Buraya yazın ki planımı ona göre yapayım
OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Can'ın da bu bira aşkı inanılmaz.Kardeşim boş bulduğun her dakikayı bira içerek mi değerlendiriyosun sen?
şimdi bu hafta oyun varmı?Varsa hangi gün?
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Sevgili kardeşim yukarıdaki postunda dfunk yazmışya ben cumartesi çalışıyorum diye. Başka hangi saatte buluşabilirdik (serbülent 5-6 gibi çıkıyodu işten cumartesileri - yanlışsa düzeltin).Narq wrote:Yanlız Yener akşam 6.30,7.00 gibi saatlerde buluşup ne kadar oyun oynamayı düşünüyorsun?Bu işin dönüşü var,otobüsü var.Çok ağır bir saat seçimi olmuş.Bilmiyorum aklından neler geçiyor ama bir aydınaltıver
Can öncelikle senin ağzından "evde toplanıp cumartesi gecesi oyun oynayalım" gibi bir laf çıkmadı nede buraya yazdın. Sen bilirsin eğer içmeye gideceksen sana afiyet olsun, ama oyun olacaksa bir şeyleri planlayalım artık (net bir şeyler). Ama derseniz ki yok kardeşim yaz bi bitsin ondan sonra düşünürüz, o zaman siz bilirsiniz derim.Bogus wrote:Yener şu son kurduğun cümlede ben bu işin böyle olmayacağını anladım güzel kardeşim. Saat 06:30-7 gibi ben Beşiktaş'da tek bir şey yaparım. O da bira bardağı, bira ve patatesin ötesine geçmez.
Gözlerimi açtığın için teşekkürler. Bir an için evde toplanıp cumartesi gecesi oyun oynatmaya çalışıyormuşum yahu...
Ben kendi açımdan yazayım cumartesi günü boşum, hiç bir işim yok kimseye başka bir sözüm yok alınan her karara uyarım.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Yener allah aşkına bir bırak şu vıdı vıdıyı kaynana gibisin yaa!!!
Bu arada şOK şOK şOK...
Bizim bölüm pikniği bir çalışanın oğlunu kene soktuğu için iptal oldu. Yani bu Pazar müsaidim ve OYUN VAR. Yerini de bu akşam sizlere söylerim.
Hadi çabuk organize olun bakayım.
Bu arada şOK şOK şOK...
Bizim bölüm pikniği bir çalışanın oğlunu kene soktuğu için iptal oldu. Yani bu Pazar müsaidim ve OYUN VAR. Yerini de bu akşam sizlere söylerim.
Hadi çabuk organize olun bakayım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Annaaa öldümü lan çocuk....çok sakat.....
Arkdaşlar Can ile olan ilişkimizi keselim;yoksa yeni bir kene salgınına sebep olabilirz.
Pazar bana uyar
Arkdaşlar Can ile olan ilişkimizi keselim;yoksa yeni bir kene salgınına sebep olabilirz.
Pazar bana uyar
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Aman iyi..bu kene olaylarıda bu sene çıktı neden acaba?Ya da daha önce de vardı bizmi bilmiyorduk
Pazar hala bana uygun arkdaşlar
Pazar hala bana uygun arkdaşlar
Bu pazar Ã?ss olduğu için planımızda bir değişikliğie gidecekmiyiz?Ya cumartesi ya da pazar öğleden sonra yapabiliriz.
Bizim evde oynayabiliriz arkadaşlar.
Bizim evde oynayabiliriz arkadaşlar.
Yani evet şu olay gerçekten çok gıcık bir durum.
Bundan sonra öyle karakterler yarattıracağım ki, en az çift karakterli olacaklar. Ve o çift karakterleri de diğer oyuncular tarafından oynatılacak. Böylece tek oyuncu bile kalsa oyun oynanacak.
şov mast go 10 hesabı yani...
Bundan sonra öyle karakterler yarattıracağım ki, en az çift karakterli olacaklar. Ve o çift karakterleri de diğer oyuncular tarafından oynatılacak. Böylece tek oyuncu bile kalsa oyun oynanacak.
şov mast go 10 hesabı yani...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>