Code: Select all
Adamların dibine bir anda getirtme beni, uzaktan dürbünle bakacağım, yaptıkları aktiviteye göre plan yapacağım. Eve meve bir yere girerlerse o zaman saldıracağım. Hareket halindeyken saldırmayı düşünmüyotum.Code: Select all
Adamların dibine bir anda getirtme beni, uzaktan dürbünle bakacağım, yaptıkları aktiviteye göre plan yapacağım. Eve meve bir yere girerlerse o zaman saldıracağım. Hareket halindeyken saldırmayı düşünmüyotum.Kafa ve gövde hariç bir uzva toplam canın %50'si veya daha fazla bir hasar gelirse uzuv felç kalır?dwaxer wrote:.
Neyse tamam,
aynen eski tas, eski hamam
Oynamaya devam
Eğer kola bacağa anormal hasarlar gelirse kopartırım ya da kullanılmaz hale gelir. Kişinin koluna gelen bir kurşunla canının yarısı gidiyorsa kurşun dirseğe ya da bileğe isabet edip parçalamış demektir, artık o kolu kullanamaması lazım.
(buradaki can yani HP kişinin dayanma gücünü sembolize ediyor)
.
Saldırdın aslında Edmond, ilk atışı sen yaptın ama foruma yazarken hata olmuş. şimdi düzelttim ekledim senin ilk saldırını da. Pardon!Edmond wrote:Dwaxer, ben niye Kid'e saldırmadım, tur boyunca boş boş bekledim, hata yapmışsın ama ben saldıracağım demiştimHem madem saldırmadım adam beni nasıl gördü.
Tamam düzelttim, bununla ilgili bir marifet yaratalım o zaman:dwaxer wrote:.
Devrimk, RPde D&D'deki gibi Move+standart yapıyoruz ya. Sen standart aksiyonun hem öncesinde hem sonrasında yürümüşsün öyle olmuyor. D&D gibi yapalım.
.
devrimk wrote:marifet yaratalım o zaman:
Koşarken ateş etme:
Ã?eviklik 40, Hızlı Nişan 40
Hareket ettiğiniz yerin herhangi bir anında ateş edebilirsiniz.
Bir de aklıma şöyle bir kural geliyor, belki marifet de olabilir.
Yaylım ateşi:
Arkadaşınızı korumak için normalden daha hızlı (turda 4 kez) ateş ederseniz saldırı zarınız arkadaşınızın savunmasına eklenir. Bu atışlarda rakibi vurma ihtimaliniz yoktur.
dwaxer ben bir tane köpek almaya karar verdim, alınca benim eğitmem mi gerekir? böyle gece biri gelince havlasın filan.Ihhh bunu beğenmedim ben. Ama eylem hazırlama (Ready action) ile mesela dediğin gibi arkadaşını korumaya ateş edersin ve bu sayede kafasını kaldıran olunca bir saldırı ve diğer her kafasını kaldıran içinde Aoo yapma şansın olur. Bu haliyle sanki havadaki kurşunları vuruyormuşun gibi gözüküyor.devrimk wrote:Bir de aklıma şöyle bir kural geliyor, belki marifet de olabilir.
Yaylım ateşi:
Arkadaşınızı korumak için normalden daha hızlı (turda 4 kez) ateş ederseniz saldırı zarınız arkadaşınızın savunmasına eklenir. Bu atışlarda rakibi vurma ihtimaliniz yoktur.
Ya Illyra neredesin ya. Benim "At, avrat, silah." üçlüm bozuluyor sen girmiyorsun diye :D Code: Select all
Belki anlaşılmaz diye buraya yazıyorum keskin nişan özelliğiyle ateş edeceğim. Keskin nişan ve siper bonusunu almak için yattım. Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 2 guests