Sen satranççı adamsın, çözmen gerekirdiEdmond wrote:Galiba Efla bulmuş şifreyi ama ben bulamadım)
Ocakbaşı Nostaljileri (Tanıtım - Yorumlar - Öne
Vallahi benim sifre cozme yetenegim pek yoktur. Ilk sifrede W ile X cok kendini gosteriyordu. Ama bunu bilemedim..
Neyse Dwaxer bolumu cok hosuma gitti. Aslinda sitenin antik oyku yarismalarinda da en ilginc oykuleri yazanlardan birisi Dwaxerdi.. Genelde oykusunda mutlaka siradisi bir oge olurdu, ve siradan olaylari bile ilginclestiren bir anlatimi vardi.
Ahanda bir ornek http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... de18a17854
Diger hikayelerde guzel. Hem bir zamanlar sitede epey yer almis yarismalari da hatirlamis oluruz..
RP isine gelince... Ah ah... Dedigim gibi yeminliyim. Ama bir zamanlar bu isle ilgilenmis birisi olarak Dwaxera oncelikli tavsiyem. Insanlarin gunluk yasamlarindan baslasin fantastik Dunyalar, her gun gorebilinen, ya da en azindan kolayca hayal edilebildigimiz seylerle ve fantastik Dunyaya adim adim gecilsin...
Bunu sanirim su anda nisbeten su Vampir oyunlari yapiyor, ama onlar da bana da tipki Dwaxer a oldugu gibi cok karanlik geliyor, oykuleri de oyunlari da..
Ustelik tuhaf ama kiz kardesim bu aralar su meshur vampir serisini ( Su ABD Seattle da gecen ) cok seviyor. Filmini bile seyrettirdi bana, ama ne bileyim hala cok karanlik geliyor vampir serileri, zaten orada da vampir olmayan karakterler neredeyse vampirlerden bile daha soguktular. : ) ) )
Neyse Dwaxer bolumu cok hosuma gitti. Aslinda sitenin antik oyku yarismalarinda da en ilginc oykuleri yazanlardan birisi Dwaxerdi.. Genelde oykusunda mutlaka siradisi bir oge olurdu, ve siradan olaylari bile ilginclestiren bir anlatimi vardi.
Ahanda bir ornek http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... de18a17854
Diger hikayelerde guzel. Hem bir zamanlar sitede epey yer almis yarismalari da hatirlamis oluruz..
RP isine gelince... Ah ah... Dedigim gibi yeminliyim. Ama bir zamanlar bu isle ilgilenmis birisi olarak Dwaxera oncelikli tavsiyem. Insanlarin gunluk yasamlarindan baslasin fantastik Dunyalar, her gun gorebilinen, ya da en azindan kolayca hayal edilebildigimiz seylerle ve fantastik Dunyaya adim adim gecilsin...
Bunu sanirim su anda nisbeten su Vampir oyunlari yapiyor, ama onlar da bana da tipki Dwaxer a oldugu gibi cok karanlik geliyor, oykuleri de oyunlari da..
Ustelik tuhaf ama kiz kardesim bu aralar su meshur vampir serisini ( Su ABD Seattle da gecen ) cok seviyor. Filmini bile seyrettirdi bana, ama ne bileyim hala cok karanlik geliyor vampir serileri, zaten orada da vampir olmayan karakterler neredeyse vampirlerden bile daha soguktular. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Burdan aslında şunu da açıklamak isterim, daha fazla Dwaxer'in öykülerinden örnekler vermek isterdim ama en beğenilen öyküleri öykü yarışmalarında yer aldığından yarışma öykülerinin yayınlandığı bağlantıları vermek istemedim, çünkü orada diğer arkadaşların da öyküleri vardı ama bu bölümümüz sadece Dwaxer'e özel olduğundan sadece ona ait öykülerin yer aldığı bağlantıları vermeyi doğru buldum. 
Bu kez şifre aşırı basitti.
Ayrıca 6-4x-2w de basitmiş, daha mesaja başladığımda anlamıştım. Zaten öteki yandan Dwaxer olacağını da hissediyordum. Ama bu sabah bile şifreyi çözememiştim.
(Geçen gün Dwaxer olması gerekir diyen birisine verdiğin tepkiden dolayı)
Neyse en azından haftaya kim olacağını biliyoruz
(6-4x-2w aşırı basit olabilir ama sanırım alakasızdı yahu
)
Ayrıca 6-4x-2w de basitmiş, daha mesaja başladığımda anlamıştım. Zaten öteki yandan Dwaxer olacağını da hissediyordum. Ama bu sabah bile şifreyi çözememiştim.
(Geçen gün Dwaxer olması gerekir diyen birisine verdiğin tepkiden dolayı)
Neyse en azından haftaya kim olacağını biliyoruz
(6-4x-2w aşırı basit olabilir ama sanırım alakasızdı yahu
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bende ilk defa sana yapılan bir röportajı okudum 
Gayet hoş olmuş Catboy. Tebrik ederim.
Sorularda gayet hoş ve öğrenmek istediğimiz şeyler üzerineydi. Özellikle ben isminin anlamını gerçekten merak ediyordum.
Süper gidiyor bu bölüm emeğine sağlık haftayı iple çekiyoruz!!
Gayet hoş olmuş Catboy. Tebrik ederim.
Sorularda gayet hoş ve öğrenmek istediğimiz şeyler üzerineydi. Özellikle ben isminin anlamını gerçekten merak ediyordum.
Süper gidiyor bu bölüm emeğine sağlık haftayı iple çekiyoruz!!
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

ikinci bölümde çok güzeldi, sitede çok sevdiğim arkadaşlarımdan birisi de dwaxer'dır. bazı hikayelerini çok önceden okumuştum, yazılarındaki anlatımı çok seviyorum, çok rahat bir gidişi var, kendimi kaptırıyorum...
ayrıca tabii ki oyunlarının çoğunda bende vardım
fisnot oynadık, neler neler yaptık...
emeğine sağlık
catboy
emeğine sağlık
catboy

Teşekkür ederim canım.Illyra wrote:sitede çok sevdiğim arkadaşlarımdan birisi de dwaxer'dır.
şifre bu sefer fazla mı kolay ne ?
şifre evet, kolay olmuş. Ben harflerin alfabetik sıraları ve her pozisyonda değişik bir kombinasyon içeren, TZV problemleri gibi bir şey zannedip karmaşık yönden uğraştığımdan önce çözemedim
Cevap:
Code: Select all
Vampirlerin nefret ettiği...Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests