Mutluluk nedir?
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Mutluluğun göreli bir kavram olduğuna ben de katılıyorum. Ayrıca bir insanı mutlu edebilen şeyler değişkendir. Hayatımın her döneminde farklı şeyler mutlu etmiştir beni. O yüzden mutluluğun mutlak bir tanımı olamaz diye düşünüyorum. Mesela şu anda benim için mutluluk sevgilimin yanımda olmasıdır. Onun gözlerine bakıp beni sevdiğini görmek kadar mutlu edebilecek bir şey yok şu anda beni...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Onun gözleri acaba Dünyanın var olduğu süre boyunca ne kadr fazla gözlerine bakılıp mutluluk duyulan o olmuştur? Gözler mutluluk verir. Ama sadece aşık olunduğunda değil. Sadece aşık olduğunuzda insanların gözlerine bakmayınher zaman bakın bence daha mutlu bir yaşamınız olacak. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

güzel soru. herkes kendi derdine göre birşeyler der. kendini sevmek, hayatla barışık olmak, derslere çok çalışmakMutlu olmak için ne yapabiliriz?
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Mutluluğu kelimeler aktarmak çok güç sorun oradan geliyor. Bazen denemek de insana zevkli geliyor. Ama eğer bunu mantıkla açıklamaya çalışırsak. Bilmem ne hormonlarını salgılamak insanı mutlu eder gibi o yanlış olur. Mutluluk bir duygu sonuçta tüm duygular sanatsaldır.
Hırs, Mutluluk, üzüntü... Onların açıklamaları da sanatsal olmalı.
Hırs, Mutluluk, üzüntü... Onların açıklamaları da sanatsal olmalı.
HARBE GİDEN
- C_Deschain
- Kullanıcı

Mutlu olmak zor bi olay.Ben daha pek başarabilmiş değilim.Mutlu olmam için başarılı olmam yeter gibime gelio genelde...
Ama cok mutlu olmak istiyosanız veya da mutluluk nasıl bi duygu diyosanız nasıl bir şey? şöyle cevap verebilirim:Biraz ot çektikten sonraki hissettiğin duygu mutluluğa eş olabilir...
Ama cok mutlu olmak istiyosanız veya da mutluluk nasıl bi duygu diyosanız nasıl bir şey? şöyle cevap verebilirim:Biraz ot çektikten sonraki hissettiğin duygu mutluluğa eş olabilir...
<div>Tári Nénharma....</div><br>