şimdiiiii...
Buluşma için 4 kasım cumartesi uygun bir tarih gibi duruyor. Ã?ünkü ondan sonraki hafta vizeler başlıyor.
Bence 4 Kasım Cumartesi günü Heykel'in önünde buluşabiliriz. Oralarda biraz laflarız, sonra da Altıparmak Portal Cafe'ye kadar uzanırız...
şu anda oyunda oynamak isteyen 3 arkadaş vardı. Audale, Audric ve Audric'in arkadaşı... Audric başka bir Frp sitesinden tanıştığımız bir arkadaştır.
Elamshin öss ve birkaç ekstra sebepten ötürü oynayamayacakmış maalesef. Artık arada izlemeye falan gelirsin sende Elamshin

.
ChaoticEvil... Seni de oyuncu grubuna dahil ediyorum o zaman hocam. Oyunları Cuma ya da Cumartesi günleri Altıparmak Portal Cafe'de oynarız heralde. Oyun olabildiğince düzenli oynansın istiyorum, mümkünse haftada bir kere ve aksatmaksızın...
Oyun için daha önce de söylediğim gibi, sistemi kuralı o kadar da iyi bilmenize gerek yok, zaten oyun içersinde kısa sürede öğreneceksinizdir. Bunun yanısıra oyunculardan beklediğim iki şey var... Empati ve rol yapma... Bu ikisi olduğu sürece başımın üzerinde yeriniz vardır

.
Yanısıra oyuna katılmak isteyen arkadaşlardan 12. yy avrupasını ve anadolusunu incelemelerini istiyorum. Oyunun genel teması ve moduna uyum sağlayabilmeniz açısından bunun faydası olacaktır.
Oyuna direk grubu toplayarak başlamayacağım sanırım. Kafamdaki senaryo kurgusunu toparlayabilmem için öncelikle oyuncularla birebir birkaç seans oynamamız gerekiyor. Bunun için size telefon numaramı ve msn adresimi veriyorum. Grupça toplanmadan evvel, birebir oyunlar oynayabileceğimiz zamanları belirlememiz gerekiyor.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Bursa'da da görüşmek üzere,
Herkese iyi eğlenceler...
Gangrel Warlord of Camarilla Karsh a.k.a Eldarin...