Kenderler

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

gitmesiiiiiiinnnnnnn.......kenderler sewimli yaratıklar...bizi bırakma........
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yoksa gitti mi?
ah şu ümit ah. hiç peşini bırakmıyor
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

sanırım buradaki birkaç kenderlerden biriyim ama çok mutluyum çünkü az olanlar herzaman daha değerlidir ama ben kender ırkının yeni bir üyesiyim arkadaşlar kısaca isKENDER diyor bunun açılımı insan satan kender ben çok satıcı biriyim ama arkadaşlarım beni böyle kabul ediyor ve böyle seviyor.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Hoşgeldin İskender Ben de hobbitim o halde senden korkmama gerek yok. Sonuçta insan değilim değil mi? İyi anlaşırız diye düşünüyorum
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

slm hobbit arkadaşım anladığım kadarıyla sende benim gibi canayakın birisin seninle tanıştığım için çok mutlu oldum çünkü burada bir arkadaşım daha oldu bende yalnız kalıcam diye korkuyordum arkadaşım hobbit
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

aslında yalnızlıktan korkmama gerek yok çünkü ben nereye gidersem gideyim herzaman her yerde arkadaş buluyorum
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

ve herzaman olduğu gibi buradada arkadaş bulmakta gecikmedim,hemde senin gibi buraların piri olan bir arkadaş raini
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Sağolasın İskender kardeş burada kısa ırklardan pek fazla insan yok. Sanırım birbirimizle tanışmamız gerekiyor hatta uzun süre diyarların en kısa sakini bendim. İstersen benim ufak evime gelip iyi bir ziyafet çekebilirsin. Sanırım evimden hoşlanırsın.
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

bencede buralarda birbirimize dışarıdan gelecek kötülüklere karşı korumamız için iyi arkadaş olup , birbirimizi yalnız bırakmayıp birbirimizin arkasını korumalıyız zaten şurada kısa ırklarda birtane arkadaşım var onuda kaybetmek istemem
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

ziyafet konusunda teşekkür ederim bir ara gelirim ama seninde gelmen şartıyla hiç çekinme kendi evin gibi rahat et benim evimde
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

bir hobbitin evinden hoşlanmamak mümkün değil eminim evinde değerli eşya vardır boşuboşuna gelmeyelim . şaka şaka merak etme ben iradeli biriyim
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

isKENDER wrote:ziyafet konusunda teşekkür ederim bir ara gelirim ama seninde gelmen şartıyla hiç çekinme kendi evin gibi rahat et benim evimde
Eh Raini'yi ziyaret ettikten sonra Raini'nin evindeki eşyaların bir kısmının isKENDER'in evine taşınacağını düşünürsek kendi evi gibi hissetmemesi için bir sebep göremiyorum :P
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

burada kısa ırklardan pek fazla insan yok
güsel bir saptama
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

arkadaşlar kısaca isKENDER diyor.bunun açılımı insan satan kender ben çok satıcı biriyim
bu arkadaşlar kimler acaba?
ben ve paldyneey olabilir mi :lol:
bak okulda diyoruz sana kabul etmiyordun.Buranın havası yaradı sana. :)

Ayrıca beni de zamanında satmış olduğun için elf de satan kender diye de bi düzeltme yapayım. :P
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar beni unutmayın beni unutmayın. Diğerleri beni görmemiş olabilir ama sizin görmüş olmanız lazımdı. Ben de ufağım ben gnomum işte ama burada da çok uzun var aralarında beni farketmemiş de olabilirsiniz. Sanırım ufak ırkları üçümüz temsil ediyoruz sitede. Bir de Darkgnom diye birini sanki duydum ama yanlış duymuş da olabilirim. Belki.... O da varsa benim ırkımdan da birisi var.
Uzunlar fena değil ama eğlence anlayışları çok ........ kötü neyse artık beraber eğleniriz artık. Uzunlara da nasıl eğlenilir gösteririz.
Post Reply