OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Aaaa cidden mi;banada 2 kutu tiner yollamışlar bir de not bırakmışlar
''sınavı nasıl olsa veremiycen,tinerleride bir süre nalburları rahatsız etme diye yolladık''
Arkadaşlarım;Görünüşe göre bu pazar ki oyunumuz patladı.Cumartesi bile olsa Serbülent yok ''gerçi çok gereksiz bir karakter yokluğunu hissetmeyiz''
HP yeter senin bea...
''sınavı nasıl olsa veremiycen,tinerleride bir süre nalburları rahatsız etme diye yolladık''
Arkadaşlarım;Görünüşe göre bu pazar ki oyunumuz patladı.Cumartesi bile olsa Serbülent yok ''gerçi çok gereksiz bir karakter yokluğunu hissetmeyiz''
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Bu hafta sonu pazar günü oyun olacaksa ben buradayım. Oynanmayacaksa bende başka planlar yapacağım. Oyun olacaksa bizde oynayabiliriz bizimkiler tatile gidiyorlar hafta sonu yoklar. Yada Bakırköydeki evde de oynayabiliriz. Onunla ilgili durumuda bildiririm oyun olacaksa.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Pazar YDS sınavı var.Eğer Canların ya da Serbülentlerin evde olursa ancak 3-4 gibi gelebilirim...Bakırköy gibi sınav merkizime yakın yerlerde olursa daha erken gelirim
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Halkalı olursada 3-4 gibi gelirsin. Sorun olmaz nasılsa biliyorsun evi.Narq wrote:Pazar YDS sınavı var.Eğer Canların ya da Serbülentlerin evde olursa ancak 3-4 gibi gelebilirim...Bakırköy gibi sınav merkizime yakın yerlerde olursa daha erken gelirim
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Ben oynatacağım Dark Sun, sen Star Wars gülüm benim, sinerji insanım, yam yam halflingim. Tuğrul yokken sana sardırayım :evillaugh:dfunk wrote:Can şu darksun kitaplarınıda getiriver bi zahmet ileride bir oyun planımız var çalışayım biraz
ben yada emre birimiz oynatacak
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Çok gördük bunları çoook.İnternet siteleri yapılıyor...........WOD'lar oynatılıyor.........peh peh..........dfunk wrote:Can şu darksun kitaplarınıda getiriver bi zahmet ileride bir oyun planımız var çalışayım biraz
ben yada emre birimiz oynatacak