Raistlin Tarihçeleri'nin yeni basımlarının birinde Kitiara var, süper çizmişler. Kitiara rüzgarda kılıcını parlatıyor böyle; saçları rüzgarda ahenkle dans ediyor falan...
pyros huma'nın ejderi neden at boyunda diye sormuşsun;
1.si o ejder gwyneth, illa atgillerden birine bezeticeksen kıssrak de bari
2.si, dragonlance ejderhaları diğer diyarlara nazaran ufacıktır, yanılmıyorsam young adult boylarında filan...esas sorun huma'nın dragon highlord maskesi takması
ha bu arada ben ikincisayfaya bakmamıştım, klasik kapaktan bahsediyorsun sanmıştım...
harbi manda boyunda olmuş o ejder, o hayvan üzerindeki dökme plate zırh giymiş adamla nah havalanır! ha birde gwyneth'in şanına terbiyesizlik, o ne öyle hayvanat gibi çizmiş...
olabilir
bizim bir teorimiz vardı norticusla
yıldızsız gecenin kapağındaki "dede drizzt'i" hatırlarsınız herhalde
orada çizen adam sormuş bu drizzt kaç yaşında olcak diye demişler ki
80 yaşında elf olacak adam da elfi sadece uzun kulaklardan ibaret sanarak çizmiş bize bir dede.... (teori tabii)
ya bende humanın suratındakinin dragon highlord maskesi olmadığını söylüyorum zaten. dikkatli bakın. full helmimsi bişey o. toz kaçmasın azına diye heralde
abi ben highlord maskesi derken klasik legend of huma kapak resminden bahsettim, yoksa her aklı selim adam anlar bu resimdekinin highlord maskesi olmadığını