Burunluk
tabii ki acilicaz olaya
bu is burda kalmaz
hazir pazari da bulduk
ya en kötüsü ...
(bumu solemiyim pazarlama mantigina aykiri)
bu is burda kalmaz
hazir pazari da bulduk
ya en kötüsü ...
(bumu solemiyim pazarlama mantigina aykiri)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ben demedimlight vampir light vampir...
şimdide bana birşey diyin bakalım
ama canımda çekmedi hani light vampir light vampir
abi ben bile bu kadar dalga geçemedim birisiyle,helal olsun sana pyrosahaha millet yeminerin her bir kemiğine yünden bir kılıf taktığını düşünsenize
hatta bunlar kendi aralarında ikiye ayrılırlar
yünlü lich
pamuklu lich diye
arkadaslar talepler yönünde piyasaya açiliyorum. ama sanirim sinmdilik annemin elleri her kemige bir koruma saglayacak kadar hizli calisamaz...
neyse simdlik burunlukla kalalim ilerde herkesi dusunecem merak etmeyin siz...
neyse simdlik burunlukla kalalim ilerde herkesi dusunecem merak etmeyin siz...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
eğer yeni buluşların olursa denek olarak beni kullanabilirsin,bak sana ne güzel yardımcı oluyorum,beni ortadan kaldırmana çok güzel bir kılıf hazırlıyorumbuluşlarının devamını dört gözle bekliyoruz squva
mesela sen diyelim,insan beyninin yerine geçebilecek bir şey keşfedersin,ve bende denersin,ama bu buluşun çalışmaaycağına adım gibi eminim
bu arada burunluğu ilk deneyecek olacak kişi olma onurunu halen daha kimseye kaptırmamaya niyetliyim,herkesin haberi olsun
-
flintfireforge
- Kullanıcı

O güzel ve pırıl pırıl zekanızı konuşturup sakın bana bir şey yapmayın valla fena olur onu söyleyeyim. Zaten sizinle sürekli geyik yaptığımı sitedeki herkes duymuş ve bana cıvık admin diyorlar. Anlayacağınız karizmamız sıfırın altında geziyor. Hatta ben size güzel bir fikir sunayım; benim karizmayı yükseltmem gerekiyor ve siz de bana o zekanızı kullanarak seçenekler sunun.
Beni bu hala sizler düşürdünüz, siz kurtarın bakalım.
Beni bu hala sizler düşürdünüz, siz kurtarın bakalım.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
burunluk daha once denenmistir!! yani kusura bakma ketçap ama senden önce 2 kisi denedi burunlugu...
bir ben bi de benim en yakin arkadas, okulda kantinin ortasinda...
gayet komik ve eglenceliydi bir sure sonra insanlar bizi gördünde baska ne gariplikler yapacaklar diye bakmaya baslamisti ya da oss psikolojisi ondandir rahat birakmak gerek dediler
fakat o psikoloji ortadan kalkti benim delilik gitmedi...
yine de yeni buluslarimi uzerinde denemek hosuma gidecek
yeni projem ketçabi bulasmadan yemenin yollari hakkinda olacak sanirim...
hmmm....
bir ben bi de benim en yakin arkadas, okulda kantinin ortasinda...
gayet komik ve eglenceliydi bir sure sonra insanlar bizi gördünde baska ne gariplikler yapacaklar diye bakmaya baslamisti ya da oss psikolojisi ondandir rahat birakmak gerek dediler
fakat o psikoloji ortadan kalkti benim delilik gitmedi...
yine de yeni buluslarimi uzerinde denemek hosuma gidecek
yeni projem ketçabi bulasmadan yemenin yollari hakkinda olacak sanirim...
hmmm....
yok daha bunun yapabilecek birini insanlık keşfedemediyeni projem ketçabi bulasmadan yemenin yollari hakkinda olacak sanirim...
bu arada squva senden birşey rica edebilirmiyim,bu aralar sitede lightlık olayı bayağı bir yaygınlaştı,acaba bunun önüne geçecek birşeyler icad edebilmen mümkün mü?
-
flintfireforge
- Kullanıcı