++ÖLÖ RUHLAR HANI++

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

icindeki kaos gözlerine yansıyor theodorus...liç yeminerle görüşmeni tavsiye ederim kendisinin gücü ve irfanı aklımızın alamayacagı kadar engindir...
seninle tanıstıgıma onur duydum büyücü...bu zor zamanlarımızda sana ihtiyacımız olacaktır
Caradoc The DeathKnight
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

" benim de size yuce sövalye" dedi ve gorath a söz verdigi gibi onun oturdugu masaya geri döndü.
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

sizlere birer icki ısmarlamak isterim beyler...

bunca yıldır ilk defa böyle bir handa bulunuyorum ve kemiklerimi dinlenmiş hissediyorum

evet ne içersiniz??
Caradoc The DeathKnight
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Weodner kendi kendine söylenerek ilerliyordu. Günlerdir bu yabancı diyarın adetlerini çözmeye çalışmış, kimi zaman başardığını hissetmiş, kimi zamansa kendisini bir dolu soruyla boğuşurken bulmuştu. İnsanlar ona olaylardan bahsediyordu, birbirnin zıttı fikirler, tapınaklarda ölen rahipler, hatta öldükten sonra geri dirilen rahipler, olası savaşlar...

Yarım-elfin kafası fazlasıyla karışmıştı. Kim kime inanıyordu, hangi tanırnın yolunda yürüyordu anlayamamıştı. Gerçi bir fikri olsa bile herhangi birine katılmak niyetinde de değildi.

Dalgın adımlarla ilerllerken bir hanların mekanına geldiğini fark etmemişti. Zaten bu aralar nereye gittiğini bilmeden ilerlediği çok zaman geçirmeye başlamıştı.

Ama aklı başına gelince daha önce görmediği bir hanı gördü "Ölü ruhların hanı..."diye okudu tabelayı. 'Eh' dedi içinden 'Sanırım burda da bir şiir mırıldanmam gerekmeyecektir.' ve sakince kapıyı aralayıp içeri bir adım attı.

şiir konusunda keinlikle başarısızdı...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorahth yanına gelen Theodorusa baktı ve yeni gelen müşterinin şiirlerle ilgili konuştuklarını işitti. "şiir mi? Peh!" dedi. "Bir şiir için ozan gerekir ve ozan kaosa hizmet etmediği sürece burada şarkı söyleyemez." Kızlardan birisi hızla Weodnere doğru koşturdu ve "Bir isteğiniz var mı lordum?" diye sordu. Duvarlardaki alevlere eşlik eden ruhların çığlıkları hanı kapladı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Acinin kalesindeki isini yeni bitirmisti. Yavasca etrafina bakindi. Bir han ariyordu. Bedeni yorgun olmasada ruhu yorgundu. Dikkatle etrafina baktiginda ona tanidik gelen bir han ile karsilasti. Yavas adimlarla hanin kapisina yoneldi ve kapiyi acti. Ruzgarla birlikte iceri girdi etrafini suzdugunde etrafta gordugu varliklari inceledi.
Bos bir masaya oturdu ve kukuletasini geriye atti.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce çalı gibi kaşlarını çatarak yeni gelene baktı ve onu tanıdı. Suratında bariz bir sıkıntı ile mahzene doğru yöneldi. O giderken kızlardan birisi Unholy'e yönelmişti.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Caradoc oturduğu karanlık köşeden yeni geleni şöyle bir süzdü daha sonra mahzene dogru inerken Gorath a katıldı
Caradoc The DeathKnight
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath peşindeki Caradoc'a "Çok değişmiş!" dedi. "Ruhu artık tanıdığımız Unholy'e ait değil. Onu geriye getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı? Bana doğru yolu gösteren kişiyi geriye getirmek için ne yapabiliriz. Yapabileceğimiz bir şeyler olmalı?"

high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Drizzt_Dourden wrote:Lord Oren bu diyardaki kaosün özüdür...lorduma yaptıgın bu saygısızlıgı bu seferlik görmezlikten geliyorum..seni tapınaga götürürüm ve basrahip burock eger seninle görüsmeyi kabul ederse seni onunla görüstürürüm
Vilthas, ölüm şövalyesinin dediğini şaşkınlıkla dinledi.. ''Lordum bekleyin, beni yanlış anladınız..'' diye bağırdı Caradoc'un arkasından, o mahzene doğru inerken.. ''Benim demek istediğim, tanrımız bu diyarda olsa da olmasa da ben ona olan imanımı kaybetmeyeceğim'di..''
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Gorath wrote:Gorath peşindeki Caradoc'a "Çok değişmiş!" dedi. "Ruhu artık tanıdığımız Unholy'e ait değil. Onu geriye getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı? Bana doğru yolu gösteren kişiyi geriye getirmek için ne yapabiliriz. Yapabileceğimiz bir şeyler olmalı?"
sanmıyorum Gorath...birseyler yapılabilecek olsa zaten Lord Oren ayrılısından önce yapardı..Ama onu böyle görünce ve eski Unholy i hatırlayınca soğuk kalbim donuyor....
Caradoc The DeathKnight
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Yannıs anlasılma icin kusura bakmayın Vilthas..su sıralar kafam biraz karısık anlayacaginizi umarım...

sizi tapınaga götürürüm yannız biraz daha burada bekleyip dinlenin...handa biraz daha kalsak iyi olur diye düsünüyorum..
Caradoc The DeathKnight
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Tabiki anlıyorum.. Peki, ebn biraz daha dinlenmek için odama çıkıyorum.. der Vilthas ve merdivenlere yönelir.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Drizzt_Dourden wrote:
Gorath wrote:Gorath peşindeki Caradoc'a "Çok değişmiş!" dedi. "Ruhu artık tanıdığımız Unholy'e ait değil. Onu geriye getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı? Bana doğru yolu gösteren kişiyi geriye getirmek için ne yapabiliriz. Yapabileceğimiz bir şeyler olmalı?"
sanmıyorum Gorath...birseyler yapılabilecek olsa zaten Lord Oren ayrılısından önce yapardı..Ama onu böyle görünce ve eski Unholy i hatırlayınca soğuk kalbim donuyor....
Cüce Gorath durdu ve bir an için arkasına baktı. Alevler içinde yanan gözlerini yanındaki dostuna çevirdi ve "Gerçek Unholy'i her zaman anıcağım!" dedi. "Ruhunu geriye aldığında ise yanında olacağım."

winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Weodner tam siparişini verecekken karşısındaki kızın -ve hanın büyük bir bölümünün- dikkatinin yeni gelenin üzerine kaydığını gördü. İnsanlardan duyduğu tasvirlere bakılırsa bu Unholy olmalıydı. 'Eh.'dedi içinde aldırmayarak 'Herhalde bu kadar önemli insanlar dururken benimle ilgilenecek halleri yok.' ve sessizce handaki masalardan birine yöneldi. Masaya oturmadan önce garson kızlardan başka birini dürterek bir şarap şişesi ve kadeh istediğini belirtti.

İçecekleri gelirken elini kemerinden sarken bir kaç keseden birine daldırıp garip renkli bir miktar toz çıkardı. Kız şiparişlerini getirince, elindeki tozu şişenin içine döküp, bir süre sessizce bekledi. Kısa süre sonra kadehini doldurdu ve ilk yudumunu aldı.

Kadehi masaya geri koyduğunda yüzünde bir tatmin ifadesi belirmişti. Hemen arkasından gelen çığlıklara pek aldırış etmedi. Bu han diğerlerinden farklıydı. Belki sadece adından dolayıydı belki de içerisindekilerden. Ama burada garip bir soğukluk vardı.

Weodner soğuğu severdi. Ona en iyi yoldaşını hatırlatıyordu soğuk...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Post Reply