Lepfter Macerası (oyun ekranı)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

"Sizin gibi cesur bir topluluğun başında olan kişinin duraksamasını gerektirecek kadar tehlikeli bir yer anlaşılan."
Arkadaşlarına göz gezdirdi, hiçbirinde tereddüt göremedi.
"Ama evet, eğer görevimiz oraya gitmemizi gerektiriyorsa gideceğiz. Zaten bize ziyadesiyle yardım ettiniz fakat buraların yabancısıyız. Sizden bilgi ve yol için kılavuz istesek kabalık etmemiş oluruz umarım."
Arkadaşlarına göz gezdirdi, hiçbirinde tereddüt göremedi.
"Ama evet, eğer görevimiz oraya gitmemizi gerektiriyorsa gideceğiz. Zaten bize ziyadesiyle yardım ettiniz fakat buraların yabancısıyız. Sizden bilgi ve yol için kılavuz istesek kabalık etmemiş oluruz umarım."
"Bu acıların bedelini ödeyecekler." diye fısıldıyorum ağaçlara. Koruluktaki küçük çocuklara/kadınlara bakarken gözü dönmüşlerin ellerine geçerlerse neler yaşayacaklarını düşünüyorum.
Elemdil konuşmalarını dinlerken, intikam istiyordum.
Yayımı tutan ellerim kasıldı. Bize yardım eden elflerden birinin yanına yürüyorum.
Omzuna dokundum. "Adı neydi?"
Hala yere düşerken kan içindeki görüntü geliyordu, aklıma. Hiç birşey yapamamıştım.
Elemdil konuşmalarını dinlerken, intikam istiyordum.
Yayımı tutan ellerim kasıldı. Bize yardım eden elflerden birinin yanına yürüyorum.
Omzuna dokundum. "Adı neydi?"
Hala yere düşerken kan içindeki görüntü geliyordu, aklıma. Hiç birşey yapamamıştım.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Biraz arkada kalmıştı, bir kediden elfe dönüşümü ise kısa sürmüştü. Kısa boylu, narin, kahverengi saçlı, badem biçimli kahverengi gözleri olan, sıradan bir elf kızı... Su gibi akarcasına narin hareketlerle Liberstin'in yanına gitti ve onu selamladı.
"Bizi merak etmeyiniz sevgili kardeşim. Lütfen öncelikle kendi güvenliğinizi düşününüz."
"Bizi merak etmeyiniz sevgili kardeşim. Lütfen öncelikle kendi güvenliğinizi düşününüz."

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Mark için:
Elf sana baktı ve:
'' Aa...mias evet Amiasdı adı'' adını yeni hatırlamış gibiydi. '' Onu pek iyi tanımazdım ama görmüştüm.'' sesi üzgündü.
Bu sırada Liberstin;
'' şeyy... Evet size bir klavuz verebilirim. Bu kıtada yolculuk yapmak gerçekten çok zor. Tünellerle geçebiliyoruz bazı yerlere sadece. Çok dağlık... '' biraz düşündü ve yüzünde hafif bir tebessüm oluştu.
'' Geceyi burada geçirin. Yarın yola çıkarsınız. Varanas yakınlarındaki bir kasabaya gidecekler var yarın. onlarla beraber gidersiniz''
Elf sana baktı ve:
'' Aa...mias evet Amiasdı adı'' adını yeni hatırlamış gibiydi. '' Onu pek iyi tanımazdım ama görmüştüm.'' sesi üzgündü.
Bu sırada Liberstin;
'' şeyy... Evet size bir klavuz verebilirim. Bu kıtada yolculuk yapmak gerçekten çok zor. Tünellerle geçebiliyoruz bazı yerlere sadece. Çok dağlık... '' biraz düşündü ve yüzünde hafif bir tebessüm oluştu.
'' Geceyi burada geçirin. Yarın yola çıkarsınız. Varanas yakınlarındaki bir kasabaya gidecekler var yarın. onlarla beraber gidersiniz''
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Amias...
O acı perdesinin ardından, uzakta Liberstin'in sakin, gülen yüzünü görüyorum.
Tırnaklarımı bileğime geçirmişim, kan damlıyor hafiften. Herkesin duyması için yüksek sesle.
"Siz Elfler salaksınız." Gözlerimden yaş akıyor.
"Salak sanatlarınızla ilgilenin siz. Bizi öldürmek istiyorlar."
Dişimi sıkarak. Koşarak uzaklaşıp, kampın çevresinde daire çizerek, yalnız kalabileceğim elf duygularımı sakinleştirebileceğim bir yer arıyorum.
O acı perdesinin ardından, uzakta Liberstin'in sakin, gülen yüzünü görüyorum.
Tırnaklarımı bileğime geçirmişim, kan damlıyor hafiften. Herkesin duyması için yüksek sesle.
"Siz Elfler salaksınız." Gözlerimden yaş akıyor.
"Salak sanatlarınızla ilgilenin siz. Bizi öldürmek istiyorlar."
Dişimi sıkarak. Koşarak uzaklaşıp, kampın çevresinde daire çizerek, yalnız kalabileceğim elf duygularımı sakinleştirebileceğim bir yer arıyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bunu kimse beklemiyordu anlaşılan. Herkes elfin uzaklaşını izlerken hüzünlü yüzler daha da bir asıldı. Liberstin şaşırmıştı ve bu her halinden belli oluyordu.
'' şeyy... onlar için hepimiz üzülüyoruz ama.." biraz duraksadı ve elfin gittiği yöne baktı.
"gerçekten garip gerçekten.."
Gece olmuştu ve heryeri zifiri karanlık basmıştı. Kalacağınız yerler gösterildi ve bugünün ardından ne kadar güzel uyunursa artık o derece uyudunuz. Sabah erken saatlerde kalktınız. Elflerin gitme zamanı gelmişti ve tabi ki sizinde..
'' şeyy... onlar için hepimiz üzülüyoruz ama.." biraz duraksadı ve elfin gittiği yöne baktı.
"gerçekten garip gerçekten.."
Gece olmuştu ve heryeri zifiri karanlık basmıştı. Kalacağınız yerler gösterildi ve bugünün ardından ne kadar güzel uyunursa artık o derece uyudunuz. Sabah erken saatlerde kalktınız. Elflerin gitme zamanı gelmişti ve tabi ki sizinde..

Eşyalarını (Pek bir şeyi olmasa da) sırtına yükledi ve harekete geçmek için diğerlerini beklemeye başladı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Lareena yeniden siyah kedi formuna dönmüştü. Arka ayakları üzerine oturmuş biraz da keyifle kuyruğunu sallıyor, hazırlanan arkadaşlarını izliyordu.
Sonra cüce şaman yanına gelmişti. Patisini bir kaç kere yere vurmuştu.
"Neler düşünüyorsun bu elfler hakkında, canları bir şeye sıkkın gibi?"
Konuşması gerektiği için titreşerek insan formuna döndü. Kedinin sureti bulanıklaştı, buhar gibi kıvrıldı. Tıpkı bir göz aldatmacası gibi, az sonra kedinin yerinde bağdaş kurup oturmuş elf kızı belirmişti. Onaylarcasına başını salladı.
[/i]"Bende emin değilim, ama canlarını sıkan bir şey olduğu kesin..."
Sonra cüce şaman yanına gelmişti. Patisini bir kaç kere yere vurmuştu.
"Neler düşünüyorsun bu elfler hakkında, canları bir şeye sıkkın gibi?"
Konuşması gerektiği için titreşerek insan formuna döndü. Kedinin sureti bulanıklaştı, buhar gibi kıvrıldı. Tıpkı bir göz aldatmacası gibi, az sonra kedinin yerinde bağdaş kurup oturmuş elf kızı belirmişti. Onaylarcasına başını salladı.
[/i]"Bende emin değilim, ama canlarını sıkan bir şey olduğu kesin..."

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bir süre sorna elflerde yanlarında eşyaları ile belirdiler. Kısa bir süre sonra herkesin hazır olduğunu anlayan Liberstin de bulunduğunuz yere geldi ve hepinizi süzdükten sonra yolda dikkatli olmanızı ve size şans dilediğini belirtti. Her türlü yardıma açık olduğunuda söyledi. Bunu nezaketen söylediği açıktı.
Elflerin toplanması ile harita üzerinden tartışan elfler sizin yanınıza geldi ve yol hakkında ksıa bilgiler verdiler. Elflerde biri diğerlerine oranla daha iriydi. Harita onun elindeydi ve sizinde yakınınıza gelerek:
''Geçmemiz gereken bir mağara birde maden ocağı var'' maden ocağı lafını duyunca elflerin biraz duraksadığı anlaşılıyordu. Bunun nedenini açıklamak ister gibi elf size baktı ve:
'' MAdenler... Onların yerleridir.. Ã?oğu tutsakları tutsak ettikleri yer. Bu yüzden tedirginiz''
Elflerin toplanması ile harita üzerinden tartışan elfler sizin yanınıza geldi ve yol hakkında ksıa bilgiler verdiler. Elflerde biri diğerlerine oranla daha iriydi. Harita onun elindeydi ve sizinde yakınınıza gelerek:
''Geçmemiz gereken bir mağara birde maden ocağı var'' maden ocağı lafını duyunca elflerin biraz duraksadığı anlaşılıyordu. Bunun nedenini açıklamak ister gibi elf size baktı ve:
'' MAdenler... Onların yerleridir.. Ã?oğu tutsakları tutsak ettikleri yer. Bu yüzden tedirginiz''

Kaddim Kai yanlarındaki Elf'lerin maden ocaklarına girerken fikirlerini değiştirip değiştirmeyeceğini merak ettiyse de sormadı.
İleride yaşayacağı maceraları düşünerek ve sessizce yoluna devam etti.
İleride yaşayacağı maceraları düşünerek ve sessizce yoluna devam etti.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury