Ama o sahne gerçekten müthişti.Sonra şu diğer bir yarı-ork vardı.İsmi neydi?Tepenin birinde oturuyordu ismini unuttum
warcraft film olacakmış
Pardon karıştırmışım
Ama o sahne gerçekten müthişti.Sonra şu diğer bir yarı-ork vardı.İsmi neydi?Tepenin birinde oturuyordu ismini unuttum

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

İşin tamamen geyiğe dökülmüş kısmı yani (: Credits bölümndeydi heralde. O zmana arthas da elektro çalıyor diyebiliriz. (: Rexxar Battlehammer dan bahsediyosun sanırım Edmond, yarı ogre yarı ork. Soyadı Battlehammer mıydı emin değilim sanırım öyleydi.
Bu arada alttaki mesajına hitaben, orda gitar çalan kişi Arthas map editorle uğraşanlar bilir (: Bi de konusu açısından Arthas Illidan kapışması güzeldi lakin bence o video Blizzardın bugüne kadar yaptığı en kötülerden biriydi. Arthas'ın frozen throne'a çıkışından bahsetmiyorum elbet. O Video harikadır.
Bu arada alttaki mesajına hitaben, orda gitar çalan kişi Arthas map editorle uğraşanlar bilir (: Bi de konusu açısından Arthas Illidan kapışması güzeldi lakin bence o video Blizzardın bugüne kadar yaptığı en kötülerden biriydi. Arthas'ın frozen throne'a çıkışından bahsetmiyorum elbet. O Video harikadır.
Last edited by Artemis Entreri on Sat Mar 10, 2007 12:33 am, edited 2 times in total.
Been there. Seen that. Got the scars.
Yok çalan kişi Arthas değildi sanırsam.O arthas'ın koşup İllidan'ı öldürdüğü sahne manyaktı yaa.Sahneyi izlerken yutkunmayı unuttum da ağzımda salyalar aktı
Tabi şaka bir yana ama öyle bir sahne fazla görülmez
Tabi şaka bir yana ama öyle bir sahne fazla görülmez
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury