En Sıkı Düşman
şömine ışıgının aydınlatmadıgı köşesinden bir adım ileri çıkan Antimodes kapişonunun altında gölgelenen yüzünde hafif bir gülümseme vardır.
"Dostlar peki ya bizi hergün içten içe kemiren düşman, kendimiz, hainlerin en korkuncu kişinin kendi duyguları degil midir"
"Ah şaraptan bir kadeh alabilirim" deyerek şömineye dogru yönlenir.
"Dostlar peki ya bizi hergün içten içe kemiren düşman, kendimiz, hainlerin en korkuncu kişinin kendi duyguları degil midir"
"Ah şaraptan bir kadeh alabilirim" deyerek şömineye dogru yönlenir.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild
pyros yaptığın açıklama çok ilginç. düşmanın yanlızca karşında olduğuınu söylemişsin. paladinleşmeye falan mı başladın. hainleri artıkl düşman kabul etmiyormusun. en tehlikjeli düşman planlarını sinsice hazırlayan ve zamanı gediğinde salşdırandır. açıkça düşmanlığını ilan edip saldırmanı bekleyen değil. bunu ancak paladinler kadar saçma kurallara bağlı olanlar yapabilir ve sayışları çok da fazla değil.
bence düşman kavramını bir daha gözden geçir yoksa diyarlardaki ömrün sandığın kadar uzun sürmez.
bence düşman kavramını bir daha gözden geçir yoksa diyarlardaki ömrün sandığın kadar uzun sürmez.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Pyros hainler düşman olmaz degil sonradan anlasakta hainler en baştan beri bizim düşmanımızdır demek istiyo bence ama tabi en dogru yorumu gene kendisi yapar.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild
Düşmanımız?!?
Bence en büyük düşmanımız kendi öz benliğimiz çünkü hepimiz onun birer esiriyiz, itiraf etmekte zorlansak bile.
İnsnanın en iyi gardiyaı kendi benliğidir, yıksan bir türlü yıkmasan bir türlü, yıkarsan eğer benliğini yok etme pahasına özgür kalırsın yıkmasan da sonsuza kadar benliğinin esiri olursun.
"en sıkı düşmanımız" yien de kendimiz sanırım...
Bence en büyük düşmanımız kendi öz benliğimiz çünkü hepimiz onun birer esiriyiz, itiraf etmekte zorlansak bile.
İnsnanın en iyi gardiyaı kendi benliğidir, yıksan bir türlü yıkmasan bir türlü, yıkarsan eğer benliğini yok etme pahasına özgür kalırsın yıkmasan da sonsuza kadar benliğinin esiri olursun.
"en sıkı düşmanımız" yien de kendimiz sanırım...
*pyros* ayağa kalkar ve pencere kenarına gidip yağmurlu gökyüzüne bakar, kafasını odaya doğru çevirmeden konuşarak sessizliğini bozar
"Doğru dedin, üstad antimodes ve sen de haklısın molydeus. Esas düşman içimizdeki düşmandır, ki o gizli bir düşman değildir, apaçık ortadadır; zira her ne kadar duygu ve düşüncelerimizi bastırsak bile, eninde sonunda kendimizle baş başa kalırız,"
*pyros* alnını pencerenin camına yaslar ve sanki içindeki düşmanı arıyormuş gibi, dalgın dalgın yağmura bakar.
"Doğru dedin, üstad antimodes ve sen de haklısın molydeus. Esas düşman içimizdeki düşmandır, ki o gizli bir düşman değildir, apaçık ortadadır; zira her ne kadar duygu ve düşüncelerimizi bastırsak bile, eninde sonunda kendimizle baş başa kalırız,"
*pyros* alnını pencerenin camına yaslar ve sanki içindeki düşmanı arıyormuş gibi, dalgın dalgın yağmura bakar.
ben onbir yıldır deniyorum pyros.
umarım soğru olanı yaparsın, çünkü benim gibi yaparsan eper girdiğin çıkamzdan seni kurtaracak kadar çok şişe olmadığını fark edersin bu dünyada...
umarım, pyros, umarım en iyisini yapıyorsundur kendş benliğin için
seni zeki bir adamsın, eminim iyi olanı yaptığına
doğru yolu bul dostum, ve bize de göster
umarım soğru olanı yaparsın, çünkü benim gibi yaparsan eper girdiğin çıkamzdan seni kurtaracak kadar çok şişe olmadığını fark edersin bu dünyada...
umarım, pyros, umarım en iyisini yapıyorsundur kendş benliğin için
seni zeki bir adamsın, eminim iyi olanı yaptığına
doğru yolu bul dostum, ve bize de göster
En büyük korku içindedir ancak o en büyük düşman değil en büyük dostundur . Sadece kendinden emin olmayanlar kendi içlerindeki korkuyu düşman olarak görürler. Seni daima tehlikelere karşı uyaran odur, küçük yada büyük.
En büyük düşman seni çok iyi tanıyan ancak senin bilmediğin düşmandır. Bu ise senin dost sanıp kendini açtığın kişi olabilir.
En büyük düşman seni çok iyi tanıyan ancak senin bilmediğin düşmandır. Bu ise senin dost sanıp kendini açtığın kişi olabilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka