ya arkadaşlar karnenizde hepsi beş olsa noluurrrrr, hepsi bir olsa nolurrrrr. Karne olayı hayatımda gördüğüm en saçma olaylardan birisidir zaten. insanları 1den 5e kadar rakamlarla değerlendirme sanatı.
Ama lisede kasın biraz derim ben orta öğretim başarı puanı diye bişi vardı bizim zamanda şimdi hala varmı bilmem o önemli bişi işte. Yaşamsal harbidende.
Onun dışanda zaten adamın karnesi süper olsada bi işe yaramıyo. Ã?niversite okuyosun yine bi işe yaramıyo fln filan işte. Çok sallamayın yani.
Evet!Karne Full Beş!!
ehhh gençlere mükemmel örneklerde bulunmuşsunn
ancak yanlış bildiğin bişey var lise not ortalaması öss de sana baya bir katkıda bulunuyor ehh yani hafife alıncak bir şey de değil ancak karnenin verilmesi pek önemli deil yani öğrendiysen öğrendin öğrenemediysen öğrenemedin bu karne olayı sadece göstermelik işte
8. Sınıf'ta Müzik dersim 4, diğerleri 5.Bu yüzden OKS'de kaç kişi beni geçti.Düşünün artık o müzikçi (kadın) benim elimden neler çeker.Kadını gördüğüm yerde DÃ?VÃ?CEM.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury