ravenloft

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
XtroTheArctic
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by XtroTheArctic »

Bence Ravenloft hiç bi gücün iradesine bağlı değildir. Vardır ve hep var olacak. Plane'in kendisi bile bi irade göstermez. Herşey olması gerektiği için olur. Canlı yada cansız demek de yanlış olur. İçinde her türlü domain ve halk yaşadığı için de sadece ceza için yada ödül için de düşülen bi yer değildir. İnançlı insanlar (ben değil) nasıl allaha inanır ve onun özelliklerini tartışmaz raven da benim için öyledir.

şıtrat kardeşini kesmeden önce ki barovia'nın geri kalan kısmı ne oldu hiç merak ettiniz mi? bence daha önceden var olan bi dünyadan kopup gelen parçalardan oluşuyo ravenloft. patchwork gibi yani. o dünya bizim dünyamız gibi o kadar büyük ve o kadar çeşitli iklimi var ki, ravenloft hep farklı bölgelrinden parça çekiyo. Mısır uygarlığı gibi, Avrupa gibi, ...

Bi de çoğu kişi der ki Ravenloft DM için en kolay plane dir. evet bence de öyle. Ben yaptım oldu diyebileceğiniz pek çok konu var :)
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

şşt edebinizi toplayın aile var :)
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

dm için kolaylık olduğuna katılıyorum. grbu birleştirmek, background yazmak gibi dertlerin hiç olmuyo. mecburi kader ortaklığı oluyo zaten. e ravenloftta kaldıkça geçmişini de yavaş yavaş unutuyosun, oldu bitti.
War, war never changes...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

abiler geçmişi unutmak rl nin genelinde yok... o sadece "darkon"da olan bi şey... diğer domainler yok ööle bişi.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

valla ben DoDyi okumadım. xtro öyle dedi bize. Zaten DoDyi de o okutmadı. domainleri bilmeyin, lordları tanımayın diye
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

şimdi özür dilerim işte.... oyunu biraz bozmuş oldum... ama napiim...dayanamıom.... konuşmadan.... :oops:

burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yok abi noolucak. xtro düşünsün bana ne. zaten şu oyun bitsin, ilk okucaam kural kitabi DoD
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

şıtrat kardeşini kesmeden önce ki barovia'nın geri kalan kısmı ne oldu hiç merak ettiniz mi? bence daha önceden var olan bi dünyadan kopup gelen parçalardan oluşuyo ravenloft. patchwork gibi yani. o dünya bizim dünyamız gibi o kadar büyük ve o kadar çeşitli iklimi var ki, ravenloft hep farklı bölgelrinden parça çekiyo. Mısır uygarlığı gibi, Avrupa gibi, ...
Merak ettik tabiki... Araştırdık örendik... Barovia kendi bulunduğu dünyadan hiç kopmadı... Sadece onun bir gölgesi idi kopan. Rl deki bütün domainler ilk bulundukları dünyaların o bölgesinin çarpıtılmış bir gölgesi, başka birşey deil...

Ama birçek yerin gölgesinden oluştuğu için patchworke benzediği doğru...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

hatta öölesine çarpıtılmışki.... domain lordunun özel zevklerine göre yada evillık seviyesine yada gücüne göre daha da bi çarpılıo......

XtroTheArctic
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by XtroTheArctic »

abi bence geçmişi unutma olayı sadece darkon da değil. çünkü domain halkı kolay kolay geçemez sınırlardan. anca lord'un başına bişi gelicek te bi süre açılcak sınırlar felan. e dolayısıyla mahalle arasında "baba şu dağın arkasında ne var" diye sorduğunda vericek bi cevap olması lazım. siz ravenloft da bi baba olsaydınız çocuğa nası cevap verirdiniz. "VAllaha hatırlamıyorum oğlu" :)

Yada çöl ortasında bi köye düşen player'lar arazinin gerisini sorunca köy halkı ne der. bi mok diyemez bence. o yüzden de Ravenloft'un hafıza sildiğine inanmak beni biraz rahatlatıyo
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

o dediğin sanırım yörenin native leri nin başına gelen bi olay...adamları bööle inandırmışlar...ama oraya dışardan gelenler için bildiğim kadarıyla öyle bişi yok....

darkon dışında.....

XtroTheArctic
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by XtroTheArctic »

haklı olabilirsin. ama ben playerlarımın geçmişini biraz unutturarak kendime çıkar (kolaylık) sağlamış oldum :) :) :)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Sonrada diyorsunki: neden bana SIFATLI dm diyorsunuz...
XtroTheArctic
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by XtroTheArctic »

erethan wrote:Sonrada diyorsunki: neden bana SIFATLI dm diyorsunuz...
bi DM in hakkı değilmi bu kardeşim. siz tek tek düşünüyosunuz ama ben herbiriniz için hatta NPC ler için de düşünüyorum. zaten kafam yerinde değil. hep unutuyom.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ne olursa olsun..... son söz her zaman ve her zaman dm indir........ xtro yaptığın her şeyde sonuna kadar arkandayım...sen bakma pc ler her zaman muhalefet oldukları için... bööle yapıolar... . hhahhahhhahhaaa..

Post Reply