Kardeşlik (Oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor *Sen bilirsin.* dedi.

Kapıdan dışarı çıkarken pis pis sırıtıyordu.İçinden:

*Galiba biraz canımız acıcayacak.*

diye geçirdi.T6 bölümesine çıkmıştı.şimdi nereye gideceğini düşünürken rahip varmı diye etrafa bakındı.Shan'ı bulmak onun için iyi olabilirdi.Ama eğer kimse yoksa T6'da, hemen solundaki kapıya doğru ilerleyecekti.Eğlenceli olmaya başlamıştı orası.Yalan düşündü.Ne söyleyebilirdi oradan atılmayacak şekilde.Bulmuştu yalanı:

*Dostum Yenendithas'in büyülü eşyalarından birisi sanırım patladı ve odayı çamur yaptı.Biz rahiplerin temizlemesi gerekiyor.Fakat elimizde temizlik eşyası yok.Size zahmet olmazsa içeriye kadar getirebilir misiniz?*

Yo, olmazdı bu.Ya rahip al kendin götür derse.

*Dostum Yenendithas'in büyülü eşyalarından birisi sanırım patladı ve odayı çamur yaptı.Yenendithas etkiyle bayıldı.Diğer iki arkadaşımız ise halen uyuyor.Benim temizlemem gerekiyor, biliyorum fakat yatakların altı dahi çamur olduğu için gücüm yetmez.Biriniz benimle gelip yatakları dışarı çıkarabilir mi?*

Evet, güzel görünüyordu.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Huor'un kapının çıkışının ardından, birkaç büyü daha ördü.
* Mage Armor
* Detect Magic
" Hadi bakalım, Huor. Marifetini göster. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Huor giriş bölümünde Kevrin ile karşılaştı. Amaçsızca dolaşıyormuş gibi gözüken adam Huor'a yaklaştı.
"Bir sorun mu var genç çırak?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
"şu kediyi tekrar içeri gönderelim bence ve şöyle bir mesaj yazalım: 'Kasaba kitapçısı Amnic Basult kaybolmuş, Tapınakçıların ilgisi olduğunu sanıyoruz, mümkünse soruşturun!' Evet ne dersiniz? Hem içeride durumun nasıl olduğunu da sorarız," dedi Olaf diğerlerine.

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

"bence uygun, ama kedi gide gele dikkat çekmesin?"

kucağına aldığı kediye oyuncak bebek gibi sarıldı.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gülümseyerek adama baktı:

*Dostum Yenendithas'in büyülü eşyalarından birisi sanırım patladı ve odayı çamur yaptı.Yenendithas etkiyle bayıldı.Diğer iki arkadaşımız ise halen uyuyor.Benim temizlemem gerekiyor, biliyorum fakat yatakların altı dahi çamur olduğu için gücüm yetmez.Benimle gelip yatakları dışarı çıkarabilir misiniz?İnanın bana hepsini ben temizleyeceğim, ama dışarı çıkarmam gerekiyor önce.*

Saçma bir yalan olmuştu fakat olmayacak şey değildi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Huor Bluff zarı başarısız.
Kevrin bir an düşündü, "Tabii ama bende pek kuvvetli sayılmam, nöbetçilerden birini çağırayım."
Kevrin Bluff zarı başarılı.

Sonrasında gidip kaldıkları odanın kuzeyine girdi, oradan bir nöbetçi Huor'un yanına geldi. "Nerdeymiş taşınacak şey? Akşam akşam bi ameleliğimiz eksikti."

Olaf kediye düşündüğü mesajı yazıp yolladı, zaten kağıt yazılırken de okuyacakmış gibi bakan hayvan boynuna mesaj takılır takılmaz fırladı gitti.
Last edited by devrimk on Sun Apr 27, 2008 8:46 pm, edited 1 time in total.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor nöbetçiye bakarak:

*İnanın bana çok üzgünüm, arkadaşım Yenendithas mistik büyülerle de uğraşıyor, maalesef böyle kazalar olabiliyor.Neyse, gelin göstereyim.*

Ardından ilerlemeye başladı yatakhaneye doğru.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Yeni gelene baktı.
" Selam, seni yorduğumuz için üzgünüm. Bir şey var ama ne olduğunu çözemedim. Huor'un yorganının altına girdi. Garip garip sesler çıkarıyor. Orda! "
İşaret parmağıyla gösterdi. Adam yorganın altına bakmaya gittiğinde, büyüsünü yapmaya hazırlandı.

* Ready: Charm person
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Nöbetçi yorganın altına baktı.
"Ne var anlamadım? Ses de duyamıyorum." Sonra kalktı. "Neyse yatak nereye cekilecek çekivereyim."
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Ã?nce birşey sormam gerekiyor. Yardımına başka bir konuda ihtiyacım var. "
Adama yaklaştı, omzunu tuttu. Gözlerinin içine bakıyordu.
" şimdi burdan çıkmam benim için yararlı olur mu? Ã?ünkü, dışarsını özledim. Rahipliğe uygun olmadığımı anladım. Başıma kötü birşey gelsin istemiyorum."
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Nöbetçi cevap verdi.
"Rahiplikten çıkmak istiyorsan Rahip var ya Shan, ona söylersin, paranı iade edip uğurlar seni. Bunda çekinecek bir şey yok ki. Yararlı olup olmayacağını ancak sen bilebilirsin."
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Geçen gün buraya bir rahip arkadaşım geldi. Surun üstündeki, okçuların onu oklaması hakkında birşey biliyormusun? "
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Nöbetçi kaşlarını çatıp biraz düşündü, sonra konuşmaya başladı.
"Yok öyle birşey bilmiyorum. Rahip oklasalar haberim olurdu büyük ihtimalle. Başka bir tapınakla karıştırmış olmayasın? Benim gitmem lazım birazdan nöbetim başlayacak, istediğiniz başka birşey var mı?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tapınağı yaptıran şu Lady Arthas, bölgenin yöneticilerinden Caustal Tholl ve hatta buranın Lordu Redbeard hakkında da araştırmalar yapmalıyız aslında. Hatta evlerine gidip konuşmalıyız. Ben konuşayım, siz de etrafta dikkatinizi çeken bir şey var mı araştırırsınız. Bahanemiz de var; şu kaybolan kitapçı Amnic Basult’u aradığımızı söyleriz. Lady Arthas tapınakta mı oturuyor yoksa bir evi yok mudur? Bütün bu kişilerin yaşadıkları yerler ve alışkanlıkları hakkında ilk fırsatta araştırma yapalım çaktırmadan,” dedi Olaf, Wulfgar ve Darthu’ya. “Ama önce şu kedi bize ne mesaj getirecek bakalım.”
.
Post Reply