Bu arada catboy, hikaye güzel. Hatta senin yarattığın hikaye üzerinden kendi karakterim için de bir hikayeyi oluşturdum.
Yeşeren Umutlar (Yorum)
Bizim planımız vardı. Pek sevgili gnom illüzyonistiniz ( kim acaba?) hepinizi teker teker gnoma dönüşterecekti. Dryad kardeş Deru'yu da tutsak gibi bağlayacaktık. Böylece kan dökülmeden kurtulmuş olacaktık. şahsen ben goblinlerle savaşmaya hayır demiyorum ama... 
Bu arada catboy, hikaye güzel. Hatta senin yarattığın hikaye üzerinden kendi karakterim için de bir hikayeyi oluşturdum.
uzun süredir cevap yazamayanlar için kısa bir özet geçeyim istedim:
- Lydronk hepimizi gobline çevirdi. Sorunsuz bir şekilde ilerledik. Ama bir büyücü karşımıza çıktı.
- O benim üvey abimdi, onu durdurmak Lydrınk'a düştü. Ben asayı aldım ve ışınladım hepmizi. Hapishane dışındaki limandayız ama bir korsan gemisinin önünde. Ama Huor büyücüyü sorgulamak için geri dönmek istiyor.
- Lydronk hepimizi gobline çevirdi. Sorunsuz bir şekilde ilerledik. Ama bir büyücü karşımıza çıktı.
- O benim üvey abimdi, onu durdurmak Lydrınk'a düştü. Ben asayı aldım ve ışınladım hepmizi. Hapishane dışındaki limandayız ama bir korsan gemisinin önünde. Ama Huor büyücüyü sorgulamak için geri dönmek istiyor.
Uzun süre girmeyenlar için kısa açıklamalar:
- Deru: Bağlı bir halde hapisten çıktı ve şu anda korsan gemisinde hepimizle beraber. Barbar çocuğuna karşı aşırı koruyuculuk duygusu gelişti.
- Algenia: Huor'a Safir'in büyücü kardeşini yakalamada yardım etti. Sağlam bir bıçak darbesi de hiç unutulmayacaktır.
- Mark (ismini unuttum): Diğerleri büyücünün peşine düştüğünde Deru'ya gitmelerini gerektiğini belirtti. Sağlam birine benzemiyor.
- Barbar çocuk: Olanlardan bir haber. Dyrad'a sığındı. Ama dilini Huor bildiği için sorun olmayacak artık.
- Deru: Bağlı bir halde hapisten çıktı ve şu anda korsan gemisinde hepimizle beraber. Barbar çocuğuna karşı aşırı koruyuculuk duygusu gelişti.
- Algenia: Huor'a Safir'in büyücü kardeşini yakalamada yardım etti. Sağlam bir bıçak darbesi de hiç unutulmayacaktır.
- Mark (ismini unuttum): Diğerleri büyücünün peşine düştüğünde Deru'ya gitmelerini gerektiğini belirtti. Sağlam birine benzemiyor.
- Barbar çocuk: Olanlardan bir haber. Dyrad'a sığındı. Ama dilini Huor bildiği için sorun olmayacak artık.
Catboy kusura bakma ama ben Olevia'ya tapmayı düşünüyordum, o doğa tanrısı ya :S O kısmı editler misin :S
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Uzun süredir öyküye katılamayan arkadaşlar (Mark ve Clicks) umarım öyküdeki karakterinize uygun olmayan şeyler yazmıyoruzdur çünkü sizi bekleyemedik hızla ilerledik Algenia bize dövüşümüzde yardım etti aslında bunu edmond plandı Clicks'in karakterinin dövüşmek istediğini söyledi mark ise arka planda kaldı şimdi hepimiz gemiedeyiz barbar çocuk olayları anlayamadığı için biiz kötü sandı üçümüzü uyuttu dyrad'ı kurtarmak için ama Algeni ve Mark hala ayakta yani ne yapılması gerektiğine bir tek onlar karar verebiir öykünün kaderi sizin elinizde 
hikaye ve ozetleri okudum ve yazdim.Aksaklik icin kusura bakmayin aksamlari da oykuye devam etmeye calisacagim.Eskisehirdeyim hala ve bir kac iste sorun cikti onlarla ugrasmakdayim.Keske olup bitenler olurken bende yazabilseydim fakat artik her firsatta yazmaya calisacagim.
Hikayenin gelecegi ve hikayenin kendisi cok iyi bir seklde devam ediyor.Tebrik ederim herkezi
Hikayenin gelecegi ve hikayenin kendisi cok iyi bir seklde devam ediyor.Tebrik ederim herkezi
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)