Büyü Konseyi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin önüne yığılan çırağı gördü.
''ahh...dostum.ne hale gelmiş.bu üzerine işlenmiş rünlerde ne böyle?ciddi bir sorun bu...gözleri...''
Eldarin oyulmuş gözleri görünce kendinden geçer gibi oldu.
''bu rünler oldukça farklı.dostumuz basit bir çıraktan ibaret değil herhalde.ya da yardıma muhtaç bilemem.''
Eldarin buz cinine doğru hafifçe döndü.
''ona zarar vermem buz cini.sana da.aslında dostumsunuz.onu ilerideki yatağa yatıralım ve ayılmasını bekleyelim.''
fryss sesiz kalmayı tercih etti.Eldarin Dareth i elleriyle belinden kavradı ve hafifçe yatağa uzattı.bir yandanda rünler inceleniyordu.
loş ışık dareth in pekte hoş olmayan yüzünü gözler önüne sererken Eldarin huzursuzlukla dareth in başında beklemeye başladı...
legacy_user_3568

Post by legacy_user_3568 »

sirion tesekkurler dedi ve bos bir odaya gecmek icin hareket etti. Sirion odaya yerlesir yerlesmez dinlemeye basladi.
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

ERETHANNNNN!!!!!!!!!!!! döndüm..............
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Karanlığın içine düşen sesler...

Hafif hışırtılar ve mırıldanmalar. Dareth huzursuz karanlığın içinde kıpırdandı. Vücudu sızlanıyor , daha fazla dinlenmek istiyordu.
Bunaltıcı! Yine de bedeninin ihtiyaçlarını daha fazla görmezden gelemeyeceğini anlıyordu.

Doğrulmaya çalıştı. Elleri yumuşak bir çarşafı kavradı. Ne kadar da yumuşak! Böylesi bir dinlenme yeri ona çok yabancıydı. Ã?ölün oğlu , evsiz gezgin , yataklarla pek tanışık değildi ne de olsa.

İlk denemede doğrulamadı. Ama ikinci... ahhh , evet , başardı.

"Fryss," diye fısıldadı. Garip , uzun zamandır ilk defa dostunun sevecen varlığını hissedemiyordu. Bir yere gitmiş olamazdı. Mutlaka buralarda-

"Ussta , uyandı , Effendi , Büyük Effendi , ussta uyandı."

"Neredesin Fryss," diyerek elini uzattı Dareth. Cin sevecen bir mırıltıyla eline kondu. Oradan da kucağına atladı.

"Ussta iyi mi?"

"İyiyim Fryss , neredeyiz?" Anılar bitkinliğin sisleri içinden tam sıyrılamamıştı henüz.

"Büyük oda ussta," diye mırıldandı Fryss , "Büyük Ussta odassı."

Dareth elini çıplak göğsünde gezdirdi. Rünlerin büyüsünü fark etti. Hepsi uyanıktı. Titrek hareketlerle toparlanıp cüppesini düzeltti. Elleri asasını aradı.

"Fryss , bastonum nerede."

"Orada genç dostum. Sağ elinin biraz ötesinde. Yatağın başlığına dayalı duruyor."

Ses güçlü , ve ılıktı. Dareth nefesini tutup sesleri dinledi. Hafif hışırtılar , zor duyulan bir nefes. Gariptir , ama hiçbir aura hissedemiyordu.

Belki de kendimi çok zorladım , diye geçirdi içinden. Yatağı yoklayarak ilerleyen eli asasına denk geldi. Yaşama sarılırcasına sıkıca sarıldı asaya. Asayı kaldırıp önüne dayadı , ve temkinle ayağa kalktı.

Tamamen kör gibi hissediyordu kendini. Kulenin ve karşısındaki büyük büyücünün ezici auraları imgelemini kör etmişti. İmgelemine ne kadar çok bel bağladığını fark etti. Kullanılmayan yetenekler körelir. Kulakları ve burnu tembelleşmişti anlaşılan. Asasıyla önünü yoklayarak bir adım attı.

"Sizi..." gırtlağı karıncalanıyor ve konuşmakta zorlanıyordu , "sizi , meşgul etmiyorumdur umarım."

"Önemli değil genç adam," dedi karşısındaki ses , "zaten bir süre yalnız başıma düşünmem gerekiyordu."

"Kusura bakmayın , ama kendimi doğru düzgün tanıtıp tanıtmadığımı... hatırlayamıyorum. Çok... bitkindim. Ben Dareth Drindelin. Nef'liyim."

"Biliyorum evlat , biliyorum," dedi sanki gülümseyen ses , "uykunda epey sayıkladın. Üzerinde büyük bir yük var gördüğüm kadarıyla. Kuleye geldiğinde sana bir mesaj göndermiştim. Ama sonrasında seni izlemedim. Araya... başka meseleler girmişti." Ses sözün burasında dalgınlaşarak suskunluğa gömüldü. Sonra yeniden canlandı. "Söyle bakalım , bedenini kaplayan bu rünlerin hikayesi nedir? Sakın bir çeşit rahip olmayasın? Sende Sanat'ın gücünü görüyorum , ve bazı başka şeyler. Ama bu rünler hiç de Sanat'la ilgili görünmüyor."

"Sizi rahatsız etmemin nedeni de onlar zaten," dedi Dareth iç geçirerek. Asasına daha çok yüklenmek zorunda kaldı. "Rünler bir Meşik tarafından yapıldı efendim. Benim topraklarımda hüküm süren kutsal adamlardan biri tarafından. Beni... cezalandırmak istiyordu. Ve... sanırım... yok etmek."

"Cezalandırmak , öyle mi? Suçun neydi peki?"

"Var olmak , sanırım ," dedi Dareth dudaklarında tatsız bir gülümsemeyle. "Efendim , Efendi Eldarin'di değil mi? Aklım başıma yeni yeni geliyor. Gücü kullanan birine yakışmayan o feveranı engelleyemediğim için özürlerimi kabul edin lütfen. Etimin bitkinliği aklımı başımdan almıştı," yüzündeki garip gülümseme dağıldı , "Cezalandırılmak... Hakkımda yanlış bir fikre kapılmanızı istemem. En iyisi dürüst davranmak. Sanırım şimdiye kadar kanımın doğasını anlamışsınızdır. Ben bir yarım-kan'ım. Annem bir insandı. Ama kanımın diğer yarısı bu diyardan değil. Gücü sizin kullandığınız şekilde kullanmıyorum. Bunu yapmayı öğrenmek yıllarımı aldı , ve uzun yolları. Ben hiçbir zaman eğitim görmedim Efendi Eldarin. Sadece kanımdaki gücü kullandım gerektiğince. Dışarıdan gelen akrabalarım tarafından ölümcül işkencelerden kurtarıldım ve onları kendi çabamla bulmam emredildi. Etimin zayıflığını yenmek için pek çok ülkeyi gezdim. Az da olsa başarı sağladım. Ama gücü kullandıkça , etimin zayıflığı arttı. Başlarda bunun nedenini anlamamıştım. Ama artık biliyorum. Gördüğünüz bu rünler neden oluyor buna. Gücü kullandıkça beni yavaş yavaş öldürüyorlar. Vaz geçmeye yaklaştığım zamanlar oldu. Ama Kulenizin öykülerini duyduğumda içime umut doldu. Daha önce hiç Gücün böylesine kuvvetli , böylesine geniş olduğu bir yere rastlamamıştım. Beni eğitimsiz bir ucube olarak hakir görmeyeceğinizi umuyorum. Gücü koruduğunuzu , Gücü kullananlardan ve Güce hizmet edenlerden yardımınızı esirgemeyeceğinizi duymuştum. Lütfen benden yardımınızı esirgemeyin. Gücümü zincirleyen ve bedenimi çürüten bu lanetten kurtulmak için yardımızını rica ediyorum. Rünlerin doğasını tam bilmiyorum. Ama sizin bilgeliğinizin bana yol göstereceğini umuyorum."

Efendin Eldarin karışısında bazen bitkinlik içinde , bazen umut dolu bir sesle uzun uzun konuşan Dareth'i sessizce dinlemişti. Üzerindeki yükle yaşadığı yılların ötesinde yıpranmış bu zavallı garip hisler uyandırıyordu içinde.

Sonunda sessizliğinden sıyrılıp cevap verdi...
lil'grin'brin'
Eldarin

Post by Eldarin »

''Meşik..."bu korkutucu birşeydi.bu çöl adamına yapılan lanette bunun apaçık kanıtıydı.
"bir meşiğin eline düşmen gerçekten üzücü."sesi buğuluydu eldarin in.
"dareth...buraya umutla geldiğini biliyorum.ama işin aslını söyleme gerekir ki bu tip bir laneti..."
Eldarin in göleri bir anlığına hareketliymiş gibi gözüken rünlere kaydı.rünler dareth in bedeninde dolanıyor zayıf gördüğü anda dareth i ;harekete geçmek için hazırlanıyorlardı.

"peki ne yapacağız efendi?"

"evet asıl önemli olan da bu dostum dareth ...ne yapacağız..."

bir süre sessizliğin o huşu verici naına tanık oldular.Dareth içerdeki hoş zencefil kokularına binbir çeşit bitkinin o eşsiz aromasının yaydığı kokuyla mest olmuşken eldarin den cevap geldi.

"dareth...sen biraz istirahat et_ki en doğrusu şimdilik bu olacaktır.bende bu süre zarfında senin üzerindeki lanet konusunda bir iki araştırma yapayım."

eldarin hafifçe kalkarak ilerdeki raflarına doğru yürüdü.konseyde buna bulunacak bir çare elbette olmalıydı.ilgili kitapların olduğu bölmeye kaydı gözleri...hızla bir kitabı çekip çıkardı.

Lanetler ve lanetlerden korunma yolları

------------------------------------------------yeminer

Eldarin yeminer in kendi el yazmalarından birinin pürüzsüz kabından kavradı.ilerisindeki büyük masaya geçip araştırmaya koyuldu.
Dareth ise yatağa gömülmüş pekte huzurlu olmayan bir uykuya dalmıştı.
Eldarin

Post by Eldarin »

Lanetler ve Lanetlerden Korunma Yolları

Eldarin sayfayı hafifçe çevirdi bu değerli esere zarar vermek istemezdi.şilemeli güçlü rünler ve açıklamalarla doldurulmuş kitabın sayfalarını birer birer araştırdı.

sonunda bir iucu bulabilmişti.

+Ayinler

Eldarin burasıyla ilgilenmeye başladı.yeminer kutsal ayinlerden bahsetmişti.

kan ayinleri,
şeytani ayinler,
büyüsel ayinler,
ölüm büyüleri için ayinler,
tanrıya adayışlar...

Eldarin büyüsel ayinlere göz gezdirdi.Dareth e işkence ederken büyü kullanmışlardı ve bu bölüm birşeyler açıklıyor olabilir diye düşündü Eldarin.

Büyüsel ayinler...
tanrısal inanışlarını büyünün eşsiz gücüyle birleştiren tapınak ayinlerinde büyüden yararlanılır.bazı tarikatlar bunu özlerine yaklaşmak için de yararlanırken çeşitli inanışlarda inananlar bu güçleri birleştirerek tanrılarına olan sadakatlerini sunarak onlardan belli mükafatlar beklerler.
Genel anlamda bilinen kısa ve kesin tapınak ayinlerinin aksine büyüsel ayinlerde temel amaç kurbanı öldürmek olmayabilir.gücün etkisini kurbana sonsuzluğa dayanan bir süre hissettirmek bazı tarikatlerin temel prensiplerinden biri haline gelmiştir.
kutsal olmayan inanışlarda bunlara dahildir...

Eldarin uzunca sayfaları okumaya devam etti.aradığı bilgiyi bulamamakla beraber kadim lich in. bir sözü daha ilgisini çekmişti kadim lich in.

Devamı...Özel Lanetler ve Korunma Yollarına geçecektir........

Eldarin Kitabın ilerleyen sayfalarını da dikkatle inceledi fakat aradığı tipte elle tutulur bilgilere ulaşamadı.
''hmm...bulamadık pek bişey.bilgileri kendine saklamış olmalı...''Eldarin huzursuzlukla arkasını döndü Dareth in kendini kasmış vücudunu gördü.
''acısını hissedememek dahi büyük bir acı benim adıma .yazık hiçbir bilgi bulamadım.ama keşke...''
genç büyücü bir süreliğine sessizliğe boğuldu .yeminer in bahsetmiş olduğu kitabı mutlaka biliyor olması lazımdı.yeminer in yazmalarının birçok cildini kendi odasındaki kütüphanesinde muhafaza ediyordu.buralarda olmasa nerede olabilirdi ki...

Eldarin kafasını bir anda kaldırdı.gök mavisi gözleri hafifçe parladı...

''kendine saklamış olmalı....''dedi kendine.
"gizli odasına...yeminer in gizli laboratuvarı.bunu bir yerlerde okumuştum.dareth i oraya götürmeliyim.''
Eldarin kitabı hafifçe kaldırdı.memnuniyet dolu bir yüz ifadesiyle aldığı yere koydu.aslında yeminer in laboratuvarını uzun süredir ziyaret etmek kafasında vardı.bu vesile oldukça güzel olacaktı onun için.
hem belki dareth in sorunlu bedeninin çaresi orada da olabilirdi...
hızla oturduğu yerden kalktı Eldarin ve odanın içinde sakince dolanmaya başladı.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

""Dediğiniz doğru gücü ben bulabilirim ve ben kullana bilirim ama benim bu gücü daha kolay bulmam için sizde ihtiyacım var ben sizin bildiğiniz büyüler öğrenmek istiyorum.""

""Erethan ben sizin bildiğini büyülerine ihtiyacım var kısa süre sonra bir işim var ve bu görevi benim tek başıma yapabilmem için güçlü olma gerekir sizin büyüleriniz ile işim kolatlaşır efendim""
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Pekala Hrisskar,sana bir kitap vereyim eğer bu seni mutlu edecekse...gel odama gidelim" dedi Erethan ve Hrisskar'ın gelmesini beklemeden odasına doğru ilerlemeye başladı...kulenin üst katlarına çıkan merdivenlere ulaştı ve kısa bir tırmanışın sonunda odasının kapısının önündeydi,bir an soluklanıp kapıyı açtı...gördüğü manzara şaşırtıcıydı...tecrübeli büyücünün bir an boş bulunmasını sağlıyacak kadar şaşırtıcı...küçük bir iç çekme olarak dışa yansıdı bu boş bulunma,ama bu bile büyücünün kendi kendine lanetler yağdırması için yeterliydi,odayı boş bulmayı bekliyordu,daha önce odasına izinsiz giren olmamılştı,şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra içerideki şahsın dikkatini çekmek için hafifçe öksürdü,'bir kadın' diye geçirdi içinden büyücü...'hoş bir kadın'...bir an için yeni gelen büyücülerden birisi olabileceği fikri geldi aklına,ama bu mümkün değildi,yeni gelen büyücülerin hepsini tanıyordu ve bunların içinde bir kadın yoktu...'eh kim olduğunu soralım o zaman' dedi kendi kendine...
"İyigünler hanımefendi...kim olduğunuzu veya odamda ne aradığınızı öğrenebilirmiyim..."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Bir zamanlar kendi kulesi olan yüksek yapıya baktı Yeminer. Bir zamanların ne kadar uzun zaman önce olduğu hakkında hiçbir bilgisi yoktu, kendisine ne olduğunu biliyordu... Neden diyarlardan uzaklaştığını da biliyordu fakat daha ilerisini bilmiyordu. şu andaki varlığının eski varlığının bulunduğu seviye yanında çok önemsiz bulunduğunu biliyordu fakat yine de, bir sebeple eski varlığının yükselmiş formu tarafından eski bilinciyle diyarlara geri gönderilmişti.

Bir zamanlar diyarlarda gezinmiş ve özgür olmuş lanetli ruh Yeminer The Lich tanrısal varlığı tarafından tekrar dünyaya yollanmıştı. Kendisi adına hiçbir görevle görevlendirilmemiş olmasına seviniyordu çünkü eğer olsaydı bile yapmayacaktı. O tanrılardan nefret eder, onların kutsal varlıklarından acı duyardı ve kendi kendisine hiçbirine hizmet etmeyeceği ve hiçbirinin önünde eğilmeyeceğine dair söz vermişti. Ve asla eğilmeyecekti ki bu varlık kendi benenliği olsa bile...

Yeminer The Lich bu düşünceler içerisinde topraktan göklere doğru uzanan ulu kuleye doğru süzülüyordu. Tekrar çalışmak istiyordu Yeminer The Lich, tekrar büyünün gizemlerini keşfetmek ve diyarlarda büyünün daha yüksek noktalara geldiğini görmek istiyordu. Konseyn merkezi olan kule önünde yükseliyor ve bir kadının erkeği çektiği gibi Yeminer The Lich i kendisine çekiyordu. Kapıların önüne vardığında bu düşünceler içerisindeydi. İçeride mutlaka birleri olmalıydı. Kendisi gittiğinden beri konseyin çok daha güçlenmiş olması gerektiğini düşünüyordu çünkü bu konsey kurulduğu gün büyücülere bizzat bildirdiği kurallarla bu konseye gerçekten sağlam bir temel oluşturmuşlardı. O zamanlar kendisini destekleyen büyücüler hala yaşıyor ve konseyi geliştiriyor olmalıydılar.

Ve Yeminer The Lich kapıların açılmasını emretti, kulenin kapıları bu emirlere uymuşlar ve kadim kapılar Yeminer The Lich in önünde açılmışlardı. Yeminer bu kuleye gelen onlarca çırağın bu kapılar açılırken neler hissettiğni düşündü. Tek görebildikleri şey önlerinde uzanan bir koridor ve belli belirsiz bir karanlıktı. Onların hissetmeleri gereken heyecanı, korkuyu ve de özlemi düşündü Yeminer The Lich.. Bu düşünceler binlerce yıldır kendisinden uzaktı. O hissedemezdi ve bundan memnundu.

Yeminer The Lich kulenin ana salonuna geldi ve buraya göz gezdirdi.. Boş gibiydi.. hayretler içerisinde kaldı önce fakat daha sonra bunun konseyin çalışmadığı anlamına gelmeyeceğini aksine herkesin birşeyler yaptığını belirtir diye düşündü..

"Ama kule tamamen de sahipsiz değildir " diye düşündü Yeminer.. Kulede kim varsa onun geldiğini hissetmiş olmalıydı. Yeminer The Lich biraz daha bu salonda beklemeye karar verdi. Daha sonra birşeyler yapmaya başlayanbilirdi. Ã?ncelikle yokluğunda diyarlarda neler olduğunu öğrenmeliydi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

""Genemi sen bu sefer seni öldürebilirim ama ben güçünü senin gibi gereksiz kişiler kullanmam.Erethan bana verceğiniz kitabı verinde ben burdan gideyim benim gereksizler için zamanımı harçıyamam ve bence side önemli zamanınızı bunun gibi gereksiz insanlara harçamyın tabii insan ise.""

Green kitabı alara kendi odasına doğru gittmeye başladı..

""Sakın bidaha bane sormadan odama girmeye calışmayın yoksa ölürsünüz hiç düşünmeden güzelliğine acımadan seni öldürüm hemde büyük bir zevkle.""

Odasına döndü çalışmaya başladı güç için..
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin kulenin kalbindeki lanetli varlığı hissetti birdenbire.
"bu da nedir!"dedi bir anlık hışımla.yüzünde hafif bi buruşukluk oluştu.
"kulenin izni dışında gerçekleşen birşey mi var yoksa..."
Eldarin asasını ve büyü malzemelerini kaptı.büyü kitabını sağ eline aldı.her ne oluyorsa buna pekte hazırlıklı yakalandıkları söylenemezdi.Eldarin Dareth e huzursuz bir bakış fırlattı şimdilik burada Eldarin in odasında kalması sorun yaratmazdı.

kapıyı sertçe kapattı.kulenin ana salonuna doğru yol almaya başladı.etrafa yayılan pis kokuyu anında farketti.yüzünü ekşitti.bu sandığından da pis bir kokuydu.

ölü kokusu!

Eldarin birkaç kat indikten sonra ana salonun bulunduğu katta bulunuverdi.olağanüstü büyük kapıyı birkaç sözle açtı.içeriye daldı.

içeride olağandışı bir aura vardı.kötülüğün hat safhada olduğu.

ve Yeminer Eldarin in tam karşısındaydı.Eldarin önce biraz çekindi ardından asasını öne sürerek lich e doğru ilerledi.

Beyaz cüppe , Kara cüppe karşı karşıyaydı...

Eldarin Yeminer...

Eldarin in yüzü kasılmıştı büyü kitabını ve asasını sıkıca tutuyordu.herkim olursa olsun bir lich e güvenmek gibi bir yanılgıya düşmezdi.

"lich.seninle tanışmak büyük onur.yokolman lazımdı lakin karşımda tüm heybetinle duruyorsun.

bir zamanlar konseyi kuran ve onu şu anki güçlü konumuna gelmesini sağlayan kudretli büyücü yeminer in ağzından söylüyorum.
amacınız büyüye hizmetse hoşgeldiniz

yeminer in kömür rengi gözleri Eldarin in gökmavisi gözleriyle buluşmuştu.
Eldarin bir anlığına tarih sahnesinin bu kadar kritik buluşmalara yer verecek kadar cesur olup olamayacağını düşündü.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Green çalışmasını aniden bıraktı ve hissettiği şeyleri hatırlamaya çalıştı soğukluk, ölümün bie yenemediği kişi hemen aklına geldi efendisi Yeminer, Yeminer the Lich.Green çalışmasını bırakarak hızlı bir şekilde Yeminer'in yanına gitmeye başladı.

Kulenıin salonuna geldiğinde Eldarin ile konuşmasını gördü Green Eldarin'in yanına giderek Yeminer efendin hoş geldiniz sizi görmeyeli uzun zaman olmuştu ve şimdi burada olmanız bizleri mutlu etti en azında beni çünkü sizin gibi çok güçlü bir kişiden öğereneceğim çok şey var yeniden hoş geldiniz efendim hoş geldiniz...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan hala içerdeki kadını süzüyordu...sorusuna bir cevap alamamıştı ve sabırla bu cevabı beklemekteydi...O esnada tüylerinin diken diken olduğunu hissetti,kuleye birisi gelmişti...büyüleri onu uyarıyordu...güçlü bir varlık...büyü bu varlıkta oldukça kuvvetliydi ama doğal değildi...
Kadına şöyle bir bakış attı..."Müsadenizle şimdilik sizi yanlız bırakmak zorundayım...bir konuğum geldi...umarım ilginizi çeken birşeyler olmuştur...ama dikkatli olmanızı öneririm..." daha sonra sert bir emir sözcüğü çıktı büyücünün dudakları arasından ve bir an sonra büyücünün olduğu yerde hiçlikten başka birşey yoktu...
Büyücü birkaç saniye içinde kapının önünde belirmişti...Eldarinde oradaydı...ve Hrisskar...Karşılarında ise...'ah işte bu şaşırtıcı' dedi büyücü içinden...
"Yeminer...bu ne kadar ilginç bir sürpriz,bir tanrı olduğunu zannediyordum...ama sende bu gücü hissetmiyorum...sakinleş Eldarin Yeminer'in buraya kötü bir niyetle geldiğini zannetmiyorum...içinde barınamıyacak yegane kötülük büyüye karşı yapılacak bir kötülüktür..."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yeminer The Lich Eldarine baktı, güçlü bir büyücüydü ve beyaz cüppesi ile karşısında tüm heybeti ile duruyordu. Tavırlarından anladığı kadarı ile bir başbüyücü idi ve kendisine katıksız bir nefretle bakıyordu. Yeminer bu bakışlarda iki şeyi gördü.. Kendisine güvenebilecek kadar kudret ve bir lich e güvenmeyecek kadar sağduyu.

Çok uzun zaman olmuş gibi geliyordu Yeminer The Lich diyarlardan uzaklaşalı.. Ã?yleki bu tür yanlış anlaşılmaları ve meydan okumaları bile zevkle karşılayabiliyordu.

"Demek beyaz cüppeliler de bir lidere kavuştu " diye düşündü Yeminer.. " Bu güzel işte, demekki büyü daha da güçlü olacak diyarlarda ".

Yeminer karşısındaki insanın gözlerine bakıyordu, karşısında hayat sahibinin tepkisiz kalamayacağı lanetli varlığı aynı zamanda kuledeki diğer değişiklikleri inceliyordu. Bu esnada salona green_eye_of_devil'in girdiğini hissetti. "Evet tanıdık birileri var demekki kulede hala" diye düşündü. "Seni hala hayatta görmek ne güzel " dedi Yeminer The Lich.. İstemsiz oalrak ya da belki de bilerek öyle görünmesini istediği için "hayatta" sözüne iğrenç bir vurgu yapıyordu. Ve sonra bir tanıdık daha geldi salona... Görmeyi en çok beklediği kişi, Erethan'da oradaydı...

"Evet bir tanrının lanet varlığı ile tanışma zevkine nail oldum " dedi alayla Erethan'a... "Ama sonunda ondan kurtuldum, ya da içimdeki nefrete daha fazla dayanamadı "dedi Yeminer The Lich ve tiz kahkahası ya da onun yerine kullandığı kulak tırmalayan ve duyanların kalbine korku veren gürültü salondakilerin kulaklarında yankılandı..

"Neyse ne.. " dedi sonunda kendisi de bıkmıştı bu olayı düşünmekten... " Bilincim yerinde ve eski halimle diyarlara geri döndüm. İşlerime kaldığım yerden devam edeceğim... Büyü ile ilgili işlerime ki sanırım benimle ilgili bir şüpheniz olamması sizin ve benim faydama olur Eldarin " diye bir anda öbür konuya geçti veminer ve kızıl gözleri bir kez daha beyaz cüppelinin mavi gözleri ile buluşmuştu.. Ve konuşmaya devam etti " ve şu tanrıların lanet varlıklarından kurtulmakla ilgili düşüncelerim.." Biraz düşündü ve ekledi " en azından bizim gibilerin işelerinden uzak tutmakla ilgili düşüncelerim aynen yerinde.." dedi daha sessizce. Bu esnada bir Erethana bir de Eldarine bakmıştı...

"Sanırım sizin de düşünceleriniz çok değişmemiştir üstat " dedi Erethan'a bakarak ve ekledi " ve yeni gelenin düşüncelerini de kavramaya başlıyorum şimdiden " deye fısıldadı daha alçak ama herkesin duyabileceği bir sesle Yeminer The Lich. Bu yeni gelen sözünde hem alay hem de saygı gizliydi.. Bir başbüyücüye duyacağı saygı ve bir beyaz cüppeliye karşı devamlı takınacağı küçümseme.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

sesizce ilerleyen Ereshin tekrar seslendi "Erethan!!! geri döndüm !!!!!!!"
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Post Reply