Senin için belki, benim için asla...Aþk, tasavvuftur bu da konuyla ilgili son söyleyeceðim þey.
ÖLÖM HAKKINDA
hep aynı şeyi yapıyorsun rose aşkı kimyasal ve fiziksel bir olayın ötesine götürüyorsun. bende idda ediyorum değildir dost. aşk sadece bir aldanmacadır. insanyapısı ve kusurludur hatta bozuktur. dayandığı hiçbir mantıki temel yoktur. insanların zayıf zamanlarıda dayanabilecekleri bir ortak bulma çabasından doğmuştur. zayıf zamanları olanlarda zayıftır.
he bu arada pyros. bu dediklerimi onada sölemiştim. napim asla düşüncelerimi saklayamam. sonunu tahjmin edebilirsin di mi. hehe sadece ölesine bi denemiştim zaten.
sonunda tabiki terkedildim diye başlamadım. sadece insanların gerçeklerden ne kadar nefret ettiğini görüyor ve gülüyordum.
he bu arada pyros. bu dediklerimi onada sölemiştim. napim asla düşüncelerimi saklayamam. sonunu tahjmin edebilirsin di mi. hehe sadece ölesine bi denemiştim zaten.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
insanın zayıf olduğu ve zor zamanlar için kendisine yandaş biriktirme çabası içinde olduğu doğru; fakat aşk bu çabanın içinde olan bi şey diildir bence. çünkü getirdiğinden çok daha fazla şey götürür insandan. mantıklı da diildir yani. bu yüzden mantık aşkı yoktur, mantık evliliği vardır.
War, war never changes...
burası okmajenta wrote:Gülü tutmayı bilmezsen dikeni batar. Aşk da böyledir.
burası diil. aşk istiridyenin içindeki inci gibidir. o inciyi almak üzer insanı; ama kimse bundan yakınmaz. ödülü büyüktür çünkümajenta wrote:Ve acı çektiren aşk aslında bitmiştir. Ã?ünkü aşk sadece güzelliklerle örülü olmalıdır.
War, war never changes...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Diyorum ya hakikaten o kadar farklı yönlerden bakıyoruz ki. Aşk mantıklı bir şey olsaydı, aşk olmazdı zaten. Hangi sevgide mantık vardır Allah aşkına! aileyi severken, dostları severken mantıklı olduğu için mi severiz? Aşk da böyle bişey işte. Kİmyasal, tamamen kimyasal bi olay de...Öle ruhun yaşadığı bi olay bu ve ruh yaşadıklarını mantığa dayandıramaz....yeminer wrote:hep aynı şeyi yapıyorsun rose aşkı kimyasal ve fiziksel bir olayın ötesine götürüyorsun. bende idda ediyorum değildir dost. aşk sadece bir aldanmacadır. insanyapısı ve kusurludur hatta bozuktur. dayandığı hiçbir mantıki temel yoktur. insanların zayıf zamanlarıda dayanabilecekleri bir ortak bulma çabasından doğmuştur. zayıf zamanları olanlarda zayıftır.
he bu arada pyros. bu dediklerimi onada sölemiştim. napim asla düşüncelerimi saklayamam. sonunu tahjmin edebilirsin di mi. hehe sadece ölesine bi denemiştim zaten.sonunda tabiki terkedildim diye başlamadım. sadece insanların gerçeklerden ne kadar nefret ettiğini görüyor ve gülüyordum.
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Evet işte bu en baştan buraya savunduğum şey. Aşk acısıyla güzel ve aşkın en yanı size her daim bir şeyler öğretebilmesidir. Bir şeyler için nasıl savaşılacağının ip uçlarını vermesi. Aşk acısı ile güzel gerçekten, onu tatmadıkça, aşkın güzelliğini nasıl değerli kılarsınız?paldyneey wrote:bana göre aşkta acı da vardır insan acı çekmedikçe elindekilerin değerini bilmiyo böylece aşkının değerini kavrıyo ve sonsuza kadar saklıyo
(Bu ARADA SENİN AVATAR SÃ?PER ABİ!)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Aşk insanı güçlendirir çünkü her ayrılıkta çekeceğin acıyı azaltır ve her seferinde aşka karşı acizliğini biraz daha kapatır.
Ölümden aşka geçiş gerçekten muhteşem. Ã?LÃ?M HAKKINDA diye başlığı görüp giren aşk hakkında birşey yazıp çıkıyor.
Duyguların en güçlüsü bence aşk değil huzurdur. Tüm insanlar aşka değil huzura ulaşmaya çalışır.
Aşk huzura ulaşmak için kısa bir yoldur. İçki gibi bütün dertlerini unutturur ancak yine içki gibi bir süre sonra dertelerini dahada arttırır.
Ölümden aşka geçiş gerçekten muhteşem. Ã?LÃ?M HAKKINDA diye başlığı görüp giren aşk hakkında birşey yazıp çıkıyor.
Duyguların en güçlüsü bence aşk değil huzurdur. Tüm insanlar aşka değil huzura ulaşmaya çalışır.
Aşk huzura ulaşmak için kısa bir yoldur. İçki gibi bütün dertlerini unutturur ancak yine içki gibi bir süre sonra dertelerini dahada arttırır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ha bu arada evet aşkın acısı bile güzeldir. Bunun sebebini açıklayamıyorum. Belkide geçmişte yaşadığın güzel günleri düşünüpte her seferinde başka bir güzellik bulmandandır veya o günlerin değerini daha iyi anlamandandır. Ancak bu kadar çok hangi güzel anımızı düşünsek mutlu oluruz. Aşkın ACISINI mutlu yaşamak onu değişik kılan şey.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Hakkatende ilk yazılarda alşk kelimesi geçiyor! Ama aile kelimeside geçiyor.
Aile önemli bi şeydir. Aşık insanlar evlenip aile kurarlar. Aşk öledir böledir. (Ya konu yine aşka geldi. Bu aşkın acayip bir çekimi var
)
Bu aşk konusu AşK HAKKINDA diye başka bir başlık altında tartışılmalı yada hırsız loncasına uysun diye KALP HIRSIZI veya KARA SEVDA diye de açılabilir
.
Aile önemli bi şeydir. Aşık insanlar evlenip aile kurarlar. Aşk öledir böledir. (Ya konu yine aşka geldi. Bu aşkın acayip bir çekimi var
Bu aşk konusu AşK HAKKINDA diye başka bir başlık altında tartışılmalı yada hırsız loncasına uysun diye KALP HIRSIZI veya KARA SEVDA diye de açılabilir
Eskisi ka
Eskisi ka