İZMİR TAYFASI
o zaman ben kendi adıma anchorite'in bu son söylediği ni (çarşamba akşamüstü olanı) bir davet, teklif (artık siz ne derseniz deyin) olarak algılıyorum ve bu çarşamba akşamüstü alsancak iskelenin karşısında sahilde bira içmeye gidiyorum belki yalnız olurum, ben gelmek istiyorum arkadaş uyumayacağım artık, yeter otur otur çıban çıkacak bi yerlerimizde, basur olacaz diyen ve bu cümlesini okkalı birde küfürle noktalayan başka bir arkadaş varsa benim gibi çarşamba akşamüstü alsancak sahilde yanımda bulunabilir seve seve kabul ederim herkesi.(nokta)
-Fac fortia et patere-
ARkadaşlar önce ki msjta bana her saat hergün uyar dedim ama çarşamba günü saat tam 6 da benim bir başkasına sözüm vardı. Ya siz buluşun ben size yetişmeye çalışıyım ya da perşembe günü buluşalım?
Kusura bakmayın aklımdanm çıkmış önce ki sözüm.
Kusura bakmayın aklımdanm çıkmış önce ki sözüm.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Benim için farketmez farkeden arkadaşlar varsa karar tartışın karar verin ben gelirim dedim eğer tartışmak zor gelir de yok abi ne buluşması ne birası ne sahili fln derseniz ben bir gün daha aransayesi bekler gider onla otururum kimse darılmasın gocunmasın ama yarışmaya izmirden katılşan tüm katılımcılar alınsın.(nokta)
-Fac fortia et patere-
Ã?arş. Saat 6.15-6.30 Tato diyelim.. Sanırsam kriterlere uyuyor.. Benim Tel: 555 - 4564811
Hayır tarif falan etmeye kalksam kendimi, bir tek göbekten belki...
Aşağıda da Tato (yada Tatu) adlı barın yeri

Hayır tarif falan etmeye kalksam kendimi, bir tek göbekten belki...
Aşağıda da Tato (yada Tatu) adlı barın yeri

(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(")_(")
Genel:
Yarın akşamüstü FRPWorld'den 1-2-3 arkadaş daha gelecek. Eh, akşamüstü, iş çıkışı biraz FRP geyiği eşliğind, eğlenceli bir şeyler konuşurken kakara-kikiri yapmak isteyen olursa...
Ayrıca bonus konu olarak FRPworld tabanlı buluşmalardaki geleneği bozmamak adına FRPWorld Adminlerini falan çekiştiririz.. hehe..
Yarın akşamüstü FRPWorld'den 1-2-3 arkadaş daha gelecek. Eh, akşamüstü, iş çıkışı biraz FRP geyiği eşliğind, eğlenceli bir şeyler konuşurken kakara-kikiri yapmak isteyen olursa...
Ayrıca bonus konu olarak FRPworld tabanlı buluşmalardaki geleneği bozmamak adına FRPWorld Adminlerini falan çekiştiririz.. hehe..
(")_(")
(")_(")
Haritanın olduğu 3 yukarıdaki başlıktaki telefondan çaldırılabilir.
Gönül ister goblin çetemle geleyim ama şehre pek alışık değiller.. Gördükleri şeyleri aldıkları zaman para vermeleri gerektiğini bir türlü öğretemedim.. heh.
Gönül ister goblin çetemle geleyim ama şehre pek alışık değiller.. Gördükleri şeyleri aldıkları zaman para vermeleri gerektiğini bir türlü öğretemedim.. heh.
(")_(")
(")_(")
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

eski tayfadan kimse kalmamıs sanırsam
hepsi coluk cocuga karıştı 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

umarız
uzun zamandır degıldım sitede tahmının 4 senedr
tabi ilk 2 account ne oldu allah bilir 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...