++ÖLÖ RUHLAR HANI++
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
winterwolf
- Kullanıcı

Weodner kendi kendine söylenerek ilerliyordu. Günlerdir bu yabancı diyarın adetlerini çözmeye çalışmış, kimi zaman başardığını hissetmiş, kimi zamansa kendisini bir dolu soruyla boğuşurken bulmuştu. İnsanlar ona olaylardan bahsediyordu, birbirnin zıttı fikirler, tapınaklarda ölen rahipler, hatta öldükten sonra geri dirilen rahipler, olası savaşlar...
Yarım-elfin kafası fazlasıyla karışmıştı. Kim kime inanıyordu, hangi tanırnın yolunda yürüyordu anlayamamıştı. Gerçi bir fikri olsa bile herhangi birine katılmak niyetinde de değildi.
Dalgın adımlarla ilerllerken bir hanların mekanına geldiğini fark etmemişti. Zaten bu aralar nereye gittiğini bilmeden ilerlediği çok zaman geçirmeye başlamıştı.
Ama aklı başına gelince daha önce görmediği bir hanı gördü "Ölü ruhların hanı..."diye okudu tabelayı. 'Eh' dedi içinden 'Sanırım burda da bir şiir mırıldanmam gerekmeyecektir.' ve sakince kapıyı aralayıp içeri bir adım attı.
şiir konusunda keinlikle başarısızdı...
Yarım-elfin kafası fazlasıyla karışmıştı. Kim kime inanıyordu, hangi tanırnın yolunda yürüyordu anlayamamıştı. Gerçi bir fikri olsa bile herhangi birine katılmak niyetinde de değildi.
Dalgın adımlarla ilerllerken bir hanların mekanına geldiğini fark etmemişti. Zaten bu aralar nereye gittiğini bilmeden ilerlediği çok zaman geçirmeye başlamıştı.
Ama aklı başına gelince daha önce görmediği bir hanı gördü "Ölü ruhların hanı..."diye okudu tabelayı. 'Eh' dedi içinden 'Sanırım burda da bir şiir mırıldanmam gerekmeyecektir.' ve sakince kapıyı aralayıp içeri bir adım attı.
şiir konusunda keinlikle başarısızdı...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Cüce Gorahth yanına gelen Theodorusa baktı ve yeni gelen müşterinin şiirlerle ilgili konuştuklarını işitti. "şiir mi? Peh!" dedi. "Bir şiir için ozan gerekir ve ozan kaosa hizmet etmediği sürece burada şarkı söyleyemez." Kızlardan birisi hızla Weodnere doğru koşturdu ve "Bir isteğiniz var mı lordum?" diye sordu. Duvarlardaki alevlere eşlik eden ruhların çığlıkları hanı kapladı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Acinin kalesindeki isini yeni bitirmisti. Yavasca etrafina bakindi. Bir han ariyordu. Bedeni yorgun olmasada ruhu yorgundu. Dikkatle etrafina baktiginda ona tanidik gelen bir han ile karsilasti. Yavas adimlarla hanin kapisina yoneldi ve kapiyi acti. Ruzgarla birlikte iceri girdi etrafini suzdugunde etrafta gordugu varliklari inceledi.
Bos bir masaya oturdu ve kukuletasini geriye atti.
Bos bir masaya oturdu ve kukuletasini geriye atti.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Cüce çalı gibi kaşlarını çatarak yeni gelene baktı ve onu tanıdı. Suratında bariz bir sıkıntı ile mahzene doğru yöneldi. O giderken kızlardan birisi Unholy'e yönelmişti.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Gorath peşindeki Caradoc'a "Çok değişmiş!" dedi. "Ruhu artık tanıdığımız Unholy'e ait değil. Onu geriye getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı? Bana doğru yolu gösteren kişiyi geriye getirmek için ne yapabiliriz. Yapabileceğimiz bir şeyler olmalı?"
Vilthas, ölüm şövalyesinin dediğini şaşkınlıkla dinledi.. ''Lordum bekleyin, beni yanlış anladınız..'' diye bağırdı Caradoc'un arkasından, o mahzene doğru inerken.. ''Benim demek istediğim, tanrımız bu diyarda olsa da olmasa da ben ona olan imanımı kaybetmeyeceğim'di..''Drizzt_Dourden wrote:Lord Oren bu diyardaki kaosün özüdür...lorduma yaptıgın bu saygısızlıgı bu seferlik görmezlikten geliyorum..seni tapınaga götürürüm ve basrahip burock eger seninle görüsmeyi kabul ederse seni onunla görüstürürüm
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

sanmıyorum Gorath...birseyler yapılabilecek olsa zaten Lord Oren ayrılısından önce yapardı..Ama onu böyle görünce ve eski Unholy i hatırlayınca soğuk kalbim donuyor....Gorath wrote:Gorath peşindeki Caradoc'a "Çok değişmiş!" dedi. "Ruhu artık tanıdığımız Unholy'e ait değil. Onu geriye getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı? Bana doğru yolu gösteren kişiyi geriye getirmek için ne yapabiliriz. Yapabileceğimiz bir şeyler olmalı?"
Caradoc The DeathKnight
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Cüce Gorath durdu ve bir an için arkasına baktı. Alevler içinde yanan gözlerini yanındaki dostuna çevirdi ve "Gerçek Unholy'i her zaman anıcağım!" dedi. "Ruhunu geriye aldığında ise yanında olacağım."Drizzt_Dourden wrote:sanmıyorum Gorath...birseyler yapılabilecek olsa zaten Lord Oren ayrılısından önce yapardı..Ama onu böyle görünce ve eski Unholy i hatırlayınca soğuk kalbim donuyor....Gorath wrote:Gorath peşindeki Caradoc'a "Çok değişmiş!" dedi. "Ruhu artık tanıdığımız Unholy'e ait değil. Onu geriye getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı? Bana doğru yolu gösteren kişiyi geriye getirmek için ne yapabiliriz. Yapabileceğimiz bir şeyler olmalı?"
-
winterwolf
- Kullanıcı

Weodner tam siparişini verecekken karşısındaki kızın -ve hanın büyük bir bölümünün- dikkatinin yeni gelenin üzerine kaydığını gördü. İnsanlardan duyduğu tasvirlere bakılırsa bu Unholy olmalıydı. 'Eh.'dedi içinde aldırmayarak 'Herhalde bu kadar önemli insanlar dururken benimle ilgilenecek halleri yok.' ve sessizce handaki masalardan birine yöneldi. Masaya oturmadan önce garson kızlardan başka birini dürterek bir şarap şişesi ve kadeh istediğini belirtti.
İçecekleri gelirken elini kemerinden sarken bir kaç keseden birine daldırıp garip renkli bir miktar toz çıkardı. Kız şiparişlerini getirince, elindeki tozu şişenin içine döküp, bir süre sessizce bekledi. Kısa süre sonra kadehini doldurdu ve ilk yudumunu aldı.
Kadehi masaya geri koyduğunda yüzünde bir tatmin ifadesi belirmişti. Hemen arkasından gelen çığlıklara pek aldırış etmedi. Bu han diğerlerinden farklıydı. Belki sadece adından dolayıydı belki de içerisindekilerden. Ama burada garip bir soğukluk vardı.
Weodner soğuğu severdi. Ona en iyi yoldaşını hatırlatıyordu soğuk...
İçecekleri gelirken elini kemerinden sarken bir kaç keseden birine daldırıp garip renkli bir miktar toz çıkardı. Kız şiparişlerini getirince, elindeki tozu şişenin içine döküp, bir süre sessizce bekledi. Kısa süre sonra kadehini doldurdu ve ilk yudumunu aldı.
Kadehi masaya geri koyduğunda yüzünde bir tatmin ifadesi belirmişti. Hemen arkasından gelen çığlıklara pek aldırış etmedi. Bu han diğerlerinden farklıydı. Belki sadece adından dolayıydı belki de içerisindekilerden. Ama burada garip bir soğukluk vardı.
Weodner soğuğu severdi. Ona en iyi yoldaşını hatırlatıyordu soğuk...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim