darkelven wrote:Susy`e:'(ve eğer duyarsa piijek`e) Ben aşağıdaki tünele gidiyorum, burası fazla kalabalık oldu'' dedi.
Drowun ardından şaşkınlığını hissetti, yeni bir dost kazanmıştı , hem de efsanevi drowlardan, biriyle birlikte savaşmıştı. Kendini kahraman gibi hissediyordu.
yeminer wrote:Kara cüppeli Xardas ta kadın büyücüyü seyrediyordu
Uzaktaki, Kara cüppeli susy'yi rahatsız etti. Garip davranışlar sergiliyordu. Kendi büyüsünün, çalışmadığını anladı. Kitabından çalışmadan büyü yapmaya çalışmıştı belki işe yarar diye, büyüde deneysel davranmayı severdi. Ama bu Adam, Kendisine soğuk soğuk bakıyordu. Bedeni ürperdi. Kim bilir, ne tür şer büyüler yapıyordu!
-Siyah cüppe, demek. Karşılaşıcaz , diye fısıldadı.
Gözlerini kısıp, kendi tünelindeki dehşete geri döndü. Piijek ona bağırıyordu, yanındaki okçu kız da, endişeliydi.
haldor_goraxe wrote:"Hey Susy! şu tüneller için bir kaç hokus pokusun var mı???" diye seslendi ve kendisine doğru koşan cüceye hırlayarak saldırdı...
Illyra wrote:"şimdilik beraber çalışmalıyız, arbadeye yakın olmak istemiyorum. mevzilenecek bir yer bulalım yada sırtımızı birbirimize yaslayalım, karar senin" dedi
Illyra'ya, " Yukarı tırmanıcak bir yer yok mu,burda."
Daha çok bağırarak, "Piijek, Dayanın."
Büyü yapmaya başladı.
"Onları koru, bir saniye" dedi kıza.
Konsantre oldu.
"Geri çekilinnnn" Cody, argay,piijek in üzerinden sağ kolu havada vakit kazanmayı umarak balçıklanmış tünelin içine doğru örümcek ağını fırlattı. Açılmasını beklemeden, Geri çekildi.
"İzle " kıza, alnı karışık işe yaraması için dua ediyordu.
(Web, Tünelde cody argay ve piijek in savaştığı cücelerin arkasına, yapıyorum. Diğer cücelerden ayırıyorum, onları. Böylece, sayı üstünlüklerini dengelemek için.)