Shadowthieves..

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
gangster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gangster »

Slach konuyu dğıtmamamız konusunda uyarmıştı ama son olarak şu yanlışımı düzelteyim; bu bi feat değil ''skill''di. Kusura bakma seni de boşu boşuna düşündürdüğüm için.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Dünden beri düşünüyorum, nedir bu feat diye :D

Sanırım Use Magic Device yi kastetmişsin. şimdi anladım :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Shadowthieves..

Post by darkflarer »

Shadowmaster wrote:Arkadaşlar guilde alım başlamıştır. 8)

Yarı büyücü-Yarı hırsız olan Shadowthief'lerle ilgili ne düşünüyorsunuz ?

Ve ünlü söz..

[b:27f76a9768]No one crosses the shadowthieves,and leave..[/b:27f76a9768]
hade len sende Aran Linvail varken senmi shadow master olacan.

Shadow thiefleri çok seviorm acayip bi loncalar ayrıca vampirlere karşı bile meydan okulyolar (tabii Abdel işe karışmasaydı durumlar daha farklı olurdu) tüm faerun a yayılmışlar ve ajanlık ağları Bregan D'aerthe ninkinden bile iyi liderleri Aran Linvail çok güçlü. Ayrıca Amn da başka rakipleride yok ve ordu gibi bişiler 10000 üyelerimi ne var Aran Linvail bile bilmiyo kaç kişi olduklarını. Ve sadece hırsızlara değil büyücülere savaşçılara barbarlara koruculara hatta bazı rahipleri bile loncalarına alıyorlar ve çok tehlikeliler tarafsızlar süper bi lonca tam istediğim gibi ayrıca derinsudan sürüldükten sonra daha da güçlendiler

Shadowmaster wrote:
Raistlin wrote:Halfling bence çok daha başarılı rouge olarak...
Evet,ırk olarak.

Ama illuzyon baz alınırsa,gnome daha iyi.
arkadaş thief deyince ya buçukluk, ya gnom yada drow, ay ve orman elfi ki son üç seçenek kiralık katil ödül avcısı ve swashbuckler için daha iyi ama kapkaççı yan kesici falan olacaksan buçukluk

Sylvos wrote:
Helm wrote:Nedense Jan Jansen deyince aklıma hep turp geliyor.Adamın her cümlesinde kesin bir turp lafı geçiyordu.Birde zırhının üstündeki ''dry clean'' gibi bir yazı.

Ama bence en güçlü thief rogue/mage/shadow adept tir.Düşünemiyorum böyle bir şey olduğunu.
Abi tüm şeyleri yazmışsın artık bööle bişiy ortaya çıkarsa gerisini düşünemiyorum :) :)
bence rezalet olur sonuçta 3 sınıf birden ama her birinden en fazla 16 level falan olabiliyosun git mis gibi swashbuckler ol

//Daeya: Arka arkaya atmış olduğunuz mesajlar birleştirilmiştir.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Post Reply