tecrübe ve ilerleyen zaman sanırım insanı daha ılımlı ve hareketlerini kontrol etmeyi başarbilen kişiler haline geliyor sanırım. ben de hala o tecrübe yok ama senin bunu elde etmiş olman mükkemmel bi şey...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
kavgayı çözüm yolu olarak hayatımın hiç bir safhasında (çocukluk dahil) görmedim ama aynı zamanda da çok kavga ettim. neden mi: tek sebebi kavga çok ilginç bir olaydır. adrenalin sevyeniz bir anda yükselir. bembeyaz olursunuz. normalden iki kat daha güçlü ve zekisinizdir. her ihtimali düşünür ve değerlendirirsiniz. bir kavga (erkeklerin yapığı) en fazla 5-10 saniye sürer. daha fazlasında artık birisi dövüyodur ve bu durumda herhangi bi zevk alınacak nokta yoktur. döven de dak yiyende asla olmak istemem ama kavga edenn derseniz şöle dengimde birisiyle her zaman kavga edebilirim. kavgada bi insanın en fazla kaybedeceği paramparça karizma ve çürüksüz bir deridir ki bunların ikisinin de benim için hiç bi ön yok. yani herkese kavga etmeyi bilen bi kişiyle kavga etmesini öneririm ama dikkat üstün taraf kavgayı bitirendir karşınızdaki kendisini bırakmadan siz onu bırakın ki aranızda nefret olmasın.
biçok kişi tanırım kavga ederek arkadaolan değil mi scyte(çağlar'a bi gönderme)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
laftan anlamayanın hakkı kesinlikle kötektir, başka türlü olmuyori ama kötekten de anlamıyorsa artık allaha havale etmekten başka şansınız yok. (vurmayı deneyin)
bence ne olursa olsun ilk saldırıyı bekliycen hem karşındakinin ne kadar etkili olacağını görürsün ondan sonra sen kendini göstericeksin
tabiki önce konuşucaksın ondan sonra bu dediklerimi yapıcaksın
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH