Frp World Serbest Kürsü Seviyesi.
yazdığı son şeyi de okuduktan sonra ne yazarsak yazalım findor a bir şey ifade etmeyeceğini düşünmeye başladım ben,belki de yanlıştır bilemiyorum....o yüzden ben tartışmayı kendime adıma bırakıyorum,dönüp dolaşıp aynı şeyler olacak sanki bir kesim o yönde diğer kesim de diğer yönde görüşlerini tekrarlayıp duracak en iyisi SacoKhan ın dediği gibi isteyen okusun isteyen okumasın
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Bir şey söylemek istiyorum. Bu site yonja değil tabi ki. Fakat siteden birçok kullanıcının yine siteden birilerinden- geçmiş zamanda ya da bu aralar- hoşlandığı olduğu da bariz belli. bunu da kimse inkar edemez.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ben de aynı görüşteyim. Konu dönüp dolaşıp aynı şeye tekabül etmiş fazlaca uzatmaya pek lüzum yok aslında.celeraen wrote:yazdığı son şeyi de okuduktan sonra ne yazarsak yazalım findor a bir şey ifade etmeyeceğini düşünmeye başladım ben,belki de yanlıştır bilemiyorum....o yüzden ben tartışmayı kendime adıma bırakıyorum,dönüp dolaşıp aynı şeyler olacak sanki bir kesim o yönde diğer kesim de diğer yönde görüşlerini tekrarlayıp duracak en iyisi SacoKhan ın dediği gibi isteyen okusun isteyen okumasın
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Kedi uzanamadığı ciğere mundar der ya o hesap aransayesaransayes wrote:Bir şey söylemek istiyorum. Bu site yonja değil tabi ki. Fakat siteden birçok kullanıcının yine siteden birilerinden- geçmiş zamanda ya da bu aralar- hoşlandığı olduğu da bariz belli. bunu da kimse inkar edemez.
Ben açıkçası sitede hiç bir yonja benzeri faaliyet görmedim. Bir iki yerde platoınik aşklardan bahsedilmiş vs, açıkçası o tip aşk meşk muhabbetleri olsaydı en başta adam olun bu tip işlerle netten uğraşmayın çıkın sokağa diyecek olan ben olurdum. Ne sanal aşk severim nede seveni severim. (karışık cümle mi? pek değil sanırım neyse
Ama bir sefer Eldarin birilerine kızdı diye oyun oynattığı gruptan findorun oooo eldarin böyle dediyse aboooki ne abooo diye gaza gelmesiyle açılmış bir başlık bu sadece o yüzden bir yerde gülüp geçmek yada sacom gibi izlemek lazım.
Siteden beraber olan yada önceden beraber olmuş insanlar varsa da ne âlâ. Allah olmayanlara da kız-erkek arkaaş yada eş nasip etsin. Hep ferepe ferepe bir yere kadar, ha ferepe de bilmeyenler var o ayrı konu ne yapalım
Lixer senin derdin benimle.
Ciddi anlamda sana böyle cevap vererek tadımı tuzumu kaçırmak istemiyorum.
Ama bana karşı ithamlarda bulunurken dikkat etmeni istiyorum.
Ben bundan aylar yada yıllar önce tartışmaya girerken.
NE ELDARİNİ NE Bİ BAşKASINI REALDEN tanıyordum.
Tartışmalarda bunu göz önünde bulundurarak kimseye bişe demiyorum.
Ayrıca Ne bir isim ne bi nick verdim. Kimseye okları yöneltmedim ama üstüne alınarak çıkan çok fazla tip olmuş. Bu kadar alakasız olduğunu düşünüyorsunuz. Okları niye kendi kendinize çevirtiyorsunuz anlamış değilim.
Celeraen bazı noktalarda tartışma büyümesin diye susmayı tercih ediyorum.
İnan ciddiyetle yada hiddetle içinde bulunduğum bir tartışmada olmak istemezsin.
Bu arada ben sadece konuya başlarken görüşlerimi yazdım.
Bu noktada yazdıklarım kimseyi alakadar etmez sanırım.
Benim gibi düşünen yada aksini düşünen varsa.
Adam gibi savunmalarla çıkıp kişiliğe karaktere saldırmadan yorum yapıp tartışmanın devamını getirebilirler. İlla başlattım diye bişeyler yazmak zorunda da değilim.
İsteyen okur istemeyen okumaz bu kadar basittir.
Kimseye zorla yazması için baskı yapılmıyor.
Dediğim gibi görüşlerimi belli ettim.
Kız arkadaşımda bu siteden benim ama buna dair kimse bişe kalkıp diyemez.
Forumu bu işlere alet etmiyorum çünkü onun yeri başka ve benim özelimdir.
Aramızda bulunan kedilere sesleniyorum. Uzanamayacağınız ciğerlerle daha fazla uğraşmayın. Benden şimdilik bu kadar..
Saygılar..
Ciddi anlamda sana böyle cevap vererek tadımı tuzumu kaçırmak istemiyorum.
Ama bana karşı ithamlarda bulunurken dikkat etmeni istiyorum.
Ben bundan aylar yada yıllar önce tartışmaya girerken.
NE ELDARİNİ NE Bİ BAşKASINI REALDEN tanıyordum.
Tartışmalarda bunu göz önünde bulundurarak kimseye bişe demiyorum.
Ayrıca Ne bir isim ne bi nick verdim. Kimseye okları yöneltmedim ama üstüne alınarak çıkan çok fazla tip olmuş. Bu kadar alakasız olduğunu düşünüyorsunuz. Okları niye kendi kendinize çevirtiyorsunuz anlamış değilim.
Celeraen bazı noktalarda tartışma büyümesin diye susmayı tercih ediyorum.
İnan ciddiyetle yada hiddetle içinde bulunduğum bir tartışmada olmak istemezsin.
Bu arada ben sadece konuya başlarken görüşlerimi yazdım.
Bu noktada yazdıklarım kimseyi alakadar etmez sanırım.
Benim gibi düşünen yada aksini düşünen varsa.
Adam gibi savunmalarla çıkıp kişiliğe karaktere saldırmadan yorum yapıp tartışmanın devamını getirebilirler. İlla başlattım diye bişeyler yazmak zorunda da değilim.
İsteyen okur istemeyen okumaz bu kadar basittir.
Kimseye zorla yazması için baskı yapılmıyor.
Dediğim gibi görüşlerimi belli ettim.
Kız arkadaşımda bu siteden benim ama buna dair kimse bişe kalkıp diyemez.
Forumu bu işlere alet etmiyorum çünkü onun yeri başka ve benim özelimdir.
Aramızda bulunan kedilere sesleniyorum. Uzanamayacağınız ciğerlerle daha fazla uğraşmayın. Benden şimdilik bu kadar..
Saygılar..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Doğru söylüyor esasında tartışma büyümesin diye 35 satır yazı yazmış niye uzatıyorsunuz bakayım?
Ayrıca sitede 2 gün önce bana üyelerin resimleri başlığında "adam ol şerefinle otur şerefinle yaz köpeklik etme vs vs" şeklinde küfür etmiş olması da sitenin seviyesinin findora göre ne olduğunun da güzel bir göstergesidir
Ayrıca sitede 2 gün önce bana üyelerin resimleri başlığında "adam ol şerefinle otur şerefinle yaz köpeklik etme vs vs" şeklinde küfür etmiş olması da sitenin seviyesinin findora göre ne olduğunun da güzel bir göstergesidir