ilahi palisdan
shaktinin sonu bence iyi değil
ya vhaerun ya lloth onu bir gün kömür edecektir (bu arada spoiler değil hakikaten bilmiyorum, tahminde bulunuyorum)
aragorn ile arwen bence hiç romantik bir çift değil abi. hiç değilse kitaplarda değil. kadının adı sadece kralın dönüşünde geçiyor. O sadece filmin kattığı bir şey.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Ben diğerler çiftlere rağmen Liriel-Fyodor diyorum.İlk kitapta aşkları üzerinde abartı derecesinde durulmasa da Karmaşık Ağlar'da iş anlaşılıyor.(bak bak!..?) şimdi de heyecanla rüzgar yolcusunu bekliyorum. Bu arada Drizzt-Cattie de nesi?Wulgar'a nooldu?Pabucu dama atıldı sanırım...
Kelemvor Midnight tabii ki. Elminster Mystra da diyebilirdim ama Mystra ölünce Elminster abimiz cesedi bulmak umuduyla astral'a falan attı kendini, harap oldu, sonra da cehenneme gitti, (bkz. elminster in hell) (bkz. elminster in lunapark) (bkz. yumurcak in x) vs. vs.
Valla Kelemvor-Midnight ilişkisinin onlar tanrı iken(amanın bu spoiler sayılır mı?) insan oldukları zamankinden daha tutarsız olacağını ve biteceğini düşünüyorum.Zaten midnight da öyle demiyor mu:''Her tanrının farklı bir bakış açısı var.'' diye.Yani Mystra dicek: aşkım kelemvor gel bak altımızda börtü böcek, üstümüzde büyü ağı, etrafımızda sihir,yaşam;gel büyü ağını düzeltelim vs.. Kelemvor da:ben daa işlerimden başımı kaldıramıyom adalet,adalet diye sen bana sevgiden bahsediyon?Sıkıysa bu (on)binlerce ölü kişiyi sen yargıla... demez mi? Bu arada Elminster kaç yaşında haberin var mı? Neymiş öyle aşk,meşk... Zaten midnight'a göz koyarsa önce Kelemvor'la kapışması gerekir.
Valla Kelemvor'u hem severim hem de kıl kaparım. Nasıl oluyor demeyin, öyle işte Karizmatiktir bence bu yüzden severim, ama Cyric'in yerini aldığı için kılımdır. Ayrıca şaka maka, Elminster sanırım Kelemvor ile kapışabilir. Faiths avatars dan bakayım ona bir.
Bu arada Zaknafein-Malice görüyorum şıklarda.
Oha be abi yani aşk acı çekmektir hededir hödödür yalnız zaknafein aşık değildi malice'e kendisi sapına kadar delikanlı bir drow(delikanlı drow)olduğu için bir muhabbetleri oldu ama aşk değildir bu.Hem hadi aşık oldu diyelim Zaknafein Malice'e.Hangi aşık böğrüne hançer yiyip ölmüştür sonrada zin-carla'ya dönüştürülüp kendi oğluna saldırtılmıştır yani ne biçim aşktır bu.Bu aşk değildir.Bende aşık oldum çok ama hiç aşık olduğum insan tarafından hançerlenip undead'e çevirilmedim.
Lloth bile yapmadı Vhaeraun'una bunu.
Bu arada en romantik çift Drizzt-Guenhwyvar diyorum işleri karıştırıyorum.
Hahahahah!