Büyü Konseyi
Yeminerle konuşurken kulaklarında yankılandı kardeşinin sesi...
"Evet Yeminer senden sonra çok şey değişti...artık büyüye hizmet eden 1 değil 4 başbüyücü var,bir taneside uzun yolculuğundan şu an döndü...büyü güçleniyor dostum...ama senin buradaki varlığını şüpheyle karşılıyorum...bu tanrıdan gerçekten kurtuldunmu yoksa bilinçli olarakmı bırakıldın...sanırım sıkıntımı anlarsın ve bu kuşkular giderilinceye kadar gözlerim üzerinde olacaktır...Kuleye hoşgeldin...ve konseye...çok fazla bir değişiklik yok alışman zor olmayacaktır."
"Evet Yeminer senden sonra çok şey değişti...artık büyüye hizmet eden 1 değil 4 başbüyücü var,bir taneside uzun yolculuğundan şu an döndü...büyü güçleniyor dostum...ama senin buradaki varlığını şüpheyle karşılıyorum...bu tanrıdan gerçekten kurtuldunmu yoksa bilinçli olarakmı bırakıldın...sanırım sıkıntımı anlarsın ve bu kuşkular giderilinceye kadar gözlerim üzerinde olacaktır...Kuleye hoşgeldin...ve konseye...çok fazla bir değişiklik yok alışman zor olmayacaktır."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
Ereshin
- Başbüyücü
Efendi Erethan bir ara sizinle özel olarak konuşmak istiyorum yokluğumda neler olup bittiğini öğrenmek için sanırım ben uzaktayken çok şey değişmiş ben Yemineri Starfall tamamen ortadan kaldırdı sanıyordum.......
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Green odasına gitmek istiyordu çünkü çalışması gerekne büyüler vardı Erethandan aldığı kitaba çalışmak zorundaydı oradaki büyüleri aklına yazmak zorundaydı "" Sizlere iyi konuşmalar beyler ""müsadenizle ben odama gidiyorum.
""Yolda giderken Ereshan'ın da geldiğini fark etti "" hoş geldin Ereshan sende uzun zamandır yoktun yeniden hoş geldin""
Green odasına gelip Erethanın verdiği kitaba çalışmaya başladı burada bulunan büyüleri aklına yazmak zorundaydı.Büyüleri hafifce okudu ve burada ki büyülerin hepsinin evocation büyüsü olduğunu anladığında biraz mutlu oldu evocation çok işine yarıyacaktı onun.
""Yolda giderken Ereshan'ın da geldiğini fark etti "" hoş geldin Ereshan sende uzun zamandır yoktun yeniden hoş geldin""
Green odasına gelip Erethanın verdiği kitaba çalışmaya başladı burada bulunan büyüleri aklına yazmak zorundaydı.Büyüleri hafifce okudu ve burada ki büyülerin hepsinin evocation büyüsü olduğunu anladığında biraz mutlu oldu evocation çok işine yarıyacaktı onun.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
"Evet Kardeşim odama gidelim...odama..."Büyücü orada bıraktığı konuğunu hatırlıyınca hafifçe gülümsedi..."Hem bir misafirim var,kitaplarımı kurcalamakla oldukça meşgul,onu fazla yanlız bırakmak taraftarı değilim..."bir yandan bunları söylerken bir yandanda kardeşiyle birlikte odasına çıkan merdivenleri tırmanıyordu Erethan...en sonunda kapısının önüne geldi,kapı bıraktığı gibi açıktı...içeriye girdi...
"Hanımefendi sanırım konuşmamıza kaldığımız yerden devam edebiliriz...bu durumda başından oluyor..."
"Hanımefendi sanırım konuşmamıza kaldığımız yerden devam edebiliriz...bu durumda başından oluyor..."
İsim:Erethan Aereos
Murdak Moryus Kulenin kapılarına dayanmıştı....
üstünde Kara cübbesi ve elinde asası ile kapıda açılmasını bekliyordu ve seslendi...
"Kulenin yetkilisine sesleniyorum gelen bu büyücüye umarım kapılarını açıktır umarım gücümü burda geliştirmeme yer ve izin vardır..."
dedi büyücü ve sesi etrafta yankılandı ve cevap beklemeye içeri girmek için bir işaret beklemeye başladı...
NOT : diyardaki yeni karakterim budur büyücü olan kısmını saece biliyorsunuz öz geçmiş i göndericem özel olarak
üstünde Kara cübbesi ve elinde asası ile kapıda açılmasını bekliyordu ve seslendi...
"Kulenin yetkilisine sesleniyorum gelen bu büyücüye umarım kapılarını açıktır umarım gücümü burda geliştirmeme yer ve izin vardır..."
dedi büyücü ve sesi etrafta yankılandı ve cevap beklemeye içeri girmek için bir işaret beklemeye başladı...
NOT : diyardaki yeni karakterim budur büyücü olan kısmını saece biliyorsunuz öz geçmiş i göndericem özel olarak
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Murdak bunun bir kule hizmetkarı olduğunu sesi duyunca anladı ve içeriye doğru seri adımlarla asası ile ilerledi kulenin içine girdiğinde yoğun bir güç dalgası hissetti işte istediği şey buydu ve kulenin derinliklerinde bir odaya yerleşti ve kulede gezintiye çıktı...
Eski bir büyücü arkadaşı olan findor ona buradan bahsetmiş ve burda eğitmen lik mertebesine geldiğini söylemişti ve burda gerçek gücü şekillendirdiğini sölemişti.
Murdak ta buraya ortamı incelemek ve irfanlı larla sohbet edip kendini geliştirmek için gelmişti...
bir salonun ortasına geldi ve seslendi " burada kimse varmı ?? ve eski dostum findor u tanıyan bilen gören varmı " dedi...
ve bir cevap beklemeye başladı buralarda birileri olmalı idi...
Eski bir büyücü arkadaşı olan findor ona buradan bahsetmiş ve burda eğitmen lik mertebesine geldiğini söylemişti ve burda gerçek gücü şekillendirdiğini sölemişti.
Murdak ta buraya ortamı incelemek ve irfanlı larla sohbet edip kendini geliştirmek için gelmişti...
bir salonun ortasına geldi ve seslendi " burada kimse varmı ?? ve eski dostum findor u tanıyan bilen gören varmı " dedi...
ve bir cevap beklemeye başladı buralarda birileri olmalı idi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
küçük boylu büyücü kulenin içinde asası ile yere vura vura geziniyordu..
küçük adam sürekli yürüyor ama bir şeyler bulamıyordu kulede büyü kitaplarını aldı ve bir kenera oturarak okumaya başladı...
küçük adam sürekli yürüyor ama bir şeyler bulamıyordu kulede büyü kitaplarını aldı ve bir kenera oturarak okumaya başladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
kitaplar ile uğraşmayı bitirdikten sonra kendini yemeğe verdi..
kule ona soğuk gelmişti biraz ama önemli olan insanları idi içerde bulunanlar bir tiefling ile karşılaşınca acaba ne tepki vereceklerdi...
geçen bir sürenin ardından yine ana salona vardı ve orada dolanmaya başladı ama kimsecikler yoktu kule adeta ruhunu kaybetmişti..
ama emindiki bunun bir sebebi vardı uzun zamandır bu tarz bir yere yerleşik bir yere gelmemişti...
kütüphanelerden birine gidip ataları demonlar betazo lar hakkında araştırma yapmak istedi ve kitapları tozlu raflardan almaya çalıştı küçük boyuna rağmen ama bir kaç ufak sihir numarası ona yardımcı oluyordu...
kule ona soğuk gelmişti biraz ama önemli olan insanları idi içerde bulunanlar bir tiefling ile karşılaşınca acaba ne tepki vereceklerdi...
geçen bir sürenin ardından yine ana salona vardı ve orada dolanmaya başladı ama kimsecikler yoktu kule adeta ruhunu kaybetmişti..
ama emindiki bunun bir sebebi vardı uzun zamandır bu tarz bir yere yerleşik bir yere gelmemişti...
kütüphanelerden birine gidip ataları demonlar betazo lar hakkında araştırma yapmak istedi ve kitapları tozlu raflardan almaya çalıştı küçük boyuna rağmen ama bir kaç ufak sihir numarası ona yardımcı oluyordu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Glasya adamın güveni karşısında müthiş bir zevk almıştı. Odasını incelerken onu görünce kızmamış aksine çalışmalarına devam etmesi için kapıyı kapatıp onu yalnız bırakmıştı. Büyücüler garip adamlardı ama başbüyücülerden Erethan en garipleri gibiydi. Adamın saklayacak hiç bir şeyi yok muydu yoksa onların yeterince güvende olduğunu mu düşünüyordu bilemiyordu... Belki de adam ahmağın tekiydi; fakat hareketi hoşuna gitmişti. Ama Glasya biliyordu ki asla *yeterince güvenli* diye bir şey yoktu. Odadaki kitapları kurcalamaya devam etti. Büyülü tuzakları çözmek ona ayrı bir haz vermişti. Bilgiye, bilmecelere ve tabii karizmatik erkeklere aç bir kadındı.erethan wrote:"Hanımefendi sanırım konuşmamıza kaldığımız yerden devam edebiliriz...bu durumda başından oluyor..."
Erethan'ın yeniden içeri girmesiyle adamı bir kez daha süzdü. İnce nüktesiyle yüzünde bir gülümseme oluştu.
"Merhaba büyücü Erethan... Yalnız konuşmamızda bir sakınca var mı acaba? Böylece birbirimizi *daha* iyi tanıyabiliriz
Kadın fevri bir şekilde bacak bacak üstüne attıktan sonra, kitabı incelemeye devam etti. Bu sırada Erethan'ın yanındaki kişiyi dışarda bırakacak şekilde yavaşça kapıyı kapatmaya başladı yatakta uzandığı yerden...
RP DIşI: Spellcraft yapanlar için bilgi: Cantrip(Mage Hand)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Murdak kulede çeşitli kitaplarla uğraştı ve kimseyi bulamadığını fark edince çantasından parşomeni çıkardı ve bir şeyler yazmaya başladı..
"Değerli kule yetkilisi en kısa zamanda geri dönmek dileği ile "
murdak moryus
"Değerli kule yetkilisi en kısa zamanda geri dönmek dileği ile "
murdak moryus
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Erethan'ın yeniden dışarı çıkıp gitmesi üzerine Glasya deliye dönmüş, kendi güzelliğinden şüphe etmeye başlamıştı. Nasıl olur da bir adam iki kez onu görüp iki kez de gözlerini ondan ayırabilirdi? Kitabı öfkeyle fırlatacakken bir anda vazgeçti ve büyülü kılıfını sevgiyle okşadı. Kitabı şevkatle yerine koydu ve ellerini beline koydu. Yüzünde öfkeli fakat bilgiç bir hava vardı.
"Belki de... hmmmm..." altın kaplı tırnağına altın rengi saçlarını doladı ve biraz düşünüp bazı planlar kurdu...
Yeniden Eldarin'in odasına gidip orayı kolaçan edecekti... Sevinçle parmağını şıklatınca bir anda ortadan yok oldu...
"Belki de... hmmmm..." altın kaplı tırnağına altın rengi saçlarını doladı ve biraz düşünüp bazı planlar kurdu...
Yeniden Eldarin'in odasına gidip orayı kolaçan edecekti... Sevinçle parmağını şıklatınca bir anda ortadan yok oldu...
That which doesn't kill you, makes you stronger