Varra size iyilik etti. Onun istediğini yapmayı istemiyor. Ama sizin hatalarınızı da bir şekilde yansıtmak istiyor şiire ama bunu yapamayabilir. şu anda öncelik Barra ya verilen sözün tutulması...

Mağra da bunun daha da pekişmesini sağlayabilir. Barra ile ilgili şiir konusunda kafamda bir şiir oluştu. Yazınca sizin de nasıl olduğu hakkında fikrinizi alırım. Asıl mesele bunu bir şekilde diyara yaymak... Ne kadar çok tanık ve kopya olursa o kadar iyi o nedenle...
HARBE GİDEN
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Bu savaş güzel bi destan olucak desene ama şu kötülüğü var yenildiğimizi bütün diyar bilicek yandık yani :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

şu durumda da muhtemelen yenilgiyi tüm diyar öğrenir... şu farkla ki iyi bir destan bunun unutulmamasını sağlayabilir. Bakalım Peter o kadarını yapabilecek mi?

Ben açıkçası ara ara yazdıklarımı birleştirip destanı oluşturmayı düşünmüştüm.

İsimleri tam olarak bilmemem cidden sorun... Ama epik karakter olarak elbette Horcel olacak.. Ã?ünkü savaşın ince ayrıntılarını bilmeyenler için o ve belki Hatstlich ön plandaydı.

Bir de Barra ve Gnorha... Böcayıların kalanlarının da çok fazla anlamı yok benim için.

Max i de tanıyorum ama destanda onun yer alması şu aşamada doğru değil gibi.. Sonuçta Peter in gördüğü olaylarda onun aşırı bir rolü yok...

: ) Ozanların destanlarına daha ön plandakiler daha fazla giriyor ne yazık ki... : )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sanırım bizim savaşta Logan ve Slyvos u bekliyoruz... Kendi kanaatim artık saldırın yaaa.. Beklediniz o kadar... Sıkılmadınız mı?

Ama tabii arkadaşların kendi kararı zorlamıyorum...

Ancak arkadaşların karakterlerinizi de destana dahil etmek için sabırsızlanıyorum tabii.

Gümüşyüzün hikayesini bilsem o başlıbaşına şiir olurdu. Ama sanırım en azından savaş sırasında sanırım öğrenmeyeceğim.
HARBE GİDEN
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

YA bu savaş alanındaki ölüler ibir şekilde kaldıramazmıyız necros?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İyi aklıma getirdin Logan.. Ben onların yakılmasını önereyim bari arkadaşlara... : )
HARBE GİDEN
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Evet yakılabilirler ama hala bir karmaşa var yani herşeyi unutup yakmakta :P:P
Locked