Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh ne diyeyim Gümüşyüz çok şey değişmiş gibi değil mi? Eski Oren şovalyesi...

Bir çocuğu kesip yiyebiliyorsan çocuk için üzülürüm ama sana çok daha fazla acırım....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

valahi bilmiyorum abi ben rolümün gereğin yapıyorum ... :D

Hani sevmedim de değil ...

bırakmasaydı kardeşim orende beni :P

Dİyada Bİr ilk Half celestial bir undead iniz var artık :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eğer onun yokluğunda Gümüşyüz bir oğlan çocuğunu yiyebiliyorsa o zaman belki Lord Oren Gümüşyüze hiç güç vermemeliydi.

Hepimiz bazen istemediğimiz şeylere dönüşe biliriz. Ancak benliğimizin bazen çok derin olabilen çukurlarından kurtulmanın yolu içimizde bir yerde dönüştüğümüz şeyin korkunçluğunu bilmek ve kendimizle yüzleşebilmektir.

Üzerlerinde kırmızı ışık gördüün yaratıkları yargılamakta çok aceleci davranmıştın Gümüşyüz. şimdi aynı şekilde kendini yargılayabilecek misin bakalım?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Evet, arkadaşlar. Birlikteliğimiz bu kadarmış. Lord Oren' in son Tapınak Lideri maceraya burada veda ediyor. Belki Dm' nin kararı doğrultusunda savaşta npc olarak yerimi alırım.

Herkese iyi oyunlar...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ne oldu yahu anlamadım ben birşey, Harbormm' a ne oldu?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sylvos'a ne olduymuş. Sylvos'u bırakın o durumundan memnun. 3 gün internete giremedim ve olanlara bak. Ben orada böceklere bedavadan taşıttım sizi. Oysaki aklımada adam başı 10 altın vardı. Hatta birde ben bu şövalyenin tencere kapağı modeli zırhını ve silahlarını almayı düşünüyordum hiç birini alamamışım. Hani hepsini geçin arkadaşlar benim baygın goblinime ne oldu peki. Ben onuda parayla satacaktım size. Kim bilir ne bilgiler vardı onda. Ama böcülere binenler listesinde onu göremediğimde yıkıldım.

Yani anlayacağınız bir tücarrın kabusu başlıyor. Büyük maddi kayıplar, boşa giden büyük emekjler ve üstüne birde manevi olarak depresyon. Cevabımı bu günde atamayacağım ama attığımda çok pis atacağım ona göre. :P

Hikaye gerçektende çok güzel olmuş bu arada. Necross'a teşekkür ediyorum böylesi bir hikayede diğerleri bön bön bakarken benim aşağıya inip konuşma fikrini vermemi sağladığı için.

Yalnız ben logan'ı o kadar gaza getirmiştim ölüm meleği olacaksın diye hakikatten de ölüm meleği olmuş. Halfcelestial goul demek. Bakalım böyle bir karışım nasıl işleyecek. Kötülüğü ve iyiliği içinde en çok yaşayanların kanlarını aynı anda içinde taşıyorsun logan. :D

Lütfen böcülerde inmeden önce ücretleri ödeyin, olmadı bu gnoma işlerini düzeltmesi bir yol açın ve hatta yolda ona destek olun. Bakın ne kadarda mahsun bakıyorum arkadaşlar.

(Goblinimi ortada bırakmadık değilmi Necross?)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Darkgnome wrote:Lütfen böcülerde inmeden önce ücretleri ödeyin, olmadı bu gnoma işlerini düzeltmesi bir yol açın ve hatta yolda ona destek olun. Bakın ne kadarda mahsun bakıyorum arkadaşlar.

(Goblinimi ortada bırakmadık değilmi Necross?)
Benim ücretim ödendi say. Borçlu olduğun simya ile..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Gnom, böceklerine sahip çık! Onlar da giderse tamamen batarsın! :twisted: :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Ya arkadaşlar lütfen lütfen lütfen birazcık hızlı rp yapalım ya hadi hadi hadiiii..
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

RP'sini atmayanların hemen atmasını istiyorum. Martın sonuna kadar bu savaşı bitirmemiz lazım. Eğer karakterlerinizi elime alırsam bir daha geri alamazsınız söylemesi.

Hadin gayrı. Başlayın yazmaya. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben Hamborn un ölmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylece kıyamete bir adım daha yaklaşılmış olacak. Eğer Slyvos da bırakıyorsa tabii.

Gümüşyüz ve Hambornla Oren grubunun son kalanları da karanlık tarafa geçti sanırım. Cervantes hariç tabii.

Gümüşyüz e de yeni bir isim bulmak lazım. Kara Kanat olabilir mesela. Ama düşünmek lazım.
HARBE GİDEN
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm ölmedi. O karakter ölecek gibi değil zaten :P

Neden ölmesi gerek ki?
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bir kaç turluk bir bekleyişin ardından rp yi attım sonunda :wink: .Karşı tarafa geçen arkadaşlarada başarılar diliyorum :twisted: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya karşı taraf filan ooo olmuyor.. ama biraz saygı kardeşim... bizde yaşayan varlıklarız... :S değiliz pardon ama ölü olmamız karşınızda olmamızı gerektirmiyor...:P

Yalan kületen yalan...
Bakalım ne olacak ...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

rp nin ilerleyişine göre.. .

Adımda değişecek tir arkaşlar..
Locked