Arena - D&D ...(muhabbet)
Summon yaratıkları buradan bakıyorum. Augmented Summoning yüzünden +4 str +4 conları var, ona göre değiştirdim statlarını.
http://forums.gleemax.com/showthread.php?t=221737
http://forums.gleemax.com/showthread.php?t=221737
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
AlenthasLeasess ve Edmond, siz Ability Skorları yine kafanıza göre dğıtmışsınız, onları düzeltelim lütfen. Formülümüz aslında çok basit: En yüksek 16dan başlıyorsunuz ve birer birer azaltarak yeteneklere dağıtıyorsunuz. Yani 16-15-14-13-12-11 sayılarını kullanıyorsunuz her zaman. Savaşçı karakter ise icabında 16yı Str verip 15i Con,vs ama örneğin büyücü wizard ise tabii ki 16yı ya da 15i Int skora verirsiniz. 17,18 gibi rakamlar yok yani. Arena başlangıç formülü böyle.
Evet lütfen düzeltelim.
Hoşgeldin liero.
.
AlenthasLeasess ve Edmond, siz Ability Skorları yine kafanıza göre dğıtmışsınız, onları düzeltelim lütfen. Formülümüz aslında çok basit: En yüksek 16dan başlıyorsunuz ve birer birer azaltarak yeteneklere dağıtıyorsunuz. Yani 16-15-14-13-12-11 sayılarını kullanıyorsunuz her zaman. Savaşçı karakter ise icabında 16yı Str verip 15i Con,vs ama örneğin büyücü wizard ise tabii ki 16yı ya da 15i Int skora verirsiniz. 17,18 gibi rakamlar yok yani. Arena başlangıç formülü böyle.
Hoşgeldin liero.
.
Ah ah Gordion karargahında yaptırdığım dövüşler geldi birden aklıma ben neredeyse hiçbir bilgi istemiyordum ama karakterle ilgili... : ) ) ) ) ) Bu arada Tersyüz kardeş... Konuşarak kaybettiğin vakit de dövüşte aleyhine işleyebilir unutma sakın. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dwaxer kusura bakma ama, Elf'ler dex'lerine +2 alırlar
Ama Con'larına da -2
Bu böyle, zaten eğer bunlar da olmasa ELf'in insandan farkı kalmaz değil mi 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
.
Vay Firble, sen de çıksana arenaya kardeş! :schemes:
Tersyuz sen kuzguna bir hareket yaptırmamışsın? Ã?yle yerinde mi duruyo kuş, saldırtmıyo musun, weapon finesse feati filan var savaşabilir bence, ama sen bilirsin, turşusunu mu kurcan yoksa? :schemes: Neyse fikrin değişirse diye biraz zaman tanıyacağım sana, bu arada yeni gelen arkadaşlara da hazırlayalım arenayı.
.
Vay Firble, sen de çıksana arenaya kardeş! :schemes:
Tersyuz sen kuzguna bir hareket yaptırmamışsın? Ã?yle yerinde mi duruyo kuş, saldırtmıyo musun, weapon finesse feati filan var savaşabilir bence, ama sen bilirsin, turşusunu mu kurcan yoksa? :schemes: Neyse fikrin değişirse diye biraz zaman tanıyacağım sana, bu arada yeni gelen arkadaşlara da hazırlayalım arenayı.
.
Niyeki? Savaşabiliyor, masterin attack bonusunu kullanıyor üstelik ve Str, Dex skorlarından hangisi yüksekse onu kullanıyor ve HPsi de masterin HPsinin yarısı. Sen neden öyle söyledin? PHB da yazıyor bu yazdıklarım.Edmond wrote:Dwaxer familiar'lar savaşamaz ki :S
.
Liero, senin rakibin Gnoll.
Arkadaşlar henüz seçmeyenler, grubunu aşağıdaki listeden seçsin.
Level-1-2 Monster
A Grubu: Azer, Darkmantle(2), Imp, Elf warrior, Hobgoblin, Kobold(2), Locathah, Aasimar warrior, Ghoul.
B Grubu: Bugbear, Dretch, Drow, Goblin(2), Halfling, Krenshar, Pseudodragon, Triton, Zombie (human), Vargouille.
C Grubu: Choker, Quasit, Dwarf warrior, Formian worker, Gnoll, Lizardfolk, Orc, Sahuagin, Sprite(2), Troglodyte.
D Grubu: Gnome (Svirfneblin) warrior, Stirge, Skeleton (human w.), Merfolk, Homunculus, Shocker Lizard, Fungus, Lemure, Grimlock,
.
Ben daha barışçıl yolları tercih ederim kardeş... : ) ) ) Dövüş son çözümdür bence... : ) ) ) ) Arenaya çıkarsam yaratıklarla aramdaki sorunu barışçıl yollarla çözmek isterim sonra... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Familiar saldırdığı zaman tiny olduğu için Attack of Oppourtinity yiyor, yani savaşmasa daha iyi.
Summoning Full round casting olduğu için familiara kaç diyebilir miyim bilemedim.
Diyebiliyorsam y13X2'e kaçsın
Summoning Full round casting olduğu için familiara kaç diyebilir miyim bilemedim.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Enchanter olacağım, charm manyağı yapacağım diyorsun yani.Firble wrote:Ben daha barışçıl yolları tercih ederim kardeş... : ) ) ) Dövüş son çözümdür bence... : ) ) ) ) Arenaya çıkarsam yaratıklarla aramdaki sorunu barışçıl yollarla çözmek isterim sonra... : ) ) ) )
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Bence kaç diyebilirsin, konuşmak free olduğuna göre, o halde son kararınsa (X2Y13)e gönderiyorum kuzgunu.Tersyuz wrote:Familiar saldırdığı zaman tiny olduğu için Attack of Oppourtinity yiyor, yani savaşmasa daha iyi.