Vaşşş bi de oturup kelimeleri mi sayıyorsunuzdwaxer wrote:Arada bir save etmeyi unutmayalım arkadaşlar. :schemes: Ben de uzun bir şeyler yazıyorsam arada sırada kendi e-mail adresimden yine kendimin başka bir e-mail adresine postalarım. Ã?rneğin maillerin başlığı da şöyle olur Dwarf585 ardından Dwarf1236 gibi... Sayılar kelime sayısını gösterir.Kaza sigortası gibin.
! ! ! Kısa Film Senaryosu Yarışması ! ! !
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
:ayyyy!:AlenthasLeasess wrote:Vaşşş bi de oturup kelimeleri mi sayıyorsunuzdwaxer wrote:Arada bir save etmeyi unutmayalım arkadaşlar. :schemes: Ben de uzun bir şeyler yazıyorsam arada sırada kendi e-mail adresimden yine kendimin başka bir e-mail adresine postalarım. Ã?rneğin maillerin başlığı da şöyle olur Dwarf585 ardından Dwarf1236 gibi... Sayılar kelime sayısını gösterir.Kaza sigortası gibin.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Dalga geçme yaa ciddi bi soru sordumdwaxer wrote::ayyyy!:AlenthasLeasess wrote:Vaşşş bi de oturup kelimeleri mi sayıyorsunuzdwaxer wrote:Arada bir save etmeyi unutmayalım arkadaşlar. :schemes: Ben de uzun bir şeyler yazıyorsam arada sırada kendi e-mail adresimden yine kendimin başka bir e-mail adresine postalarım. Ã?rneğin maillerin başlığı da şöyle olur Dwarf585 ardından Dwarf1236 gibi... Sayılar kelime sayısını gösterir.Kaza sigortası gibin.
İlahi Alenth, evet kelimeleri sayıyorum tek tek. :schemes:
Microsoft word ün kelimeleri sayan bir sistemi vardır. Özellikle kelime sınırları olan ödevlerde ( lisede de üniversite de bazen oluyor. ) epey işe yarıyor.
Elbette bizim kelime sınırımız yok. Yine de kullanmak isteyenler kullanabilir tabii.
Elbette bizim kelime sınırımız yok. Yine de kullanmak isteyenler kullanabilir tabii.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
.
Peki peki, Word diye bir yazı programı var, onda yazıyorum yazılarımı. Word'ün sayfasının üstünde tools diye bir opsiyon var, ona tıklayınca çıkan seçeneklerden biri de Word Count. İşte buna tıklayınca da program sana kaç kelime yazmışsın, kaç karakter, vs hepsini veriyor rapor halinde.
Faydalı olmuştur umarım.

.

.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Eee iyi de size haksızlık olacak...
Peki şöyle yapıyorum. Eğer bu haftasonunun sonuna kadar bana senaryo yollayacak olan varsa iki gün içinde buradan ya da özel mesajla bana bildirsin... Bu şekilde bana haber veren arkadaşları 24 mart pazartesiye kadar bekliyorum.
Peki şöyle yapıyorum. Eğer bu haftasonunun sonuna kadar bana senaryo yollayacak olan varsa iki gün içinde buradan ya da özel mesajla bana bildirsin... Bu şekilde bana haber veren arkadaşları 24 mart pazartesiye kadar bekliyorum.
HARBE GİDEN
Bu arada arkadaşlar iki hikaye de çok güzel... Sanırım iş siz İstanbul'a düşecek zaten... Ancak eğer bir araya gelebilirseniz sanırım kullanılıp çekilmesi çok mümkün hikayeler...
HARBE GİDEN