Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sana yeni ad bulalım o zaman işte Logan.... Kara Kanatı beğenmediysen başka bir şey de düşünülebilir. Gümüşyüz de bir metali ve yüzü ön plana çıkarmıştın.

Yine yüzü kullanabilirsin ama içinde bulunduğun grubu semboliza eden ne var bilmiyorum. Yamyam olmanız bir yana...

Yamyamlıkla ilgili birşeyler de bulunabilir ama her halde sevmezsin. Neyse hepimiz düşünelim. Belki de yaptıkların isim konulmasında bize yardımcı olur.

Ã?ocuğu yiyişinden bir şeyler çıkar mı bilmiyorum. Belki açlıkla ilgili bir şeyler olabilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Bence Darkangel tarzında birşey geyet güzel olur weya Nightwing falan da olabilir kanatları olduğu için bir sürü isim türetilebilinir.Saygılar...
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Bu arada birşey sorucam Gümüşyüz ne olarak celb edildi?Zombie mi Ghoul mu???
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Zombi o zombi :lol: Et yer emirlere uyar maşa gibi kullanacaklar(Berk alınma kardeş bu lafıma :D ) o artık bir undead :twisted:
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ghoul um ama öle işte... bu arada maşa niyetine Kulanılmıyacam merak etme...

Bu arada İSmim mi yine türkçe yapacam...

Kara Kanat olmaz çünkü kanatlarım hala ... beyaz...

Soluk benizli ola bilir de o da kızıl derili gibi...

Ã?nerilerinize açığım beyler...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Genelde kızılderiler ve eski türkçelerde ilk yapılan önemli işle isim konulurdu. şimdi aklımda bir isim geliyor ama o site açısından uygun değil sanki...

O zaman olaya başka boyuttan bakalım. İsmin Tükenmeyen Açlık olabilir mesela. Ya da bunun daha bi isimleşmiş hali.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Yok aslında isimsiz dolaşması daha iyi gibi. Mantığım böyle bir yaratığı kabul etmediği için pek bir isim bulamıyorum. Aklıma gelen ilk şey iyi kötü ve çirkin gibi bir isim.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bence kirli gibi bir isim olabilir.Kalbinin ve üstünün kirini belirtir şekilde. Ayrıca oradaki Necro karakterden daha derin bir isim beklemekte zaten abes kaçar.

Derseniz ki bu ne böyle köpek ismi gibi, zaten diğer bir sebebi de bu. Logan'ın Gümüşyüz'ü, necromancer'in köpeği artık. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Dark... Köpeği... filan... Ayıp oluyor... Dikat et de bı köpek sendenin Bir parçanı Koparıp afiyetle yemesin...

Valahi... Gnom etide sanırım biraz yumuşak oluyormuş...
Yanında da kızmızı şarap...

.... .... .... .... .... .... .... ....

Yoksa Bu bir meydan okumamı:...:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Lord Darcalus' un yanında kimse kimsenin köpeği olamaz.

Ã?ünkü sadece ona hizmet ederler 8)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

O zaman Logan ın yeni adı Darcalus un Uçan Hizmetçisi olsun mu? Ya da sadece Uçan Hizmetçi. : ) Ama o zaman sanki temizlik servisi üyesi gibi bir imaj da olabilir.
HARBE GİDEN
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Solukyüz olsun haha hatta Solukbenizli olsun kızılderili filmine döndü:D
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ölü onur ola bilir... O bu şu değilde...

grup... 2 ye ayrıldı...

Bu grup birleşme yada karşılaşma olursa nasıl...Bİr TAblo ortaya cıkacak .. merak ediyorum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Grup birleşirse sizin açınızdan çok hoş olacağını sanmıyorum. PC olarak sayınız az ve diğer grup üyeleri ile aranızın çok iyi olacağını da zannetmiyorum.
HARBE GİDEN
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

kara üzüm habesi artık adım...

Bu arada biz !0 kasbayı yok eden grup değiliz ki orayı yok eden grubu yok edecez...

Yani düşmanım düşmanı dostumdur felsefesi doğar burdan...:D
Locked