Yani level-6 bir wizardın HD toplamları 16Darkgnome wrote:Wizard: 4+2+3+2+3+2....i
Bunun Con:10 ise toplam HPsi kaç olur?
.
Ben bu kısmı anlamış değilim 14 yapmak için abilityi 15 puan mı harcamamız lazım?Darkgnome wrote:
- Abilitylerde 8 puan tabanın üstüne 40 puan dağıtın.
...13'e kadar her artım 1 puandır. Sonraki değerler için toplam gereken puan parantez içinde verilmiştir.
...14(15), 15(17), 16(20), 17(23), 18(27)
8 puan üzerinden diyor, yani bu değerlerden 8 çıkartacaksın.CLiCKs wrote:Ben bu kısmı anlamış değilim 14 yapmak için abilityi 15 puan mı harcamamız lazım?Darkgnome wrote:
...13'e kadar her artım 1 puandır. Sonraki değerler için toplam gereken puan parantez içinde verilmiştir.
Anlatım bozukluğu olmuş. Teşekkürler Edmond.Edmond wrote:8 puan üzerinden diyor, yani bu değerlerden 8 çıkartacaksın.CLiCKs wrote:Ben bu kısmı anlamış değilim 14 yapmak için abilityi 15 puan mı harcamamız lazım?Darkgnome wrote:
www.d20srd.org da yeterince eşya varCLiCKs wrote:Birde bu 7000 gpyi harcamak için nerelerden item bakabileceğimi söylermisiniz? Yoksa elimde npc long sword, dagger vb şeylerle gezmek durumunda kalıcam
Zırh giymemen ev kalkan kullanmaman durumunda zırh artını hesaplarken, intellegence modifier'ını dexterity modifier'ın üstüne ekleyebiliyorsun ve bu sayede sanki dexterity modifier'ın daha yüksekmiş gibi oluyor. Ancak bu eklenecek değer seviyeni geçemez.Edmond wrote:When not wearing armor or using a shield, a duelist adds 1 point of Intelligence bonus (if any) per duelist class level to her Dexterity bonus to modify Armor Class while wielding a melee weapon
Birisi bu cümleyi açıklayabilir mi? ayıklaması uzun sürüyor
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 0 guests