Abi ben dedim. Niye peşimden gelmionuz, Orbis takip ediyoruz diceniz gelceniz. Liman'a gitçez neyse siz bilin ben gidiyorum limana Dwaxer beni limana götür kim geliyorsa gelsin.Jones'u falan alalım. Valiye uğrayalım sonra o bize kalcak bir yer önerir zaten.
Başınıza gelen olayları birbirinize anlatıyorsunuz herhâlde? Artık biliyorsunuz ki bazı "tipler" sizin kaptan Borc'un gemisini "bir şekilde" ele geçirdiğinizin farkında.
Arkadaşlar sahaya nasıl yerleşeceğiz? Benim önerim: str si yüksek olan Kalazhad ve Jones topu ileriye fırlatabildikleri ve rakipten topu kolayca kapabilecekleri için defans hattında oynamaları daha uygun. Ben ve banshee orta sahada oynarız.Ã?evik olduğumuzdan topu daha zor kaybederiz.Orbiste forvette oynar teloportu var kalenin içine teleport oluverir.Kaddim de, Kalazhad ve jones'un önünde oynar.
Nası yani? şimdi ben topu uzaktan alabilirmiyim yoksa alamazmıyım? Bide şöyle sorayım; Topu adamın elinden magic handle alabilirmiyim? Topu kimsede değilken magic hand le alabilirmiyim?
Adama zarar vermedikten sonra büyü serbestmiş, alabilmem lazım