Lydronk wrote:“Komutanım kapıyı açalım mı?” diye bağırır. Nöbetçi çavuşu salak askerine küfreder gibi bir bakışla bunu yapmaması gerektiğini ima etmiştir sanki.
Bu laflar, Akmenos'un kafasına ani düşünceler sokmuştur. Sırıtarak: "Komutanım! Kapıyı açıyorum!" der, kapıyı açmaya çalışır. (Thievery) Kapıyı açmayı bir kez becerdi mi, kapıyı iter ve ardına kadar açar.
Sonra, (X15, Y13)'e doğru bir adım atar, bu sırada bıçağı da yerden alır.
(Action Point: Standard Action )
Bıçağını kaldırır, gözleri normalden de kırmızı görünmektedir. Bıçağını hızla komutana atarken, sivri dişlerini gösterir(Bloodhunt+Infernal Wrath)
Thievery; Openlock skill Check(18 ):26 başarılı
Akmenos savaşın kargaşasında hücrenin kapısını ardına kadar açıverir.
Askerin atmış olduğu bıçağı kapıp komutana fırlatmıştır:
(Bloodhunt+Infernal Wrath=)+2)DexvsAC attack(7):12 başarısız
Ancak ıskalamıştır attığı hançer komutanı.
Komutana Aid another yapıyorum.AC:10 muş gibi attack yaparsın herhangi modif kullanmazsın,Diğer bir saldıraya her defensa karşı +2 atack bonus.Eğer komutan ölürse Swordsman 1e Aid another, Action point harcayarak, Total defence
Komutan'ı bırakıp gardiyana saldırır. (x:13, y:12) (Reaping Strike) Ardından action pointimi de kullanıp aynı gardiyana tekrar Reaping Strike'la saldırıyorum.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
1-Akmenos:
“Komutanım kapıyı açalım mı?” diye bağırır. Nöbetçi çavuşu salak askerine küfreder gibi bir bakışla bunu yapmaması gerektiğini ima etmiştir sanki.
Bu laflar, Akmenos'un kafasına ani düşünceler sokmuştur. Sırıtarak: "Komutanım! Kapıyı açıyorum!" der, kapıyı açmaya çalışır. (Thievery) Kapıyı açmayı bir kez becerdi mi, kapıyı iter ve ardına kadar açar.
Sonra, (X15, Y13)'e doğru bir adım atar, bu sırada bıçağı da yerden alır.
(Action Point: Standard Action )
Bıçağını kaldırır, gözleri normalden de kırmızı görünmektedir. Bıçağını hızla komutana atarken, sivri dişlerini gösterir(Bloodhunt+Infernal Wrath) Thievery; Openlock skill Check(18 ):26 başarılı
Akmenos savaşın kargaşasında hücrenin kapısını ardına kadar açıverir.
Askerin atmış olduğu bıçağı kapıp komutana fırlatmıştır:
(Bloodhunt+Infernal Wrath=)+2)DexvsAC attack(7):12 başarısız
Ancak ıskalamıştır attığı hançer komutanı.
2-Darthu:
Komutan'ı bırakıp gardiyana saldırır. (x:13, y:12) (Reaping Strike) Ardından action pointimi de kullanıp aynı gardiyana tekrar Reaping Strike'la saldırıyorum.
StrvsAC attack(12):16 başarılı – Hit:1d3+4=1+4=5
(Action Point) StrvsAC attack(11):15 başarısız
Ard arda savurduğu yumruklardan biri muhafızın suratında patlayarak gözünü şişirir.
3-Hope:
şaşkınlıkla kendi kendini sorgular. İç sesiyle, tanrısının bulunduğu yere seslenir.
Bir adım yana atar. ( Shadows Walk )
Komutana doğru, elinde büyüyen karanlık enerjiyi fırlatır. ( Eldritch Blast )
ConvsReflex attack(20): Kritik Vuruş! – Hit:10+Con modif=10+4=14
Ã?rkünç tieflingin fırlattığı kapkaranlık enerji komutan çavuşun beyninde patlayarak yaşamına son verir.
5-Swordman1:
Komutanın yerine (x13/y13) geçerek Darthu’ya saldırır.
StrvsAC attack(18 ):24 başarılı – Hit:1d8+3=5+3=8
Dragonbornun pullu derisini kızıl bir yara daha açar.
7-Crossbow1:
Hope’u hedef alır oku. (-2 concealment)
DexvsAC attack(19):20 başarılı – Hit:1d8+3=3+3=6
Tieflingin gölge adımları kurtaramaz vurulmaktan.
8-Crossbow2:
Winter’e sallar okunu.
DexvsAC attack(20): Kritik Vuruş!! - Hit:8+3=11
Zaten yaralı olan büyücü ansızın göğsüne saplanan ok ile acı içinde kendinden geçerek yığılır. (ölmek üzere)
9-Crossbow3:
Darthu’ya ateş eder.
DexvsAC attack(19):22 başarılı – Hit:1d8+3=6+3=9
Savaşçı dragonborn yaralarına bir de ok eklemiştir. İyice ağırlaşmıştır durumu.
10-Crossbow4:
Magistrate’ye ateş eder.
DexvsAC attack(9):12 başarılı – Hit:1d8+3=3+3=6
Bir de ok yarası alır insan savaşçı. Kan revan içindedir, kötüdür durumu.
11-Winter:
Ölü gibi yatmaktadır taş zeminin üzerinde.
12-Magistrate: Komutana Aid another yapıyorum.AC:10 muş gibi attack yaparsın herhangi modif kullanmazsın,Diğer bir saldıraya her defensa karşı +2 atack bonus.Eğer komutan ölürse Swordsman 1e Aid another, Action point harcayarak, Total defence
Aid another attack(3):8 başarısız
Arkadaşına yardım etmek istese de avantajlı bir pozisyon yaratamaz. Defansif bir şekilde konsantre olur üzerine gelebilecek saldırılara.
Akmenos, (X17, Y14)'e doğru gidip Eladrin arkadaşının üzerine eğildi. "Kraliçem... Affedin, ama o ölürse ben de öleceğim, hem sanmıyorum ki kader bu adamın ölmesini gerektirsin!" dedi, tanrısından basit bir özür dileyerek. Arkadaşının neresinin yaralı olduğuna, ve arkadaşını kurtarmak için ne yapabileceğine baktı. (Healing Check, Edmond da healing surge harcamayı kabul etti)
Lydronk wrote:Akmenos, (X17, Y14)'e doğru gidip Eladrin arkadaşının üzerine eğildi. "Kraliçem... Affedin, ama o ölürse ben de öleceğim, hem sanmıyorum ki kader bu adamın ölmesini gerektirsin!" dedi, tanrısından basit bir özür dileyerek. Arkadaşının neresinin yaralı olduğuna, ve arkadaşını kurtarmak için ne yapabileceğine baktı. (Healing Check, Edmond da healing surge harcamayı kabul etti)
Heal Check(1):1 başarısız.
Akmenos ölüm döşeğinde yatan büyücüyü iyileştirmek ister ama eline yüzüne bulaştırmıştır.
Mark wrote:Hope
İçindeki sese şükranlarını sunar. Kan kaybeden savaşçıya yardım etmeye çalışır. ( Shadows Walk)( Healing Check: Magistrate )
Suratı nefretle kaplanır: " YAşLI ADAMI DİNLEMEDİNİZ. HEPİNİZ KOMUTANINIZ GİBİ GEBERİCEKSİNİZ. CEHENNEMDEN TANRIMI Ã?AğIRIYORUM. "( bluff ) Yapabilirsem, tüm vücudumu karanlık enerjiyle kaplicam.
Heal Check(14):14 başarılı - Magistrate +8 hit point iyileşti (toplam 12 oldu)
Hope Bluff check(10):18
Swordman1: Insight check(15):16
Swordman2: Insight check(17):18
Crossbow1: Insight check(13):14
Crossbow2: Insight check(8 ):9
Crossbow3: Insight check(7):8
Crossbow4: Insight check(13):14 Hope bir sonraki turunun sonuna kadar bütün düşmanlara karşı combat advantage elde eder!!
Yaraları çok olmasına rağmen saldırmayı düşünmektedir. Ya ölücek ya kalıcak. Ama ölürse hemde buradakileri yalnız bırakmak durumunda kalır hem de boş bir sebepten ölmüş olurdu. Hepsi bu büyücü ve hayalet sesleri yüzündendi. Kendisini iyileştirmeye çalışmaya başladı. Second Wind
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
1-Akmenos:
Akmenos, (X17, Y14)'e doğru gidip Eladrin arkadaşının üzerine eğildi. "Kraliçem... Affedin, ama o ölürse ben de öleceğim, hem sanmıyorum ki kader bu adamın ölmesini gerektirsin!" dedi, tanrısından basit bir özür dileyerek. Arkadaşının neresinin yaralı olduğuna, ve arkadaşını kurtarmak için ne yapabileceğine baktı. (Healing Check, Edmond da healing surge harcamayı kabul etti)
Heal Check(1):1 başarısız.
Akmenos ölüm döşeğinde yatan büyücüyü iyileştirmek ister ama eline yüzüne bulaştırmıştır.
2-Darthu:
Yaraları çok olmasına rağmen saldırmayı düşünmektedir. Ya ölücek ya kalıcak. Ama ölürse hemde buradakileri yalnız bırakmak durumunda kalır hem de boş bir sebepten ölmüş olurdu. Hepsi bu büyücü ve hayalet sesleri yüzündendi. Kendisini iyileştirmeye çalışmaya başladı. Second Wind +8 hit point iyileşir (toplam 14 oldu) ve tüm defanslarına geçici olarak +2 bonus alır.
3-Hope: Hope
İçindeki sese şükranlarını sunar. Kan kaybeden savaşçıya yardım etmeye çalışır. ( Shadows Walk)( Healing Check: Magistrate )
Suratı nefretle kaplanır: " YAşLI ADAMI DİNLEMEDİNİZ. HEPİNİZ KOMUTANINIZ GİBİ GEBERİCEKSİNİZ. CEHENNEMDEN TANRIMI Ã?AğIRIYORUM. "( bluff ) Yapabilirsem, tüm vücudumu karanlık enerjiyle kaplicam. Heal Check(14):14 başarılı - Magistrate +8 hit point iyileşti (toplam 12 oldu)
Hope Bluff check(10):18
Swordman1: Insight check(15):16
Swordman2: Insight check(17):18
Crossbow1: Insight check(13):14
Crossbow2: Insight check(8 ):9
Crossbow3: Insight check(7):8
Crossbow4: Insight check(13):14 Hope bir sonraki turunun sonuna kadar bütün düşmanlara karşı combat advantage elde eder!!
6-Swordman2:
Magistrate’ye savurur kılıcını.
StrvsAC attack(2):5 başarısız
Ancak acemice bir hareketle ıskalamıştır.
7-Crossbow1:
Hope’a ateş eder. (-2 concealment)
DexvsAC attack(16):17 başarılı – Hit:1d8+3=1+3=4
Warlock’a saplanan ok hafifçe yaralar.
8-Crossbow2:
Darthu’yu hedef alır.
DexvsAC attack(13):16 başarılı – Hit:1d8+3=1+3=4
Pullu deriye saplanan bir ok daha yaralarına ilave olur.
9-Crossbow3:
Magistrate’ye ateş eder.
DexvsAC attack(7):10 başarısız
Ancak ıskalamıştır.
10-Crossbow4:
Hope’a ateş eder. (-2 concealment)
DexvsAC attack(13):14 başarılı – Hit:1d8+3=6+3=9
Bir ok daha isabet ettiğinde ürkünç bakışlı warlock iyice yaralanmıştır.
11-Winter:
Ölümle pençeleşmektedir.
Death Saving Throw: 20 mucizevi!! – 1 healing surge harcayarak iyileşir. Gözlerini açar. Hâlâ yerde sersem gibi yatmasına ve ağır yaralı olmasına rağmen ölümden dönmüştür şimdilik.
12-Magistrate:
Swordsman1’e bir elense hareketi çekerek yakalamak ister. (grap)
StrvsReflex attack(13):18 başarılı
Muhafızı kıskıvrak yakalar Magistrate.
Lydronk wrote:"Ee... Az beklersen sonunda bu işi de başarabiliriz!" dedi Akmenos eladrine, ve araştırmasını tekrar etti. (Healing check, Edmond da healing surge harcamayı kabul ediyor)
Healing Check(1):1 başarısız.
İlk yardım konusunda sorun yaşamaktadır Akmenos. İyileştiremez arkadaşını.
Arkasına çatık kaşlarıyla hızlıca göz atar. Akmenos'un, büyücüye odaklandığını görür. Burnundan kızgınlıkla nefesini verir, lanetlediği okçu yu arar. Ã?aresizliğini ve nefretini birleştirerek karanlık enerjisinin biriktirir.
Bir adım geri adım atar ve enerjiyi fırlatır. (Eldrict Blast ) Combat advantage üzerine, . Ã?nceki turlarda lanetlediğim okçuya kullanıyorum ki, extra zarar verim
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.